Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

Henna Wessman

#251 Re: Re: Re: Re:

01.09.2012 22:56

#206: Ettäkö kuolemantuomio? - Re: Re: Re:

Sä olet ilmiselvästi tehnyt musta jonkun oman profiilin, jonka mukaan olen nuori, idealistinen, sankarillinen, kaikkien pelastaja ja mitä vielä. Kyllä nyt metsään meni. Halusin tehdä jotain, koska tapaus kosketti minua, mikä siinä nyt on niin ihmeellistä? Sitäpaitsi luulenpa, että aika monessa asiassa on tunnetason motivaattori, kuten esimerkiksi omasta lapsestaan huolehtiessa ja epäilen että tunnetason motivaattori on aika tehokas, ilman sitä voit tehdä, muttei asia sinua juuri liikuta, joten tekeminen on sydämetöntä. Toki tarvitaan muitakin motivaattoreita, mutta tunnetason motivaattorissa mikään vika ole. Ja voi kunpa olisikin vielä intoa ja idealismia, kiihkoa, ei, kyllä ne päivät on tässä osoitteessa eletty jo. Minä EN VAADI kuolemantuomiota käsitä nyt, vaan sanon että jos sellaisesta joskus äänestettäisiin esimerkiksi niin kannattaisin, kiinnitä hieman huomiota omiin kiihkoileviin sanankäänteisiisi. Nyt vaan kertakaikkiaan taitaa olla niin että sinulla on syystä tai toisesta jonkinsortin halu halveksia ja pitää minua pilkkanasi, anna mennä. Sinullakin on vapaus päättää kirjoitatko tämän vai et ja minkälaisessa seurassa keskustelet netissä.

KEZZU

#252 RYHTILIIKE SUOMALAISET

01.09.2012 22:59

Toivoisin jotta mahdollisimman moni allekirjoittaisi tämän adressin ja laittaisi tulevana äitienpäivänä ikkunaan palamaan pienen kynttilän, muistoksi näille viattomille lapsille, jotka tässä kiireen ja kulutuksen maailmassa talloutuvat säästösyistä jalkoihin. Tämä oli jäävuoren huippu, piilossa olevia tapauksia on varmuudella muitakin. Antakaa aikaa lapsillenne.
NYT RYHTILIIKE SUOMALAISET! Rangaistus tuollaisille paskoille, vaikka se vaatisi omankäden oikeuksia.
soraja

#253 surullinen

01.09.2012 23:18

kyllä sossun tantat on heti puutumas semmoisiin lapsiperheisiin mihinkä ei tarvis olla ottamas muksui pois mut kyl narkomaanit ja h.saa pitää muksuja ja niihin ei puututa..ja sit kun opuva pyytää ja haluu pois kotoo väkivallan takia ja ynä muuta niin ei puututa ja eikä uskota..sit uskotaan kun on myöhäistä ja just tapahtuu jotakin ikävää,...virasta pois vaan tommoinen viranomainen se on niiten syy kun palauti muksun kotio jos ne ei ois palautaneet lasta tohon piinapenkiin niin tyttö ois elos ...voi helvetti mihin tää maa menee??????????????
Eija K-K

#254

01.09.2012 23:22

Täysin käsittämätöntä on lastensuojelun toiminta ko. tapauksessa. Toivon, että tyttö ei kuollut turhaan vaan hän antaa voimia muille samassa tilanteessa oleville lapsille.Hän voi olla pelastava enkeli muille lapsille.

Vieras

#255 Re: Re:

01.09.2012 23:31

#191: Kysymyksiä herää - Re:

ihme vikinää tämmöinen, tuntuu kuin sun mielestä olis parempi ettei tätä adressia olis perustettu. Minun mielestä tämä adressi on todellakin tärkeä, tämän avulla tulee tehdä päättäjille selväksi että tämä iljettävä tapaus pitää selvittää perinpohjaisesti ja sitten korjata epäkohdat. Ilman tämäkin Asia olis vain unohdettu, nyt kin tästä pidetään ääntä, niin oikeusvaltiossa luulisi tapahtuvan jotain! Sunko mielestä olis pitäny olla vain hiljaa? Säälittävää, käperry koloos taka vain

