Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

joo

#376 heeei

03.09.2012 05:27

#1: - ehotus =)

Tässä murhaaja isän kuva      http://i.imgur.com/817Rd.png

NYTHERÄTYS

#377 LAINSÄÄDÄNTÖ

03.09.2012 06:01

LAINSÄÄDÄNTÖ ON AIVAN PELLEILYÄ. MINISTERIT EI TEE MITÄÄN. SOSIAALIJOHTAJAT EI TEE MITÄÄN. IHMEELLISTÄ ETTÄ ASKOLAN JA HELSINGIN SOSIAALIJOHTAJAT EIVÄT PUUTTUNEET JUTTUUN
maailman tuskan puolesta myös kärsivä

#378 Re: Ei tämä ole eka tapaus

03.09.2012 07:23

#328: Ei väkivaltaa! - Ei tämä ole eka tapaus


"Mutta tämänkään ketjun monet kirjoittajat eivät ole ko. murhaajaa parempia. He suorastaan patologisella tavalla uhoavat tappamista, kiduttamista. Moni tämän viestiketjun kirjoitus täyttää sellaisen vihakirjoituksen tason, jollaisista netissä ollen poliisikin saattaa kiinnostua."

 

Nyt kannattaa ajatella asia uudelleen ennenkuin alat tuomitsemaan ihmisiä täällä että eivät ole ko. murhaajia parempia. Ihmiset yritttävät ahdistuksessaan, peloissaan ja epätoivoissaan sanoittaa tunteita, koska täällä meidän joukossa kulkee näinkin sairaita yksilöitä kuin Eerikan murhaajat. On inhimmillistä toivoa, että tällaisia ihmisiä ei olisi ja siten tuskaa huudetaan eri tavoin. Opettele lukemaan "huudon" takaa se oikea viesti.

Tunne-elämän taitoja voisi alkaa opettamaan jo kouluikäiselle ihan kuuluen opetusohjelmaan. Tunnekoulu ja yhdessä pohdiskelua maailman asioista lasten ja nuorten kanssa (erittäin ammattitaitoiset opettajat esim terapeutti tms. rautainen ammattilainen, joka pitää tunteja eri kouluilla vähintään kerran viikossa). Oikean ja väärän erottelukykyä ja välittämistä läheisestä, siihen kuuluen toisen ihmisen koskemattomuuden kunnioittaminen.

Tämmöisenkin asian jakaminen on tärkeää, eli tämä palsta toimii myös vertaistukena toisillemme, kun suremme ja etsimme vastausta kysymyksiin, missä menee vikaan ja mitä voisi tehdä toisin että tallaista ei tapahdu enää. Toivon myös että vanhemmat jututtavat lastaan, että onko mitään mistä haluaisi puhua... meinaa lööpit syöttää ahdistavia asioita, jotka varmasti tuottaa ahdistusta. Eihän mekään ymmärretä tällaisia tekoja saatikka sitten lapset... jos asia vaivaa, niin on hyvä rajata asia siihen, että juuri nämä kaksi henkilöä ovat vangittu ja että he eivät enää pysty tekemään kenellekkään pahaa... jne. ettei lapsi ala pelkäämään jokaista vastaan tulevaa vierasta ihmistä luullen pedofiiliksi "pahaksi sedäksi".

Meillä maallikoilla on valtavasti potentiaalia ja hyviä ideoita, mutta miten saada se viesti päättäjille jotka istuu rahasäkin päälllä? ... mutta mitä me voimme tehdä? on pitää huolta omistamme ja myös naapuristamme, ottaa rohkeasti yhteyttä mahdolliseen uhriin/naapuriin ja kertoa huoli asiasta ja että apua on tarjolla. Ennen kaikkea kannattaa myös herkästi olla yhtydessä lastensuojeluun tai poliisiin jotka tekevät asian tutkinnan, se on heidän virkavelvollisuutensa, siinä on se meidän osuus. Toki jos on resursseja hakeutua huostaanotettujen lasten huoltajiksi, niin se voi olla elämää suurempi teko tarjota tällaiselle lapselle hyvät eväät elämään.

lasten puolesta

#379 Re: Faktaa vai fikiota?

