Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara.


Vieras

#801 Re:

23.11.2012 20:23

#768: Keijovespiä -

Joo pilkuttaja on varmaan mies. Kieliopin lisäksi herralla on päässyt karkaamaan todellisuudentaju.

Hauskaa kuvitella, miten hänellä kossua kuluu rauhoittavia popsiessa ... ja eikun tieteellistä faktaa keksimään.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 21:23


leiju

#803

24.11.2012 00:03

Käsittämätöntä että tämmöistä meininkiä sallitaan Suomessa...
vieras

#804 Uraanikaivos Talvivaara on suljettava ,entistä suurempien tuhojen estämiseksi !

24.11.2012 05:47

Uraani on uhka ,ihmiselle .eläimille sekä ympäristölle.

Uraanin terveysriskit ovt surullisen suuret.
Keuhkosyöpiä , kilpirauhasyöpiä, aivokasvaimia, munuaisvauriot ,lisääntymishäiriöt
Sikövauriot , keskenmenot ,muistihäiriöt.
Uraanilouhinnanriskit ,raadonpäästöt, Gammasäteily,radioaktiivinen pöly,
liedepatosten vuodot, pohjavesien saastuminen, vesistöjen saastuminen
Suljetun kaivosen valvominen ,satoja tuhansia vuosia .
Australia opettaa ,siksi Uraani kaivos on pakko lopettaa.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.11.2012 10:23


HESE

#806 ?

24.11.2012 13:00

ELYY, HUHUU, MIX ETTE TEE MITÄÄN ?

Vieras

#807 Re: Re: Pohjois maiden Suurin Uraani Ympäristö Rikos

24.11.2012 14:41

#799: Rikolliset linnaan tämä on käytäntö Elämäntiellä - Re: Pohjois maiden Suurin Uraani Ympäristö Rikos

Siellä on nähty naapurikunnassa liito-orava 1700-luvulla, joten tässä on tosi kyseessä nyt!

r,p

#808 realistit vaatii mahdottomia,(That´s It,ouh-sheet)

24.11.2012 15:47

Turha keuhkota.Kun lukee Sotkamo-lehdestä paikkakuntalaisten kommentteja,tulee väistämätön oivallus,enin osa sotkamolaisista on yksinkertaisesti PÖLJIÄ.Talvivaaran suhteen käy samoin kun leipäjonojen.Kun ne ilmaantuivat ihmiset olivat hämmennyksestä ymmyrkäisinä:Kauheeta,onks Suomessa noin paljon köyhyyttä,jotain pitäis tehdä.Nykyisin ne on osa maisemaa,eikä kukaan kauhistele niitä:korkeintaa köyhyys on ihmisen oma vika.Samoin Talvivaaran vuodot & kalakuolemat ovat parin vuoden kuluttua pikku-uutisia 8.sivulla vaikka niitä sattuisi joka päivä.Hassua on näissä adresseissa luulo et tälläkin olisi jotain merkitystä.Pyh,vaikka allekirjoituksia olisi 10 tai 666 kertainen määrä nimikirjoitukset työnnetään demonikratian nimissä silppuriin ja ministeriössä vitsaillaan ihmisten yksinkertaisuutta.

Vieras

#809 no news...

24.11.2012 16:10

Vain pienellä osalla sotkamolaista älykkyys nousee ö-luokan grillimakkaran yläpuolelle.Siellä ollaan OIKEESTi juntteja ja pahin nimittelysana:Ituhippi Ja viherpiipertäjä.Antaa heidän pitää Talvivaaransa,pitäisi vaan säätää laki joka estää heitä muuttamasta Kainuusta muualle Suomeen.
HESE

#810 Re: realistit vaatii mahdottomia,(That´s It,ouh-sheet)

24.11.2012 16:21

#808: r,p - realistit vaatii mahdottomia,(That´s It,ouh-sheet)

Olisitko ystävällinen ja kertoisit meille kaikille mahdollisen ratkaisusi, kuinka ihmiset saisivat laillisesti joukkovoimaa asioiden muutoksille,  koska vaalitkin ovat niin harvoin. Tämä on myös erinomainen tiedonvälitys mahdollisuus, koska ministerit ja virkamiehet sekä suuret yritykset selvästi haluavat sensuroida kansalaisten tiedonsaantia.


Vieras

#811

24.11.2012 16:41

Paikkakuntalaisten mietteitä Sotkamo-lehden uutiseen "Kolmisopessa kalojen joukkokuolema":.."onhan tästä hyötyä Talvivaara-päästöstä,särkikalat vähenee.ensi kesänä kuha ottaa uistimeen paremmin."..."Ihan hyvä tulos,heikot kuolevat ihmisistäkin,niin itupäät ja vihertäjät aikanaan." Näin siis Sotkamossa jossa asukkaiden harrastuksiin kuuluu salametsästys ja viinan juonnilla kehuskelu,ellei ole pesiskausi.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.11.2012 17:48


fugém all

#813 Peter Tosh lauloi -

24.11.2012 17:52

aikoinaan:" You never missed your water,´till your well run dry.".ihmisillä on kainuussa samanlainen riisto suhtautuminen luontoon kuin siirtomaaherroilla muinaisuudessa.ihmisten tiedostamisen taso syrjäseuduilla on 40 vuotta jäljessä muuta suomea.kun järviä ja pöpelikköä riittää,niin mitä siitä ? antaa saastua,antaa lajien kuolla - mitä ne etelän viherviipertäjät tulloo meitä neuvommaan...