Elämän puolella

#256 Re: Re: Re: Re: Toivon

01.09.2012 23:39

#48: Miki - Re: Re: Re: Toivon

Me elämme erittäin lapsivihamielisessä yhteiskunnassa. Todellakin yksikin murhattu lapsi on menetys ja kun todellisuus iskee vasten kasvoja vuositasolla 10000 abortin vauhdilla, joutuu kysymään, missä on moraali vai onko sitä enää ollenkaan. Valtiovallan taholta on tämä lapsimurhatehtailu ollut jo vuosikausia siunattu ja hyväksytetty kansalaisilla. Näinollen joutuu tekemään kysymyksen, miksi tämä sallitaan, miksi ei tehdä loppua abortoinnista, koska se on kaikilla mittareilla mitaten ihmiselämän tuhoamista. Lapsi ei ole elimellisesti äidin ruumiinosa tai jatke, vaan hän on elävä olento hedelmöitymisestä lähtien. Väkivalta synnyttää väkivaltaa ja kun se kohdistuu puolustuskyvyttömimpiin on yhteiskunta sen salliessaan sairaaloisen mätä.

Turvallinen lapsuus?

#257 Re:

01.09.2012 23:40

#9: -

Aivan, murhasyyte niille viranomaisille kanssa. Tämähän on ihan tietoisesti aiheutettu kuolema. Myös opettajat on syyllistynyt rikoksen suojelemiseen, eivätkä ole tehneet vaadittavaa ilmoitusta, joka on näkynyt päällepäin selvästi, esim hiusten "oheneminen".

????

#258 Re: Adressin nimi

01.09.2012 23:40

#28: Pelagiolainen - Adressin nimi

Hei hyvää päivää ketä kiinnostaa kenenkään kirjoitusvirheet. Ei otsikossa mitään vikaa ole se koskee juuri tätä kyseistä tapausta ja kaikkia siihen asiaan liittyvää mukaan lukien viranomaisten törkeä välinpitämättömyys.On vain hyvä, että joku laittaa tällaisen liikkeelle. Tällä voimme edes jollain tavalla kunnioittaa julman elämän ja julman kuoleman kohdanneen pienen tytön muistoa ja ottaa osaa jollain tavalla hänen äitinsä suruun.

Hanna

#259 Re: Re:

01.09.2012 23:50

#13: Laura - Re:

Täysin samaa mieltä. Niille ihmisille välittömästi potkut, jotka ovat suoraan olleet palautuspäätöksen takana. Ahdistaa ja itkettää. Tämä oli niin turhaa ja olisi ollut vältettävissä!


Anonyymi

#260

01.09.2012 23:52

.
Hanna

#261 Re: Lastensuojelu syytteeseen!

01.09.2012 23:53


Vieras

#262 En muista milloin

01.09.2012 23:55

olisi tuntemattoman kohtalo ja kokemat näin paljon koskettanut kuin tämän pienen tytön. Sydäntä särkevää kuvitella kuinka peloissaan ja yksin pieni lapsi oli joutunut olemaan jo pitkään.
huolestunut

#263 Re: Re:

01.09.2012 23:57

#191: Kysymyksiä herää - Re:

voi voi voi ei voi muuta sanoa. Miksi ei pysytä asiassa. Kuka sinä olet addressin luojaa syyttelemään yhtään mistään.Tuntuu siltä, että tässä kirjoituksessasi on unohtunut, että pieni tyttö on joutunut isänsä uhriksi, hänet on sinne päästetty niiden toimesta joiden työnä olisi suojella lapsia juuri tällaiselta kohtelulta ja kohtalolta. Heitä tässä moitimme ja kunnioitamme samalla pienen tytön todella hirveää kohtaloa jota edelsi sanoin kuvaamaton pelko omaa isäänsä kohtaan ja kukaan ei kukaan aikuinen auttanut häntä.

Ketään ei kiinnosta millainen elämä isällä on mahdollisesti ollut, jos haluat tuntea empatiaa isää kohtaan kuten tuo sinun kirjoituksesi hiukan mukailee niin tämä ei ole se oikea paikka siittä kirjoittaa. Täällä kunnioitamme pienen tytön muistoa ja yritämme jollain tavalla selvitä tästä käsittämättömästä tapauksesta.

 


Vieras

#264 Todella surullinen

02.09.2012 00:01

Todella julma teko. En ymmärrä tuollaisia ihmisiä ollenkaan jotka edes ajattelevat tekevänsä noin hennolle, pienelle ihmiselle niin. Se oli hyvin väärin. Tuli todella huono mieli kun luin tämän lehdestä. Sillä tytöllä olisi ollut oikeus elää. Ne sossun tantat olisi voineet olla viisaampia ja puuttua tähän kunnolla. Kyllähän niitä lapsia otetaan huostaan joilla on ihan hyvä olla kotona, mutta ne joiden oikeesti tarttee päästä pois kotoa niihin ei puututa millään lailla. Olisihan niitten jo pitäny tajuta niistä ilmotuksista ettei kaikki ole kunnossa, mutta ei. Mihin tää maailma on menossa? Ei auteta sellaisia jotka tarttee oikeesti apua, mutta niitäkin joilla on asiat hyvin niin paapotaan senkin edestä! Ajatelkaa nyt vähän!