03.09.2012 09:19

#352: Otapas selvää ja herää! - Faktaa vai fikiota?

Ainahan riittää näitä sanomisia, että mitään ei kannta tehdä, kun ei mitään voida, ei tuolla asenteella mikään muutukkaan..jos jotain yritän tehdä asioiden muuttumisen puolesta, niin ainakin olen yrittänyt....tiedän maailmasta yhtä ja toista ihan omastakin kokemuksesta.....oksettaa, kun luen pahoinpitelyn faktoja, mutta jos tuo pieni tyttö on joutunut ne kokemaan, niin eikö silloin ole hyvä lukea ne, että todella tiedän, missä helvetissä tuo pieni tyttö eli

malipe

#380

03.09.2012 09:21

Tosi, tosi surullista ja kauheaa - lapsiparka:/

Anonyymi

#381

03.09.2012 09:25

Sosiaaliviranomainen EI ota opikseen, EI MILLÄÄN. Se on varmaa ja perinne vuorenvarmasti jatkuu.
Lisbet

#382 Virkarikostutkinta

03.09.2012 09:43

Lastensuojelun toiminnasta 8-vuotiaan tytön murhajutussa alkaa virkarikostutkinta
Poliisi ja syyttäjä ovat yhtä mieltä, että asia pitää selvittää.
STT
tämä ei ole hyökkäys ketään vastaan, ihan vain ajatus joka nousi kommentteja selatessa

#383 väkivältä ei posta väkivaltaa maailmasta vaan lisää sitä

03.09.2012 10:29

Järkyttävä tapaus, mutta järkyttävää tekstiä myös täällä kommenteissa. toivotaan ihmisten kiduttamista, kuolemaa yms. Onneksi oikeusjärjestelmä ei ole yhtä mielivaltainen kuin nettikirjoittajat.
Todennäköisesti jollain tavalla sairaita nuo ihmiset jotka tuon murhan teki, mutta en silti alkaisi nostattaa raivoa ja murhan himoa heitäkään kohtaan. Ei kai kukaan teistä halua olla heidän kaltaisiaan?
Kuka on täydellinen?

#384 Re: väkivältä ei posta väkivaltaa maailmasta vaan lisää sitä

03.09.2012 11:08

#383: tämä ei ole hyökkäys ketään vastaan, ihan vain ajatus joka nousi kommentteja selatessa - väkivältä ei posta väkivaltaa maailmasta vaan lisää sitä

Viestissä 383 tosia hyvää näkökulmaa!  Osoittaa, miten täynnä ihmiset kaikkiaan ovat väkivaltaa! Täällä se näkyy, niinkuin monella muullakin nettifoorumilla...

Aino

#385 Viranomaiset vastuuseen välinpitämättömyydestään

03.09.2012 11:08

#376: joo - heeei

Kyllä tässä olisi nyt rangaistuksen paikka niin murhaajille, kuin viranomaisille. Onko taas ollut murhaajilla ja sossuilla ym. "yhteisiä tuttuja", jotka on koppuloinut asioita murhaajan eduksi ??????

Kuinka kukaan voi olla noin sairas.......

Mlhie

#386 Väkivalta ei ratkaise!

03.09.2012 11:21

Olen lukenut tämän adressin viestiketjua alusta saakka, olen kommentoinut. Viestin 383 näkökulma antoi sysäyksen, että kirjoitan vähän syvällisemminkin tästä ”väkivalta-aiheesta”. Viestit kahdessa osassa, syystä.

