Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

Entinen laitoslapsi

#401 Sosiaalijohtajat tutkintaan

03.09.2012 18:18

Aivan älytöntä suomen sosiaalitoimenkin käytös näissä asioissa... tässä asiassa sossussa asiasta TIEDETTIIN, eikä asialle tehty mitään... esimerkkinä minä ja monet muut sadat nuoret laitettiin laitokseen jopa täysin minkäänlaista järkeenkäypää syytä, ja sitten laitoksessa asianomaiset syyttävät vanhempia huonoiksi, vaikka asia on täysin päinvastaista. Mutta sillä aikaa kun näitä nuoria, joilla on rakastava perhe, käyvät koulua mutta potevat pientä masennusta (mikä on tietyssä iässä aivan jokaisella nuorella) heitetään laitoksiin 18vuotiaksi asti niin nämä jotka oikeasti apua tarvitsisivat, jätetään näin törkeästi väkivaltaisten vanhempien armolle... Sosiaalivirannomaiset vastuulle!
tavis

#402 Re: Väkivalta ei ratkaise!

03.09.2012 18:36

#387: MLHie - Väkivalta ei ratkaise!

en vaivautunut lukemaan edes koko tekstiäsi... hohhoijaa... olet totaalisesti väärässä! Ei tuohon muuta voi sanoa, eikä tarvitsekaan. Älä ala tuomitsemaan ylhäältä käsin  ihmisiä, jotka haluaa purkaa jotenkin tätä käsittämätöntä tapausta. Ihan oikeesti laskeudu inhimmilliselle tasolle. Vaikenen.

Asiantuntija.

#403 Re: väkivältä ei posta väkivaltaa maailmasta vaan lisää sitä

03.09.2012 18:43

#383: tämä ei ole hyökkäys ketään vastaan, ihan vain ajatus joka nousi kommentteja selatessa - väkivältä ei posta väkivaltaa maailmasta vaan lisää sitä

Väkivalta poistaa rikollisuuden se on fakta, jos sitä väkivaltaa käytetään.

 

Esimerkki. Kaikki väkivaltarikolliset teloitetaan systemaattisesti. Kysymys kuuluu. Mistä ne väkivaltarikolliset tulisi jatkossa? Ei mistään, kun väkivaltarikolliset eivät pääsisi levittelemään geenejään ja väkivaltarikolliset tapettaisiin aina heti tuomion jälkeen.

 

Pitäisi mahtua kovimmankin hyysärin päähän!

???

#404 Re: Väkivalta ei ratkaise!

03.09.2012 18:46

#387: MLHie - Väkivalta ei ratkaise!

Moi, onko kivaa olla väkivaltarikollisia hyysäävä kukkahattu?

 

Täh

#405 Re: Re: Re: Ei tämä ole eka tapaus

03.09.2012 18:48

#400: Ei Laittomia Tuomioistuimia - Re: Re: Ei tämä ole eka tapaus

Nettituomioistuimia ei tarvittaisi, jos valtio hävittäisi jätekasat kuten kuuluisi. Väkivaltarikollinenhan ei ole ihminen.

 

Kai tiesit sen säälittävä hyysäri?

Palautus normaaliin

#406 Palatkaa jokainen laillisille linjoille

03.09.2012 18:52

Jos julkkispersoona Vallua tuli nettipoliisi puhuttelemaan, vaikka Vallu sanoi vain "siististi", että menkää "kättelemään" sitä tytön murhaajaa, niin mitä arvelette? Tällä keskustelufoorumilla on Tappoa, Murhaa, Kidutusta, Kuohintaa, kuolemantuomiota toitotettu päiväkausia... Olette valmiit juttelemaan nettipoliisin kanssa? Jos ette vaivaudu lukemaan (viestin 402 kirjoittaja) hohhoijaa.. niin luepas mitä nettipoliisi lausuu?
Hiekkanen ei ole väärässä, vaan niitä harvoja tällä palstalla, jotka eivät vaahtoa pimeissä aggressiotunteissa, eikä hän tuomitse ihmisiä, vaan puhuu totuuden. Ihan ihnhimilliseltä tasolta. Ihan inhimilliseltä tasolta. Mutta ei aggression ja murhanhimon tasolta.
________________________________________________________________________________

Julkaistu: 3.9.2012 14:50, päivitetty: 3.9.2012 14:53

Mediapersoona Wallu Valpio on monen muun suomalaisen tavoin järkyttynyt surmatun 8-vuotiaan helsinkiläistytön kohtalosta.
Viime perjantaina Valpio kirjoitti kaikille avoimella Facebook-seinällään tytön surmasta epäillystä isästä.

Kirjoitus sai poliisin ottamaan yhteyttä Valpioon.

- Kaikkihan me muutaman kaverin sieltä sisältä "syyttömien kartanosta" tunnemme, eli sanokaa niille että käyvät kaveria kättelemässä ihmeessä ja mieluummin vaikka joka päivä hänen elämänsä loppuun asti, Valpio kirjoitti perjantaina.