Hanna

#265 Re:

02.09.2012 00:19

#32: Henna Wessman -

Tämä on erittäin aiheellinen adressi. Tällaista tapahtuessa emme voi vain sulkea silmiämme ja jatkaa elämäämme, kuten mitään ei olisi tapahtunut. Olen itkenyt tämän tapauksen tiimoilta usemmat itkut ja kysynyt kymmeniä kertoja. "Miksi?"

Tässäkin tapauksessa tyttö on selvästi ollut peloissaan ja syystäkin. Miksi tällaiselta suljetaan silmät? Miksi lapsen reaktioille ei panna mitään painoa? Pieni lapsi ei välttämättä koston ja pahemman kohtelun pelossa uskalla kertoa, mitä todella tapahtuu. Ammatti-ihmisten pitäisi osata tulkita näitä asioita, ilman mustelmia ja niistä nyt puhumattakaan. Miksi ammatti-ihmiset eivät tätä osanneet/halunneet/pystyneet tekemään. Se on erittäin oleellinen ja tutkimisen arvoinen asia. Puhutaan vastuusta, mutta miten se toteutuu tämän asian kohdalla?

Joku kommentoi myös liiallisten lastensuojeluilmoitusten kuormittavan lastensuojelua ja siksi tällaiset tapaukset saattavat jäädä vaille tarvittavaa huomiota. Ammatti-ihmisten olisi mielestäni osattava erottaa milloin on kyse todellisesta hädästä. Lapsen fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin edun pitäisi olla niin painava asia, että ihmisten on voitava jatkossakin ottaa yhteyttä lastensuojeluun, jos heillä on pienintäkään aihetta epäillä että asiat eivät ole oikealla tolalla.

Tänään luin iltasanomista kaksi otsikkoa, jotka läheisesti liittyvät tähän välinpitämättömyyden ja omista asioista huolehtimisen ilmapiiriin, jotka olisi saatava katkaistuiksi. Ensinnäkin Jari Sinkkosen haastattelu ja hänen mainitsemansa "perheen säilyttämisen tehtävä". Tällaisesta periaatteesta tulisi mielestäni luopua ja ruveta ennemminkin puhumaan "lapsen oikeuksien toteutumisen"-tehtävästä. Näitä ovat oikeus riittävään ravintoon ja huolenpitoon. Mikäli oma perhe ei näitä kykene tarjoamaan, on varmasti lapsen ja perheen edun mukaista, että nämä järjestetään lapselle jonkin muun tahon toimesta.

Toinen toimenpiteitä vaativa asia olisi viranomaisyhteistyön tehostaminen. Kenen etujen vastaista on esimerkiksi, ettei lääkäri saa ilmoittaa havaitsemistaan pahoinpitelyn merkeistä poliisille? Tämä sotii jokaisen ajattelevan ihmisen oikeustajua vastaan.

Olet varmasti oikeassa epäillessäsi tuleeko mikään muuttumaan. Mutta jos vaikenemme, emmekä edes yritä, mikään ei taatusti tule muuttumaan. Asioista on nostettava meteli ja vaadittava muutoksia.

 

Sananjalka

#266

02.09.2012 00:24

Allekirjoitan siinä uskossa, että asianosaisia sosiaaliviranomaisia päätettäisiin rangaista...
Hanna

#267 Re: Otsikko

02.09.2012 00:31

#199: Henna Wessman - Otsikko

Teki niin tai näin, niin aina väärin päin. Mielestäni tämä addressi on enemmän kuin paikallaan. Joten kiitos sinulle siitä ja allekirjoittaneiden määrästä päätellen aika moni muukin on samaa mieltä.

ajatteleva ihminen

#268 Adressi paikallaan!