Osa 1

Ensin otos viestistä 378.
_____________________________________________________________________
"Mutta tämänkään ketjun monet kirjoittajat eivät ole ko. murhaajaa parempia. He suorastaan patologisella tavalla uhoavat tappamista, kiduttamista. Moni tämän viestiketjun kirjoitus täyttää sellaisen vihakirjoituksen tason, jollaisista netissä ollen poliisikin saattaa kiinnostua."

"Nyt kannattaa ajatella asia uudelleen ennenkuin alat tuomitsemaan ihmisiä täällä että eivät ole ko. murhaajia parempia. Ihmiset yritttävät ahdistuksessaan, peloissaan ja epätoivoissaan sanoittaa tunteita, koska täällä meidän joukossa kulkee näinkin sairaita yksilöitä kuin Eerikan murhaajat. On inhimmillistä toivoa, että tällaisia ihmisiä ei olisi ja siten tuskaa huudetaan eri tavoin. Opettele lukemaan "huudon" takaa se oikea viesti."
_______________________________________________________
Kommenttia...edelliseen väittämään.

1) On täysi syy edelleen olla sitä mieltä, että tällä foorumilla "tappamista", murhaajien kiduttamista, kuolemantuomiota vaahtoavat tyypit eivät ole yhtään parempia, kuin joku toinen väkivaltaan ryhtynyt? Miksi? Kun kuuntelee todella (ja on tullut kuunneltua vuosikymmeniä...) -- sitä mitä ENSIN sanotaan, sitten TEHDÄÄN, niin logiikka ja näytöt ovat yksi yhteen. SE joka sanoo: pitää tappaa, murhata, kiduttaa, tuomita kuolemaan, kuohia, jne., --- on sisäisen ihmisen tasolla itse pahuuden sitoma. Kun sopiva tilanne tulee, ja hän LUULEE olevansa hyvä, jopa parempi - ja kun mitta tulee täyteen, silloin tämä pahuuden vallassa oleva siirtyy ns. "sanoista tekoihin". Näin se säännönmukaisesti menee. Kyse on valinnoista.

2) Se joka valintojen tasolla hyväksyy tappamisen, murhaamisen, kidutuksen ( = antaa siitä verbaalisen tulosteen) - on potentiaalinen tekijä. Useimmiten vain optimaaliset olosuhteet estävät, ettei tällainen murhanhenkinen asenne muutu sanoista tekoihin. Mutta siis? Tiukan paikan tullen, kukaan ei voi taata ketään. Ei siis itseäänkään? Jos ei ole valintojen ja arvojen tasolla tehnyt ITSELLEN selväksi, ettei valitse väkivaltaa missään eikä mitenkään ratkaisukeinoksi.
Mutta jos -kun - ihminen tulee totuuteen itsestään, siis ihmisen perusolemuksesta - että meissä jokaisessa asuu potentiaali sekä hyvään, etta pahaan - ja tämän todellisuuden edessä päättää VALITA hyvän vaihtoehdon, ei väkivaltaa mm. - niin tiukan paikan tullen tämä näkyy.

3) Kun ihmistä sorretaan, kiusataan, hänen lapsensa elämä tuhotaan (kouluväkivallan aseella), lapsi kuolee... Tulee vastaan virkaväkivaltaa, poliisi aiheuttaa mustelmia (syyttömästi) tuomioistuimet tekevät järkyttäviä oikeusmurhapäätöksiä, ihminen riistetään ja ryöstetään puille paljaille, hometalon loppuikäiseen velkavankeuteen, kärsimykseen, Vahvojen vallankäytön murhaavalla aseella! Kun kaikki kaatuu päälle, on ajojahti, virkavalta koettaa nitistää viimeisenkin seikan: laillisen sananvapauden, oikeuden HUUTAA tuskaansa ulos, vapauden kirjoittaa - edes..! Niin mitä tästä ja tässä? ( = Allekirjoittaneee pitkän matkan faktahistoriaa ”oikeusvaltiossa”...)
Luuleeko joku, ettei murhanhimoa nouse? Etteikö nouse sisuksista sitä, että nyt saisivat kaikki kyllä kuolla, viimeiseen mieheen! Kiusaajat, rääkkääjät, virkavalta - joka suojelee pankkeja ja rötöspoliiseja, ja murhatuomareita! Joo.... Entä sitten?
Tunteet kuohuvat, aivan takuulla! Mutta tunteet eivät ole koko ihmisen persoona. On järki, on tahto, on vastuu...
(jatkuu seur.viestissä, Osa 2)
MLHie

#387 Väkivalta ei ratkaise!