Lauantaina hän päivitti Facebookiin saaneensa yhteydenoton nettipoliisilta.

- Poliisiviranomaiselta tuli kehotus, ettei kannata hirveästi lähteä kannustamaan rikolliseen toimintaan, Valpio kertoi IS:lle maanantaina.

- Hyvin kohteliaasti nettipoliisi vinkkasi, että kirjoituksissa kannattaa olla varovaisempi. Kirjoitin hänelle takaisin, että on virkavallan itsensä pääteltävissä, miten kättely halutaan tulkita. Mutta tietenkään en kehota ketään fyysiseen väkivaltaan ikinä. Väkivalta ei missään nimessä ole ratkaisu, Valpio korostaa.

Nettipoliisi, ylikonstaapeli Marko Forss sanoo, että vaikka poliisista on puututtu Valpion kirjoitukseen, ei teksti vielä täytä rikoksen tunnusmerkistöä.

- En ainakaan itse aloittaisi esitutkintaa asiasta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö poliisi voisi rauhoitella porukkaa asian suhteen. Niinhän poliisi tekee keikkapaikoillakin, joissa on pientä kärhämää ja tappelun uhka ilmassa. Parempi puuttua ennalta ehkäisevästi.

Forss kertoo ymmärtävänsä nettikirjoittelun "purkauksia" mutta muistuttaa, ettei ole "yhtään sen laillisempaa yllyttää väkivaltaan jotain ikävää tehnyttä ihmistä kohtaan verrattuna normaaliin kaduntallaajaan".

- Se että joku on syyllistynyt vakavaan rikokseen, ei tarkoita sitä, että henkilö olisi vapaata riistaa uhkauksille ja suunsoitolle, Forss toteaa.
______________________________________________________________

Eli, laskeutukaa kaikki te NettiTuomariTekijät ihan inhimilliselle tasolle. Purkakaa pahoja tunteitanne, se on ok., mutta murhanhenkien siivittämät uhkaukset - ne ovat kriminaaliseen tasoon kuuluvia. Kenelläkään nettikirjoittajalla ei ole legitiimiä kompetenssia ryhtyä lukemaan Murhatuomioita. Koettakaa tulla järkiinne?
De lege lata

#407 Väkivaltaa osoittavat viestit

03.09.2012 18:54

Kuuluvat sinne missä väkivaltaa tutkitaan.
rip

#408 ***

03.09.2012 18:57

#402 Re: Väkivalta ei ratkaise!
03.09.2012 18:36
en vaivautunut lukemaan edes koko tekstiäsi... hohhoijaa... olet totaalisesti väärässä!
______________________________________

Aika näyttää kuka on totaalisesti, ja missä?
Olkaa valmiit.
Ihan oikein,

#409 Re: Re: Väkivalta ei ratkaise!

03.09.2012 19:00

#404: ??? - Re: Väkivalta ei ratkaise!

Täälä niitä väki-valta-rikollisuuden kandeja oikein vilisee, ja jotkut osaa niitä vastustaakin! Hyvä

olkihattusetä

#410 Saa sitä nauraa

03.09.2012 19:02

ja pilkata toisia "kukkahattutädeiksi" ja hyysäreiksi, mutta jos ei rajat maistu
'niin sitten onkin seuraavana sinitakkityypit! Tervemenoa.
Koppalakki-ukot

#411 On ja ei

03.09.2012 19:14

Viesti 404 näin:

#404 Re: Väkivalta ei ratkaise!
03.09.2012 18:46

#387: MLHie - Väkivalta ei ratkaise!

Moi, onko kivaa olla väkivaltarikollisia hyysäävä kukkahattu?
________________________________________________________

On tarpeellista joskus olla KAIKESTA väkivallasta muistuttava, vaikkei kukkahttua omistakaan, eikä hyysäämistä suosi.
_________________________________

Tämän keskustelufoorumin väkivaltaviestit. Tekijät, kirjoittajat.
___________________________________________
????

#412 Re: ehotus =)

03.09.2012 19:23

#1: - ehotus

Siis otsikon pitäisi olla Yksikin murhanuhri on liikaa...


Vieras

#413 Touko Turkki

03.09.2012 19:31

Tervetuloa kylään Touko Turkki! Katsotaan kuka määrää!!
öööööööö

#414 Hei

03.09.2012 19:33

luin edellisiä viestejänne ja kuulun niihin jotka haluaisi toimittaa nämä tyypit lievästi sanottuna hornan tuuttiin. Tulkitsen teksteistä, että olisin siis itsekin tämän kaltainen ihminen kun toivoin että saisivat kokea sen mitä itse Eerikalle tekivät, miltä se pelko, tuska ja hätä omasta elämästä on tuntunut? Olenko siis mielenvikainen? Ajatus kauhistuttaa! sillä olen vain purkanu pelkoani tällaisen tapahtuman vuoksi. Pitääkö tässä hakeutua jonnekkin mielenterveystoimistoon, kun en osaa ilmaista surua ja tuskaa sanoin, muuten kuin toivottamalla tyypit sinne missä aurinko ei paista???
Joku järki sentään

#415 Kuka ja mitä?