02.09.2012 00:43

Olipa mielenkiintoista lukea, miten adressin alullepanijaa on syytetty milloin mistäkin. Jokainen tytön kohtalosta liikuttunut on varmasti sekä surullinen että raivoissaan. Se on täysin luonnollista, täysin normaalia. "Ei tule mikään muuttumaan". "Luuletkos olevasi parempi ihminen?" yms. kommentit ovat todella kummallisia, puhumattakaan teon tekijää sympatioivasta "mitähän hänkin on joutunut kokemaan" tyylisestä kirjoittelusta. USKOMATONTA!
Ketä kiinnostaa mitä nuo sadistit ovat mahdollisesti joutuneet kokemaan?
Tässä kiinnostaa nyt se, miksi tätä ei ole pystytty estämään ja voisiko olla jotain keinoja estää tällaisen tapauksen toistuminen? Pieni elämä päättyi aivan turhaan, hirveällä tavalla ja sen ihmisen toimesta, jonka olisi häntä eniten pitänyt suojella - oman isän. Tästä on pakko keskustella ja asiaan on pakko yrittää vaikuttaa. Lapsia on voitava tässä yhteiskunnassa suojella!
Faktat kehiin

#269 Re: Re: Faktat kehiin

02.09.2012 00:57

#207: ??? - Re: Faktat kehiin

Et ilmeisesti osaa lukea, hyysäritrolli. Viestisi, joka oli täysin turha, oli selvästi puolustelemaan tekijöitä. Et ole ihminen.

Athirity

#270

02.09.2012 01:02

Kyllä sosiaaliviranomaiset ovat kovia vahtimaan 13-17 vuotiaita, kun he kittaavat kaljaa kaupungilla, "haitaksi terveydelle, ja kehitykselle". Mut mikä kumma siinä on, että tälläsist pienistä ihmisistä ei pidetä huolta. Eikö tuo koti sitten ollut haitaksi terveydelle ja kehitykselle? Tämä kyseinen pieni tyttö, ei päässyt edes kehittymään ! ottakaa itteenne niskasta kiinni ja miettikää mitä kannattaa vahtia tarkemmin ja mitä ei! Rest In Peace.
Jari Z

#271 Kuoleman tuomio!!

02.09.2012 01:34

Kuoleman tuomia tolle kaverille ja sen nais ystävälle

ps. Voin olla heidän lahtaajansa ilomielin
turhaa on monikin viesti

#272 Re: Re: Re: Faktat kehiin

02.09.2012 03:12

#269: Faktat kehiin - Re: Re: Faktat kehiin

Joku anonyymi kirjoittaa kovin provosoivasti jollekin:

"Et ilmeisesti osaa lukea, hyysäritrolli. Viestisi, joka oli täysin turha, oli selvästi puolustelemaan tekijöitä. Et ole ihmine."

Mitenkähän se tällä hetkellä kärsiviä lapsia auttaa? Mitenkähän se estää tulevia kauheuksia? Mitenkähän em. siteerattu viesti herättelee viranomaisia? Eli, miten turha taikka tärkeä em. viesti on. Itse asiaa, adressin tavoitetta ajatellen.

Monta lajia kommentteja

#273 Kommenttia...

02.09.2012 03:43


Kommenttia ja oikaisua adressin aloittajalle

Hanna kirjoittaa, viestissä 251 näin:

”Minä EN VAADI kuolemantuomiota käsitä nyt, vaan sanon että jos sellaisesta joskus äänestettäisiin esimerkiksi niin kannattaisin, kiinnitä hieman huomiota omiin kiihkoileviin sanankäänteisiisi. Nyt vaan kertakaikkiaan taitaa olla niin että sinulla on syystä tai toisesta jonkinsortin halu halveksia ja pitää minua pilkkanasi, anna mennä.”

Kuka täällä on Hannaa pilkkanaan pitänyt? Halveksinut? Sellainen subjektiivinen tunne nousee ilmeisesti ihan läheltä, objektiivisesti katsellen täällä on ollut monen sortin kirjoituksia, mutta ei ole pilkattu Hannaa. Vai onko Hanna sellainen tapaus, että mitään kritiikkiä ei voisi lausua?

Hanna itse astuu esiin, ja kirjoittaa mm. seuraavaa, Hannan viestissä nro 186, näin:

”Maailma on täynnä pahuutta, itse en lähtisi siihen väkivallalla puuttumaan, mutta kuolemantuomion kannalla olen minäkin, ja ihan taloudellisista syistä, meillä ei ole rahaa suojella lapsia, mutta meillä on rahaa tarjota vangeillle hulppeat olot vuosikausiksi. Sellaiset olot joihin ei köyhempi tavallinen ihminenkään enää välttämättä yllä.”