03.09.2012 11:23

Osa 2, Väkivalta ei ratkaise

4) Eli, tämän palstan kirjoitusten analyysi paljastaa lukijalle (ja tutkijalle) sen, että ne jotka kiihkeimmin "tuomitsevat" hornan tuuttiin toisen väkivallan tekijän, ovat itse juuri samaa maata. Vanha viisaus on kuin paradigma hypoteesiin! Sinä, joka toista tuomitset --- katso peiliin ja näe: itse uhoat väkivaltaa, murhaa, tappoa...

Kun tekee analyysin, vertailee, se ei ole tuomitsemista, se on toteamista. Ja aivan tarpeen. Ihmisten on turha kuvitella itsestään, että he lähes kuin "siipiä vailla enkeleinä" (!) voisivat pystyttää mm. nettiin jonkin OmaTekoisen ja MieliValtaisen tuomioistuimen, jolla mäiskitään omasta murhanhimoisesta sisikunnasta nousevia giljotiini-iskuja joillekin pirulaisille! Ei. Jokaisesta löytyy murhaaja, tappaja, väkivallantekijä. Ja se, joka jo SANOJEN tasolla hyväksyy, huutelee murhaa, tappoa, kidutusta, kuolemantuomiota -- se on vaarallisella tiellä! Kun paha tilanne tulee eteen... jonkun pärstä ei miellytä, elämä ajaa oikein tiukalle -- alkavat teot puhua! Näin se kuulkaa menee. Näin se historia todistaa, tutkimukset, elämän lahjomaton seuranta.

Siis? Sinä, te kaikki - jotka täällä kuin Täydellisinä Tuomareina, laittomasti istutte ja koetatte jakaa jopa kuolemantuomioita, aloittakaa itsestänne. Tuomitkaa itsenne. Tekojenkin, mutta varsinkin niiden murhaavien sanojen ja iljettävien esitystenne johdosta. Sananne todistavat, että hyväksytte IHMISEN murhan, tapon, kidutuksen!

5) Tunteenpurkaukset?
Viestin 378 kirjoittaja kirjoittaa:

" Ihmiset yritttävät ahdistuksessaan, peloissaan ja epätoivoissaan sanoittaa tunteita, koska täällä meidän joukossa kulkee näinkin sairaita yksilöitä kuin Eerikan murhaajat. On inhimmillistä toivoa, että tällaisia ihmisiä ei olisi ja siten tuskaa huudetaan eri tavoin."
_____________________________________
Analyysiä... Tunteiden "sanoitusta"? Kyllä ja ei. On täysin inhimillistä ja loogista, että järkyttävät asiat nostavat surun, tuskan, vihastuksen, jne. tunteita. Se on ok. Mutta mitä seuraavaksi? Tunteet ovat ok, mutta se joka "tuntee" niin hallitsematonta aggressiota, että haluaa tappaa, murhata, kiduttaa, kuohia, julistaa kuolemantuomiota --- sen "tunteet" tarvitsevat ehdottomasti jarruja. Järkeä, tunteiden tunnistamista, oman väkivaltaisen piirteen toteamista. Muutoin käy näin: väkivalta synnyttää uutta väkivaltaa, ja taas ja taas!
- Kun se tappoi, murhasi, niin minä poika pistän paremmaksi! Haluan tappaa ja murhata --- sen tyypin, sen omaiset, sen äidin, sen sossumummo-isoäidin, ne sossut tuomiolle ja linnaan, ja kaikki - kaikki - jotka hiukankin ovat asiassa osallisena! Koko lössille tappotuomio!

