Suomen home- ja kosteusvauriosairaille saatava tutkimus ja hoito


Vieras

#176

05.09.2015 17:11

On tärkeää, että homesairauden lääketieteellinen tutkimus ja hoito kehitetään vastaamaan tämän päivän vaatimuksia huomioden sairauden vakavuutta ja sen aiheuttamaa haittaa sekä yksilölle että yhteiskunnalle.

Vieras

#177

04.05.2016 13:23

Olen itse altistunut
tulevaisuus

#178

22.02.2017 15:57

Paljon ihmiset erehtyy ostamaan kosteusvaurioisia taloja/asuntoja. Mutta paljon on vuokranantajia,jotka huijaa ihmisiä vuokramaan kohteita ja vaikka miten tarkka olisi.Silti osataan huijata ihmisiä. Pahinta onkin se,että kaikki piilotetaan kauniilla pintaremontilla ja hajunkin saa pois hetkellisesti.

Eli tämä huijaus ja ahneus on "ryöpsähtynyt" villiksi! Mitään väliä ei ole toisen terveydellä ja miten yksin ja voimaton on tälläisen asian kanssa. Avun saanti on vaikeata olipa se sit oma tai vuokra-asunto kyseessä! Joten viranomaisetkin ovat erittäin välinpitämätömiä tälläisen häden hetkellä ja ei mitään todellista vastuuta ole myyjällä tai vuokranantajalla. Siksi tälläiselle huijas jutuille pitäisi tehdäkin lain säädöntöä hyvinkin pikaisesti ja moni vuokralaisen ei uskalla lähteä vuokranisäntää vastaan. Ainoaksi jää se,että etsii uutta asuntoa ja sekin ei ole aina niin yksi selitteinen asia,varsinkin kuin toisen voimat ovat vähissä,mut asunnon ostajalla on taas erilainen tilanne. Elikä suomen laki tuntuu siinä vaiheessa turhalta,että tälläistä toinen voi jatkaa uudestaan myy tai vuokrata asuntoja.

Siksi tälläiseen olisi aiheeta saada laki esim. purkaa sopimukset heti,kun huomataan tilanne,mutta  täällä hetkellä mikään ei estä home asuntojen myyntiä tai vuokrausta eteen päin. Samoin terveystarkastajiakin toiminta on erittäin kirjava. Asuntojen myyntiin vois myös velloittaa lakiin perustava perustellinen kuntokartoitus todistus joka olisi jonkin aikaa voimassa. Vuokra tilanteessa taas tilanne voisi olla sellainen,että ei joutuusi omistajan mielivaltaisiin toimintaan kohteeksi,jos ottaa yhteyttä esim.terveystarkastajaan,joka taas velvoittasi tarkastajan selvittämään perusteellisesti miten paha home/kosteus ongelma on ja jos ilmenee pieniäkin koskeusvauriota niin sopimuksen purku astusi voimaan,jos omistaja ei lyhyen määrä ajassa korjaa puutteita. Jos tapus on paha niin siinä tapauksessa sopimus purkantuisi välittömästi ja vuokralaiselle takuusumma palautuisi heti,kunnes toinen asunto löytyisi.

Joten tälle asialle laittasiin piste i:n päälle,että tälläisiä homeseen sairastumista estäsiin,joka olisi yhteiskunnalle edullisempaa. Mutta nyt kuitenkin myyjät ja vuokranantajat saada jatkaa tälläistä aivan mielivaltaisesti ja niin kauan kuin huvittaa. Samoin oikeudenkäyntikin on erittäin riski altis puuhaa tällä hetkellä tällisissä tapuksissa ja kallista yhteiskunnalle. Et eikun vain lakialoitetta tälläiseen touhuun. Samoin tuntuva sakkokin olisi erittäin hyvä juttu tälläiseen mielivaltaiseen tekoon ja pahissa tapuksessa lisäksi asumiskielto.

SUOMEN KANSA ENSIN !

#179 FIXIT ! HOME ASUNNOT , KOULUT , TYÖPAIKAT JOHTUU EUSTA ! EUSSA EI OO KATO TALVEE ! SIINÄPÄ SE !

04.03.2020 22:00

EU ERO !

 

FASISMIN PUOLESTA !

 

ANTI EU !

 

MARKKA TAKAS !

 

MATUT KUOLKOON !

 

ISLAM VÍTTUUN !

 

SUOMI SUOMALAISILLE ... !

 

... EIKÄ CANNIBAALI KAPITALISTEILLE !

 

LÄNSISUOMI TAKAS SUOMELLE EU !

 

PERUSTUSLAKI VOIMAAN !

 

LIBERAALIT OIKEUDET TURVATTAVAJA !

 

JA SANAN VAPAUS !

 

SUOMI KUULUU SUOMALAISILLE !

 

EI NÉEKEREILLE TAHI RYSSILLE TAHI AMERICAN IMBESILLEILLE TAHI MADE IN CHINA-ILULLE !

 

KALJA VERON KOROTUS ALAS !

 

VIRON METRO TUNNELI VUODEKSI 2050 !

 

ATEISMI !

 

SUOMI IRTI EEUUSTA DEMOKRAATTISESTI TAI TERRORISMILLA !

 

   l      

 

PAAVO VÄYRYNEN PRESIDENTIKSI !


Vieras

#180

29.07.2020 04:28

[HOME ON PALJO PAHEMPI UHKA SUOMELLE KU JOKU VITU CORONA CARUNAN UKON KUSETUS]

[KUMMA ETTEI KUKAAN POLIITIKON PÉRSE RATSASTA SILLÄ HOMEELLA]

[NY SE HOME ONGELMA KURIIN SUOMESSA JA HETI !]

[HOME JOHTUU EEUUN HAISTA VÍTTU RAKENTAMISESTA KOSKA EI OO ILMASTOINTIA JA SOKKELIA] [JOKA PUSKEE VESI HÖYRYN JA KOSTEUDEN ULOS TALOSTA JA MUOVI MAALI EI HAIHDUTA VAA] [KERÄÄ PINNAN SISÄLLEEN KOSTEUTTA JA SIKS JOKA 3 KOLMAS UUDIS TALO ON HOMETALO JO] [ENNEN ENSIMMÄISTÄÄN 5 VUOTTAKAAN KÄYTTÖIKÄÄNSÄÄ]