Tarkoittaako Hanna, Adressin aloittaja, että kaikkien pitäisi sanoa bravo, kun hän puolustaa kuolemantuomiota? Eikös tämän adressin tarkoitus ollut puolustaa elämää? Lasten elämää ja turvallisuutta? Mutta sellaiset, jotka jo kättelyssä kiihkoilevat kuolemantuomiota, jopa julistavat tapettavaksi joka sortin henkilöt, jotka ovat pienen tyttöraukan murhaan osalliset.... Isän, naisystävän, isän äidin, sossut, viranomaiset, kaikki... Toki ihmisen viha ja kauhistus tuota törkeää ja iljettävää tekoa on ymmärrettävää, loogista, mutta jos tälle ”murhanhimon” trendille vielä lisätään polttoainetta, niin kohta ollaan itse syytteessä murhista, laittomista uhkauksista, jne.

Kukaan normaalijärkinen ja moraalinen ihminen ei puolustele niitä kauhistuttavuuksia, joita tässä maassa tulee esiin. Perhesurmia: vaimo, lapset tapetaan ensin, sitten tehdään itsestä loppu. Järkyttävää vihan satoa. Taikka kouluissa, taikka missä vain... Hirvittävää ja julmaa, epäinhimillistä.
Mutta nämä ongelmat eivät tosiaan tunnetason kuohulla korjaannu. Eikä tarkoitus pyhitä keinoja.

On HYVÄ asia tuoda adressein esille ongelma, mutta kun aloittajakin alkaa vauhdittaa sitä jopa ”kuolemntuomion” teesillä, eikä siedä mitään laajempia näkemyksiä ja kannanottoja, on tosiaan hypoteesi, että mopo saattaa karata pahasti käsistä.

Kun järkyttävät asiat nostattavat esille ihmisen tunnemateriaalin, ja jos tunnemaailmassa on traumakokemuksia, ja niiden (ehkä työstämättä) olevat psyyken ongelmat rupeavat sanelemaan toimintaa, seurauksena on, että itse pilaa oman hyvän asiansa.

Ja tällaiset tunnemaailman sekasortoiset statukset ovat usein ne, joissa perhesurmia tapahtuu. Koulusurmia, parisuhdeväkivaltaa, jne. Sellaisissa tunteiden sekasopassa järki sammuu. Moni tekojensa perästä sanoo: en tiedä mikä minuun meni, kun tein sen... Niin? Hallitsemattomat tunteet antoivat tilaa primitiiviselle pahuudelle. Se syttyi tuleen kuin hillitsemätön roihu, ja järki jäi junasta tyystin!

Eli, kannattaa kyllä katsoa peiliin? Tarkoitus ei pyhitä keinoja. Lasten surmien ehkäisykampanjassa näkyvä murhanhenkinen linjaus (ei tosin kaikilla täällä) - on paha sivuääni. Siitä syntyy syntax error. Jos joku OIKEASTI arvostaa ELÄMÄÄ, hän ei leikittele ajatuksellakaan kenenkään murhasta. Jokainen kun joutuu aivan varmasti vastuun paikalle teoistaan. Varmasti.
Myös ajatteleva ihminen

#274 Myös ajatteleva ihminen!

02.09.2012 04:10

Nimmari "ajatteleva ihminen" kirjoittaa:

#268 Adressi paikallaan!
02.09.2012 00:43

Olipa mielenkiintoista lukea, miten adressin alullepanijaa on syytetty milloin mistäkin. Jokainen tytön kohtalosta liikuttunut on varmasti sekä surullinen että raivoissaan. Se on täysin luonnollista, täysin normaalia. "Ei tule mikään muuttumaan". "Luuletkos olevasi parempi ihminen?" yms. kommentit ovat todella kummallisia, puhumattakaan teon tekijää sympatioivasta "mitähän hänkin on joutunut kokemaan" tyylisestä kirjoittelusta. USKOMATONTA!
Ketä kiinnostaa mitä nuo sadistit ovat mahdollisesti joutuneet kokemaan?
Tässä kiinnostaa nyt se, miksi tätä ei ole pystytty estämään ja voisiko olla jotain keinoja estää tällaisen tapauksen toistuminen? Pieni elämä päättyi aivan turhaan, hirveällä tavalla ja sen ihmisen toimesta, jonka olisi häntä eniten pitänyt suojella - oman isän. Tästä on pakko keskustella ja asiaan on pakko yrittää vaikuttaa. Lapsia on voitava tässä yhteiskunnassa suojella! "

Kommenttia:

Mysö ajattelevana ihmisenä, ja nimenomaan ajattelevana, eikä vain tunnetason vauhdissa... totean, että
kun on liikuttunut, surullinen ja raivoissaan, silloin on aina tosiaan purkaa tunteitaan! Ja sellaisena tällainen keskustelufoorumi on ihan ok! Mutta liikuttunut, surullinen, raivoissaan oleva? Sellaisessa henkisessä tilassa oleva ampuu helposti yli. Homma menee överiksi.