Siis, noinhan se väkivallan kierre kehittyy. Jokaisessa kulttuurissa. Valitettavasti... Annetaan omien aggressioiden määrätä tahti, väkivallan tahti. Sitten taas toinen valitsee väkivallan, ja kolmas ja kehittyy sota, sisällisostakin, pahimmassa tapauksessa. Oman kansan ihmiset sotivat toisiaan vastaan. Ihminen on muka toisen "vihollinen"? Sokeaa, typerää! Mutta jokapäiväistä.

6) Pahuuden faktat

Viestin 378 kirjoittaja sanoo: "On inhimmillistä toivoa, että tällaisia ihmisiä ei olisi ja siten tuskaa huudetaan eri tavoin."

Surullista, että kovin monet ihmiset elävät infantiileissa tasoissa. Siis aikuiset? Jokainen aikuinen tietää, ja tulisi tietää, ettei tämä maailma ole paratiisi! Tämä on täynnä kauheuksia. Paljon enemmän kauheutta ja Erikan murhaajan tapaisia ihmisiä on kautta maailman! Toiveajattelu siitä, ettei pahuutta ja pahoja ihmisiä olisi, se on absurdia. Pahuuden faktat kun näkyvät jokaiselle, joka päivä. Ja faktat ovat, että aivan ilmeisesti ? - keskellämme elää edelleen niitä, jotka ovat valintojen (sisimmän) tasolla valmiit aivan samaan kuin E:n murhaaja. Erittäin ilmeinen hypoteesi on, että tulee lisää vastaavia? Vaikka se kuinka kauhistuttaa, vihastuttaa? Ja mitä kauheuksia on ollut ja on edelleen muualla maailmassa!

Voitko sinä pysäyttää maailman pahuuden faktat? Tahdotko? Onko todellista halua? Siis oikein arkisia tekoja, oikeita tekoja, ei mitään nettitekstien tasoa? Kuvitteletko, että voitat maailman pahuuden väkivalloin? Vaatimalla, että kaikki muut "pahat" tapetaan, paitsi sinä "hyvä" saat jäädä eloon? Onko pahuuden ratkaisusi siis väkivaltaa? Jos niin - kuinka edes oletat, että olisit toista väkivaltaista parempi? Vain elämän paremmat kuviota ovat ehkä säästäneet sinut, ettei piilevä väkivaltaisuus ole puhjennut tekojen kukintoon!

7) Lopuksi

Kulttuurihistorioitsija Egon Friedell lausuu mm. näin:
"Maailma on täynnä taiteisiin paenneita roistoja ja rikollisia." Monet kirjailijat.. elleivät he kirjoittaisi murhia kirjoissaan ... he tekisivät niitä. Ja, joku tuottaa musiikissa ulos ainesta, joka praktisessa elämässä olisi paha teko. Jne. jne. Teatteri, elokuvat, kaikki.. Mitä ne ovat?

Tunteiden purkaminen, myös verbaalisesti, on erittäin hyvä asia. Siitä voi olla ehdottomasti samaa mieltä. Vihastua saa ja pitääkin. Mutta mihin? Vihastumisen objekti on paha teko. Pahuutta tulee vihata. Alkaen omasta elämästä. Suusiivous tulee tehdä aina ENSIN omalla reviirillä, ja sitten jos tarpeen on, voi lausua kantansa muualle. Tunteiden purkaminen ei anka oikeutta sellaiseen väkivaltaiseen tasoon, jossa tosiaan langetetaan laittomilla Netti-Palsta-Tuomio-Istuimilla omatekoisia murhatuomioita! Ei. Sellainen "tunteenilmaus" ei ole oikeutettua.