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.11.2012 20:10



Vieras

#815 NYT RIITTI

25.11.2012 00:27

BOIKOTOIN KAINUUN!
vieras

#816 Ympäristö Murha Uraanikaivos Talvivaarassa

25.11.2012 09:46


Ympäristö Räjähti , Pekka Perä kärähti !

Kalat kuoli ,järvet meni,Pohjavedet turmeli,
Pekka Perä oli aivan järjetön Tyhmeli.
Elon herra ihmetteli mikä tuo on miehiään
tuomion aika  tulee rahaa paa ei siell huolita.
Ympäristö Murhaaja ei voi tuomiolta välttyä
Kakolassa hänelle voi sataa Uraani Uraani  känttyä.


Vieras

#817 Talvivaara ja Eu: Kaksi miinaa, joista toinen räjähti ensin !

25.11.2012 11:21

Talvivaaran tuhot jatkuvat, eikä loppua näy. Lopullinen tuho nähdään vasta muutamien vuosien kuluttua kalakantojen hävikkinä, sillä ns. arvokalat kuten muikku, siika, harjus,kuha ja taimen häviävät lopullisesti. Vesien puhdistuminen kestää vuosikymmeniä ja osa myrkyistä ei katoa koskaan. Itselläni on mökki ja pieni metsäpalsta muutaman kilometrin päässä Nurmijoesta ja kaivokselle matkaa linnuntietä n.40km. Nurmijoki ja sen kosket on kunnostettu virkistyskalastus käyttöön ja olen narraillut taimenia sieltä yli 20 vuotta. Harrastus jatkuu jo toisessa polvessa ja isäni mukaan lukien kolmannessa. Viime kesänä vaikka sademäärät olivat valtavia ja vedenkorkeus kevätlukemissa, jokivarret killuivat outoa vaahtoa, joka ei ollut mökkiläisten pesuvedestä tullutta mäntysuopa, eikä Linna-shampoo vaahtoa. Siis kalavedet ovat kohta historiaa ja taimenta ja harjusta ei katsella, kuin valokuvista. Tästä kaikesta saamme kiittää Suomen ylintä poliittista johtoa, joka on sallinut moisen oman kansan ryöstön ja hyväksyy nykytoiminnan. Kataisen hallituksen teema on :" liika demokratia on pahasta ja pelasta Eu:n velkakriisi omasta kansasta ja isänmaasta välittämättä" ! Perustuslakia on muutettava: Ulkoimaisille sijoittajille, eikä kansalaisille saa myydä, eikä vuokrata neliömetriäkään isänmaata. Tulevaisuuden kaivoshankkeet on oltava 100%:sti kotimaisessa omistuksessa.Pekka Perän esille tulo ei vesistöjä pelasta, sillä tuhon nykynäkymät ovat vasta pinnanraapaisu ja miten käy pohjavesien, on mysteeri. Poliittinen valtaeliitti vaihtoon välittömästi ja irti Eu:sta samana päivänä. Oma perustuslaki, joka palvelee Suomen kansalaisia yhdenvertaisesti, sekä tasapuolisesti, niin Suomijuna voi vielä pysyä kiskoilla tulevaisuudessa, eikä moisia kömmähdyksiä pääse käymään...
Ville.K / Siilinjärvi
SH

#818 Re: Talvivaara ja Eu: Kaksi miinaa, joista toinen räjähti ensin !

25.11.2012 12:38

#817: - Talvivaara ja Eu: Kaksi miinaa, joista toinen räjähti ensin !

Täyttä asiaa!

(Ikävästi tulee mieleen nyt  täällä Saimaankin rantojen uusia ulkomaalaisia omistajia joilla tunnesiteitä ei tähän maahan ole.)  Eräs nimeltä mainitsematon kansanedustaja on tehnyt lakialoitteen maakauppojen kieltämisestä EU:n ulkopuolisille kansalaisille ja yrityksille.  Mielestäni vakavaa harkintaa tulisi käyttää myös EU:hun kuuluvien maidenkin kohdalla.

Yrityksen tuloksellisuus on avainsana. Rahan menetyksen pelko/ pörssikurssin lasku on pahin uhkakuva.  Nyt ei puutu kuin se taho joka määrittelisi tuntuvat sanktiot Talvivaaran rikkeistä.  Näin nimenomaan pidettäisi kaivoksien(kin) toiminta oikeudenmukaisena ja rehellisenä. Vaan eipä kuulu ELY:n tai valtion taholta mitään.                                                            Ne työntekijät suorittavassa portaassa jotka tekevät työtänsä vain perheensä elättämiseksi tässä hanhalassa tilanteessa, jaksakaa.