Jos siis tahdotaan oikeasti auttaa lapsia, se on joka tason projekti! Tarvitaan empaattisia ihmisiä, tarvitaan tehokkaampaa viranomaistoimintaa, ihan uudistuksiakin! Mutta jos ajatellaan kaikkia niitä pieniä ihmisiä, jotka nytkin ovat riskiolosuhteissa ---- mitä myös pitää tehdä? Pitää tajuta, että ne loppuunpalaneet huoltajat tarvitsevat apua. Vinksahtaneet tulee saattaa hoidon ja avun piiriin.

Kaikkia lapsia ei voi sijoittaa, ikävä kyllä. Huostaanotettujen määrän erittäin tuntuva kasvu on tilastoissa näkyvissä. Perheet eivät voi kaikki hyvin. Vaan usein erittäin huonosti. Lapset on hunnigolla. Aikuiset istuu kapakassa, lapsi etsii yöllä vanhempiaan, yöpaita päällä kadulla, kylmässä.

Kysymys on erittäin laajasta ongelmapaketista. Joka lajin remonttia tarvitaan. Mikään yksittäinen vaatimus: Hirteen murhaajat, hirteen sossut, hirteen päättäjät! Se ei pitkälle auta.
Toisaalta tarvitaan tukea perheille, vanhemmille, toisaalta tiukempia otteita... Mutta tässä tullaan tämän yhteiskunnan nykyiseen "suvaitsevaisuusasiaan"...

Kaikkia pitää ymmärtää? Pitää suvaita, hyväksyä. Ei saa lausua sanaakaan jonkun "suuntautumisesta", ja kaikille pitää taata adoptio-oikeus... siis myöskö pedofiileille, insestiharrastajille? Eihän (muka) ketään saa loukata, kaikilla on taipumuksensa, kuka niille mitään mahtaa? Toiset saa tyydytyksen saidismista, masokismista, lasten rääkkäyksestä...

Mitäs sitten teet? Tämä ylenpalttisen hyväksymisen aate kantaa myös hedelmää! Kaikkien pitää saada vapaasti toteuttaa - vaikka olisi millaiset tavat - pitää saada toteuttaa itseään?

Ja niin sitä toteutetaan! Kuka milläkin patologisella tavalla ja iljettävyydellä`?

Mitenkäs tämän ongelman korjaatte? Sillä jos yhteiskunnan ääni on "kaiken salliminen", kaikenlaisten suuntausten hyväksyminen, niin ikävä kyllä - hypoteesi ja skenaario on, että edelleen tullee vastaan myös lapsimurhaajia? Yhteiskunta on sairastunut. Joka tasolla. Ja myös parantumista tarvitaan joka tasolla ja tavalla.

Eli, ajattelun synteesi synnyttää vision, jossa onkin kova pähkinä purtavaksi!

Kun ajatteleva ihminen nimmari kirjoittaa: "Ketä kiinnostaa mitä nuo sadistit ovat mahdollisesti joutuneet kokemaan?" - ajattelu on jäänyt kesken. Jos tahtoo auttaa lasta, on ehdottomasti ajateltava miten väitetyt "sadistit" tulisi saattaa hoitoon? Mutta kertokaapa kuka teistä on se, joka menee toisen kotiin ja sanoo: alapas laputtaa sadisti! Minä otan sun kakaras! Taikka kuka teistä on se, joka menee sossujen luokse ja sanoo: nyt mentiin sen ja sen sadistin, sen pedofiilin, sen insestityypin, sen ja sen luokse, ja otetaan ne lapset kyytiin!

KUka teistä menee? Ja kun ette mene, eikä ole laillistakaan kompetenssia, niin pelkkien sanojen jauhaminen on, mitä on...

Siis, järkikin pitää olla, ei vain tunnekiihkoa!
näitä on

#275 Toinenkin tapaus, lapsi

02.09.2012 04:34

Uutisissa kerrotaan toisestakin lapsen pahoinpitelystä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012090116029129_uu.shtml