Mutta praktisella arkielämän tasolla me jokainen voimme tehdä jotakin, jopa tuntuvaakin, jotta ympäristömme pahuus ei tuhoaisi syyttömien elämää. Tätä paremman elämän ajatusta ei kuitenkaan koskaan ole toteutettu, eikä se toteudu väkivallan aatteella ja aseilla!

3.9.2012
Maijaliisa Hiekkanen

Vieras

#388 Syyttäjä Eija Velitski teki tutkintapyynnön asiasta aamulla!

03.09.2012 11:26

MLHie

#389 Re: Syyttäjä Eija Velitski teki tutkintapyynnön asiasta aamulla!

03.09.2012 11:36

#388: - Syyttäjä Eija Velitski teki tutkintapyynnön asiasta aamulla!

Nyt on reagoitu tragedian vaatimalla tasolla. No, se ei takaa että oikeutta tulisi. Maan tapa on, että kaikki mitä virkavalta tekee, se ei lopuksi "anna aihetta".  Toki sopii olettaa, että alettaisiin herätä tämän hirvittävän pahoinvoinnin ja syyttömien kärsimysten edessä!

Jarmo

#390

03.09.2012 12:16

Yksikin on liikaa!
Piiukka

#391 Ajatelma

03.09.2012 12:58

Mulla sydän särkyy siitä että lapset joutuvat kärsimään liian usein.Keskusteluun olisi hyvä ottaa myös lastensuojelun toiminta kokonaisuudessaan!Usein pelko lapsen menetyksestä voi olla liian suuri myöskin apua tarvitseville vanhemmille.Lastensuojeluviranomaisilla on suuri valta päättää mitä missäkin perheessä tapahtuu.Mielestäni koko systeemi syyniin ja toimintatavat päivitettynä tähän päivään.Täytyy toivoa että tämä kauhea tragedia saa aikaan sen että lastensuojelu toimii OIKEIN!lisäksi olisi varmaan aika katsoa hiukan noita Suomen rikoslain seurauksia vakavista rikoksista,kutan lapseen kajoaminen.Toivon että ihmiset välittävät lisää toisistaaan,eivätkä vaan käännä selkäänsä jos huomaavat epäkohtia.Turha moralisointi pois,lisää tekoja.Rauhaa pienen tytön surevalle äidille ja hänen sielulleen..
Ihmettelijä

#392

03.09.2012 13:37

Hyi h...tti! Miten tällaista voi, saa!! tapahtua!!!!!

Vieras

#393

03.09.2012 14:07

viranomaisten salailulle stoppi! hyvähän se on aina sanoa "en voi kommentoida salapitovelvollisuuden takia" AVOIMUUTTA PÄÄTÖKSEN TEKOON joka tasolle! Mikä salaisuus se on, että lasta kohdellaan kaltoin? Päinvastoin pitäisi aina ja kaikkialla sanoa ääneen että sinulla, lapsi, on oikeus tulla rakastetuksi ja hoivatuksi, eikä kenelläkään ole oikeutta sinua satuttaa. Jos omat vanhemmat eivät siihen kykene, toki se on surullinen asia, muttei niin surullinen että siellä kotihelvetissä pitäisi kaikkien riutua loppulapsuutensa.

Vieras

#394 Re:

03.09.2012 14:28

#393: -

Jos lastensuojeluilmoituksia on tehty äidin, koulun ja naapureiden toimesta niin ei pitäisi olla mitään epäselvää, että asiat kotona eivät ole kunnossa! Miksi ihmeessä lapsi lähetetään takaisin tuollaisiin olosuhteisiin, sadististen ihmisten luo pieneen sotkuiseen yksiöön. Onko niillä sosiaalityöntekijöillä mitään korvien välissä? En voi ymmärtää, maallikkokin osaisi tehdä parempia päätöksia kuin nuo "ammattilaiset". Onko tässä keississä jotain jätetty kertomatta?!

itsekkinäiti

#395 mitä mieltä?