03.09.2012 19:40

VIESTI 402, näin:

#402 Re: Väkivalta ei ratkaise!
03.09.2012 18:36

#387: MLHie - Väkivalta ei ratkaise!

en vaivautunut lukemaan edes koko tekstiäsi... hohhoijaa... olet totaalisesti väärässä! Ei tuohon muuta voi sanoa, eikä tarvitsekaan. Älä ala tuomitsemaan ylhäältä käsin ihmisiä, jotka haluaa purkaa jotenkin tätä käsittämätöntä tapausta. Ihan oikeesti laskeudu inhimmilliselle tasolle. Vaikenen.
_______________________________________________________________________

Jos kerran et edes vaivautunut lukemaan Hiekkasen koko tekstiä, niin on absurdi väite: "Olet toaalisesti väärässä." Kun et lukenut...

Noudata omaa neuvoasi: Laskeudu inhimilliselle tasolle. Opettele purkamaan ja käsittelmään asioita, joita Jotkut ovat opetelleet jo vuosikymmeniä.

Ihmiselle on annettu myös JÄRKI. Tahto, eikä vain tunteet. Vain lapsille sallittaan tunteiden ja vaistojen tasolla toiminen. Aikuinen on vastuussa teoistaan. Ja sanoistaan. Murhaaja vastaa teostaan, murhaan kiihottava vastaa, mistä? Kannattaa tutustua seuraaviin. Rikoslain, kiihotus kansanryhmää vastaan, yllytys rikokseen, laiton uhkaus. EM:t ovat kaikki sanallisen tason rikoksia. Mutta sitä ne ovat.
Ja niitä törkeitä näyttöjä tämä palsta vilisee kuin vilkkilän kissoja...

Lukekaa mitä nettipoliisi on lausunut, tänään.
asiaa

#416 Re: Hei

03.09.2012 19:42

#414: öööööööö - Hei

Viisasta on jutella jonkun kanssa, joka ei ole samassa jamassa. Järki kouraan.

Kuupi

#417 Adressi on jo nyt tehnyt tehtävänsä

03.09.2012 20:29

Vajaassa viikossa näin paljon allekirjoituksia ei varmaankaan ole saanut yksikään adressi? Tänään on uutisissa kerrottu, että lastensuojeluviranomaisten toiminta tutkitaan ja selvitellään monen virallisen tahon kautta. Ehkä se tuo parempaa selvyyttä siihen, miksi lastensuojeluviranomaiset eivät reagoineet lastensuojeluilmoituksiin. Sen jälkeen on aika kerätä toinen adressi, jos lopputuloksena ei saada parannusta lastensuojelun toimintatapoihin ja asenteisiin tai jopa uutta lakia, joka lähtee lapsen oikeuksista turvalliseen kasvuympäristöön.
On näitä ollut

#418 Sai se jammusetäkin loppunsa

03.09.2012 20:39

Lukekaa vuosien takaisesta padofiilista ja kahden tytön murhaajasta.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jammu_Siltavuori

Vieras

#419 8-vuotiaan murha

03.09.2012 20:56

Todella järkyttävä tapaus. Vaikea uskoa todeksi vieläkään.
jt

#420

03.09.2012 21:16

Ongelma on siinä että lastensuojeluilmoituksia tehtaillaan milloin mistäkin vähäpätöisestä syystä tai ihan kiusallaan kun laki antaa siihen myöden joten resurssit eivät aina riitä siihen oikeeseen tarpeeseen.
sydänmeensaattuu

#421 Re: ehotus =)

03.09.2012 21:20

#1: - ehotus =)

Tämä on oikein osuva otsikko - kiitos addressin perustajalle.

Tosin minkään ei tuo lasta takaisin, eivätkä mitkään addressit poista sitä tuskaa mitä tyttö koki ennen kuolemaansa. Toivottavasti tehtävänsä laiminlyöneet sosiaalivirkailijat näkevät painajaisia tästä läpi koko elämänsä. Isänsä ja hänen naisystävänsä toivottavasti "kituvat ... Helvetissä.. iäisyyden"


Vieras

#422 Re:

03.09.2012 21:59

#17: Äiti74 -

ei niille siä mitään tapahdu, niit siel vankilassa suojellaan loppuun asti, oon niin paljon itkenyt tän asian takia, ettei mitään määrää....


Vieras

#423 Re: Re:

03.09.2012 22:01

#422: - Re:

juu, ja sosiaalivirkailijoille ikuiset tunnontuskat


Vieras

#424 Re: Hei

03.09.2012 22:07

#414: öööööööö - Hei

no, mul on kans ollu niin kauhee ahdistus, ku vaan miettiny koko ajan, et miltä siitä pienestä on tuntunu, itekki aattelin mennä hakeen jotain kriisiapua, vaikka ei oo läheinen ees, niin paha olo tuli vaan :(((

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.09.2012 00:56