 

Happojunat

#819

25.11.2012 12:58

Tietääkö kukaan minkälainen vaara on nämä kymmeniä vaunuja sisältävät "happojunat" jotka kulkevat Iisalmen läpi Talvivaaraan. Kauhea meteli ainakin asemalla on ja henkilöjunaliikenne on usein ollut myöhässä "happojunan" vuoksi. Mitä tapahtuisi, jos yhteentörmäys tulisi? Miten uraani tulevaisuudessa kuljetettaisiin pois, rautateitsekö vai maanteitä pitkin ????
vieras

#820 Uusi Ympäristö Murha luvassa Uraanikaivos Talvivaarassa

25.11.2012 14:55


Suomea nostetaan Maailman huippuvaltioiden joukkoon
Jossa tulee uudet ajatukset käyttöön
siis päin vastaiset kuin oli Hitlerillä aikoinaan.
Tuhotaan ensin oma kansa ,päästään näin loistavaan
alkuun tällä Bisnes tiellä ,jossa elämä sekä ihminen on arvoton.

Lappiin on suunnitteilla useita uraanikaivoksia

#821 Ei uusia Talvivaaroja!

25.11.2012 15:43

Allekirjoita "Ei uraanikaivoksia Lappiin" -adressi osoitteessa www.uraanivoima.com - muista vahvistaa allekirjoituksesi sähköpostiisi tulevan linkin kautta! Kiitos tuestasi!
Pommi

#822 Uraani aiheuttaa DNA muutoksia ilman säteilyäkin

25.11.2012 16:48

Uraani ei ole pelkästään myrkyllinen tai säteilevä alkuaine, se aiheuttaa solun DNA muutoksia myös mineraalisena, ilman säteilyäkin, vastaavasti kuten Naton käyttämät koyhdytettyä uraania sisältävät pommit. Niitä käytetään kostona eliiton vastustamisesta ja lasku maksetaan usemamassa polvessa jälkeenpäin. Jälki on karmeaa katseltavaa. Missään päin maailmaa näitä alueita ei ole puhdistettu saati alettu kunnolla tutkia. Media on hiljaa. Nyt pommi on räjäytetty Talvivaarassa.
Realisti

#823 Kaivosteollisuus kaikki pois ?

25.11.2012 16:59

Vihreä mafia on taas päässyt valloilleen.... Miksi ei saman tien suljeta Siilinjärven kalkkilouhosta, Outokummun Torniota, Pyhäsalmen kaivosta ym.muita kaivoksia.
Kaikki nämä teke kaivannaistyötä. Ei sille väliä kuinka paljon tulee uusia työttömiä.
Koulutetaan vaan uusille aloille niin kuin eläinsuojelijat sanoo turkistuottajille, mutta mille ?
Jutta Urpilainen totesi juuri lehdessä, että kaikki käsiparit tarvitsevat töitä tällä hetkellä.
Vihreä mafia kuitenkin kuristaa kaivoksia, turvetuottajia, maanviljelijöitä pyhän ympäristökiihkon varjolla välittämättä yhtään miten em.ammattien edustajat jatkossa pärjää.
Pieni Suomi pelastaa maailman pienillä teoilla ja kuitenkin samalla ostaa maailmalta esim. kivihiiltä laivalasteittain joka on taatusti uusiutumatonta. Ei kanneta mitään huolta umpäristöasioista muualla. Venäjältä ostetaan ydinsähköä mutta Suomessa sitä ei saa tuottaa.
Pieni vihreä mies ostaa autoja yms. kulutustavaroita jotka on valmistettui kaivannaisteollisuuden tuotteista mutta ei taaskaan Suomesta jolloin maailma pelastuu.
Ymmärrän ympäristön suojelun kun se pysyisi jossakin järkevässä mitassa.
Tämä ympäristökiihkoilu on nin tekopyhää kuin olla saattaa.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.11.2012 18:05


vieras

#825 Talvivaarassa tarvitaan järeitä toimia

25.11.2012 18:17


Elämän edellytyksiä ei saa pieni ,edesvastuuton sekä pimeässä kulkeva joukkio tuhota .
Nyt tarvitaan järeitä toimia tätä Uraanikaivos Talvivaa kohtaan.
On kysymys elämän peruselementistä vedestä ,joista järvistä ,sekä näiden elämästä.
Ravintoketju jos tuhotaan se on silloin myös ihmisen sekä kaiken elollisenloppu.
Nyt ei rahasta ole kysymys eikä muusta, kuin elämän edellytysten säilymisestä.
Nämä asiat tulee jokaisen ymmärtää sekä käydä taisteluun yhteistä uhkaa vastaan.
Uraanikaivos Talvivaaran sulkeminen on koko Suomen etu sekä ilo ja hyöty
Silloin on yhteinen vihollinen lyöty !