03.09.2012 15:27

illalla nukkumaan mennessä juolahti päähän ajatus. mitä jos lapsiperheille olisi kerran vuodessa kasvatus tilaisuus. kerättäisin pieniä ryhmiä saman ikäisten lasten vanhempia ja ammattilainen puhumaan ja neuvomaan. ammattilainen kävisi läpi minkä ikäinen muksu nyt on mitä asioita on menossa ja mitä on tulossa. käytäisin läpi mitä mahdollisia kiukkuja, ongelmia, tunne asioita on tulossa ja kuinka vanhemmat niistä selvii, mitä eri keinoja vanhemmat voi käyttää. vanhemmat voisivat kertoa omia kokemuksia ja kysellä neuvoa omiin tilanteisiin. paikalla oleva ammattilainen voisi tarvittaessa antaa ohjeita mistä kannattaa hakea apua kyseiseen tilanteeseen. tilaisuudessa ei kukaan vanhempi saisi kauhistella toisen tekemisiä ja tapaa kasvattaa lasta, vaan puhtaasti opastettaisin tuomitsematta miten jokainen voi ensikerralla tehdä asiat paremmin. tilaisuudessa voisi olla lapset mukana, vaikka leikkimässä keskenään muualla.
vaikka tämä tulisi kalliiksi, uskon että hyöty olisi paljon suurempi. jokainen vanhempi saisi tukea, apua ja käytännön neuvoja, sekä tilaisuuden keskustella halutessaan saman ikäisten lasten vanhempien kanssa. samalla voitaisin ehkäistä väkivallan pahentumista lapsia kohtaan, kun vanhemmat saisivat käytännön esimerkkejä kuinka jaksaa ja tarvittaessa tukea. vanhemmat oppisivat myös tunnistamaan asioita kun ne eteen tulee. samalla pystyttäisin seurata lapsia ja vanhempia, ketään ei tuomittaisi, mutta opastettaisin oikeaan suuntaan ennenkuin lapselle pääsee käymään mitää pahaa.
mitä mieltä te muut olette? olisiko tämä tapaus voitu estää jos äiti olisi käynyt vastaavassa tai isä ennenkuin sai lapsen itselleen? olisiko kehittämisen arvoinen asia? koskaan ei kaikki tule suostumaan vastaavaan. mutta uskoisitteko itse hyötyvänne ja helpottaisiko teidän elämää jos etukäteen tietäisi mitä on suurin piirtein tulossa ja kuinka voi selvitä ongelma tilanteista? helpottaisiko tieto että on olemassa tuki paikka josta saa apua, ilman että tarvitsee pelätä lastensuojelua, poliisia, rikosilmoitusta ja lapsien menettämistä? alentaisiko kynnystä kysyä apua ja neuvoa?

Vieras

#396

03.09.2012 15:47

En voi sietää semmoisia, jotka murhaavat lapsia tai ketään muitakaan ihmisiä! Aivan järkyttävää!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.09.2012 16:30


aiheetta syytetty

#398 Perättömät anonyymit lastensuojeluilmoitukset nakertavat pohjaa lastensuojelutyöltä

03.09.2012 16:37

Voitaisiin kaikki myös helpottaa lastensuojelun työtä jättämällä kiusanteoksi tarkoitetut perättömät anonyymit ilmoitukset tekemättä. Oman ammoisen avioeroni yhteydessä alkoholisoitunut entinen mieheni ja hänen omaisensa, kuten myöhemmin selvisi, tekivät minusta täysin tuulesta temmatun ilmoituksen, jossa mm. oltiin huolissaan lapseni vaihtuvista hoitajista, vaikka häntä ei koskaan ollut kukaan muu hoitanut kuin oma äitini. Ei edes lapsen oma isä. Luonnollisesti syytös todettiin selkeäksi kiusanteoksi, kun menin sosiaaliviraanomaisten tykönä käymään. Kuitenkin tämä ilkeily kulutti sekä sosiaalitoimen, että minun resurssejani. Lisäksi sosiaalityöntekijät totesivat meille vierailun aikana, että vastavanlainen perätön ilmoittelu on valitettavan yleistä. Anonyymi lastensuojeluilmoitushan on loistava lyömäase esimerkiksi juuri avioerotilanteessa. Tällaisella toiminalla kuitenkin nakerretaan pohjaa lastensuojelutyöltä tilanteissa, joissa sitä todella tarvittaisiin.
LAPSI PARKA!

#399 Re: Ei tämä ole eka tapaus

03.09.2012 17:01

#328: Ei väkivaltaa! - Ei tämä ole eka tapaus

Hei sulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa! Tottakai tuollainen järkyttävä teko aiheuttaa vihaa ihmisissä! PIENI LAPSI MURHATTU JULMALLA TAVALLA! SAMAN KOHTELUN TOIVON TEKIJÖILLE JA MYÖS VIRANOMAISILLE JOTKA EIVÄT MITÄÄN TEHNEET LAPSEN PUOLESTA VAIKKA LASTENSUOJELUILMOITUKSIA OLI TEHTY VAIKKA JA KUINKA MONTA!! Lpsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitulle annetaan lapsen huoltajuus! Ei tutkita taustoja! Lpsi ei itse halunnut takaisin isälleen! Jopa valvoja tapaamisissa lapsen äidin kanssa huomannut pahoinpitelyjäljet todennut vain, että katsotaan nyt monesko kerta!!!  Mikään sairaus ei ole puolustus tuollaiselle teolle!Elävänä hautaan olis hyvä lopetus, kidutuksen jälkeen!!!

 

Ei Laittomia Tuomioistuimia

#400 Re: Re: Ei tämä ole eka tapaus

03.09.2012 17:35

#399: LAPSI PARKA! - Re: Ei tämä ole eka tapaus

Vistissä 399 on solvauksen sisältävä herjaus, näin:

"Hei sulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa! Tottakai tuollainen järkyttävä teko aiheuttaa vihaa ihmisissä!"

Taas viestissä 328, jonka kirjoittajaa viestissä 399 solvataan, ei näy sellaista, että viestin 328 olisi jokin idiootti?!

Ne, jotka täällä ovat kirjoittaneet kritisoiden (väkivaltaa täällä uhoavia), eivät ole lainkaan kiiistäneet, etteikö pahuus ja lapsen törkeä murha synnytä vihaa. Ei, sitä ilmiötä ei ole kiistetty. Mutta missä menee lailliset ja terveet rajat?

On vain muistutettu, etteivät NettiTuomioIstuimet olea laillisia, eivätkä järjestäytyneen yhteiskunnan välineitä . Eikä laittomissa NettiTuomioIstuimissa kaahotetut "murhat", tapot, kidutukset, kuohimiset, kuolemantuomiot ole asiaa, vaan kertovat kirjoittajiensa väkivaltaisista piirteistä.

Ambivalenttista tässä on juuri se, että nämä "murhaa huutelevat Tuomarit"  tuomitsevat väkivallan, murhan, mutta itse antavat näyttöjä väkivallan ja murhan hyväksymisestä. Ovat jopa omin käsin valmiit tekoihin.

Kuten viestin 399 kirjoittajan sankio: "Elävänä hautaan olis hyvä lopetus, kidutuksen jälkeen!!!"

Jokainen asiallinen lukija osaa vetää johtopäätöksen missä mennään, kuka menee, ja kenellä on asiat hallussa. Inkkareita kanootissa?

Tämän ketjun monet kirjoitukset täyttävät ns. vihakirjoituksen tason, ja valitettavasti jopa rikoslain laittoman uhkauksen tason. Jopa uhkausten kohde on nimetty, useitakin kohteita. Olkaapa varovaisia, mitä kirjoitatte. Väkivaltaa uhkuvat tekstit kuuluvat poliisin selvitettäväksi.