Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

Surullinen :(

#451 Miksi!?

04.09.2012 18:37

Joka ikinen kerta, kun luen jutusta alan itkemään/masennun tai menen ihan sekaisin surusta.

Miksi ihmeessä tällaisia paskiaisi hyysätään tippaakaan, jotka tekivät tuollaisen hirmutyön pikku-Eerikalle?

Eerika oli elämäniloinen pikkutyttö, joka ei ollut tehnyt kellekään mitään pahaa, mutta häneltä riistettiin se kaikki pois oman isän ja tämän noidan toimesta.

Olen onnellinen siitä, että Eerikalla oli tiedon mukaan myös paljon hyviä hetkiä. Se on ainoa lohtu.

Mielestäni tekijät pitää kiduttaa hengiltä (silmä silmästä -tuomio) jo ihan siksikin, että Eerika näkee taivaassa, että hänestä välitettiin myös valtiovallan toimesta, valtiovallan, joka nimenomaan hylkäsi sossuineen Eerikan.

Voi kunpa sinut olisi voitu pelastaa ihana pikkutyttö!

Vieras

#452 Re: Omaan myös erittäin huonoja kokemuksia kyseenomaisesta virastosta...

04.09.2012 18:40

#8: -

Ja minun asiassani oli oma oireileva teini-ikäinen, päälleni suurinpiirtein syljettiin jokaisen viranomaisen toimesta vajaan vuoden verran... Tyttäreni oli kuin tahtipuikkoa heilutteleva kapellimestari tuon viraston suhteen... Oikeutta sain vasta sen jälkeen kun kunnan oma asianajaja tutustui tapaukseen ja veti kaiken pois mutta siinä meni melkein vuosi... Valtavat jäljet ja suoraan sanottuna traumatkin jätti nuo tapahtumat ja todellakin tiedän että lastensuojelu on ihan katuojassa... Naurettavaa ajatellakin että teini se sepustaa vaikka mitä ja häntä vain kuunnellaan - toisaalta pieni lapsi rajujen pahoinpitelyjälkien kanssa ja ketään ei kiinnosta...

MLHie

#453 Re: Re: Sanoista tekoihin?

04.09.2012 19:26

#439: wrong - Re: Sanoista tekoihin?

Viestissä 439 nimmari Wrong kommentoi MLH:n viestiä 433 näin:

"Katsoppa peiliin! taidat itsekkin wannabe älykkönä tuomita samalla lailla, mutta eri näkövinkkelistä meitä keskiluokan juntteja, jotka mielestäsi ovat tyhmiä ja barbaarisia."

_______________________________________

Kommenttia:

*  Peiliin on tullut katsottua, ja joka päivä sekin jatkuu! Pitää katsoa, ettei ole hammastahnaa naamassa, tukka jotenkuten rivissä... jos tahtoo mennä ihmisten ilmoille. Muutoin peili saa olla.

*  En ole nimennyt itseäni, varsinkaan wannabe älyköksi... mutta totta se on, että katelen kyllä elämää ja maailmaa hyvin tarkasti. Pakkohan sitä on oppia? Jos on kerran tahtonut kasvaa, ihmisenä?

*  En ole antanut kenellekään titteliä: tyhmä ja barbaarinen  (se on jokaisen oma tulkinta ja tuntemus...).

*  Ja se "tuomitseminen"? Ettekö ole koskaan sattuneet kuulemaan uutisista mm. että kun jotakin poikkeavaa tapatuu gloobalistikin, ilmoitetaaan, että "asia tuomitaan". Esim. kansanmurha, tms.

Siis mikä TUOMITAAN?  Teko, asia, paha, epäinhimillinen seikka.  Ja se on ihmisen oikeus, inhimillisen elämänkin edellytys.

* Mutta tekojen arvio, kritisointi ja tuomio, se ei sisällä sitä että joku - kuka tahansa - yksityinen ihminen alkaisi lukea SANKTIOITA! Näin: Murhata se pitäisi, tappaa, kuohia, kiduttaa, hitaalla tavalla... kuolemantuomio!

Se ei kuulu ihmisen valtaoikeuksiin. Se on väkivaltaa, oman pahuuden himoa, kostonhimoa, äärimmäistä aggressiota, pimeyttä, pahuuden tuotosta.

*  Järjestäytyneessä yhteiskunnassa on tuomioistuinlaitos, oikeusjärjestelmä. Jos se ei "toimi", taikka sen toimintaa tulee kohentaa, rangaistuksia, jne... (Jota Suomessakin tulisi remontoida todella!), niin tulee toimia aktiivisesti.

*  Mutta mihinkään villin viidakon tasoisiin OmanKädenOikeustemppuihin ei ole laillisessa yhteiskunnassa legitiimiä kompetenssia.

 

*  Jos jotakuta ärsyttää, että joku sanoo totuuden SANOISTA, asenteista, väkivaltaan kiihotuksesta, sopii katsoa peiliin?

Minulla ei ole pienintäkään halua olla jokin ApulaisTuomari, ApulaisSyyttäjä!  Sellaisia on tämä palsta tulvillaan. Ja goljotiini-kandeja myös.  Niin että jos ei tätä iljettävää vaahtoamista saa todeta, ellei sitä jonkun sisusmaailma kestä, on sitäkin suurempi tarve katsoa peiliin!

Repe

#454 Joko

04.09.2012 19:45

`Murhatun tytön isä on pahoinpidelty vankilassa. Joko teitä edes vähän helpottaa, jotka täällä olette kostoa huutanee?http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012090416039595_uu.shtml
jag

#455 Re: Lastensuojelu syytteeseen!

04.09.2012 19:46

#21: Syylliset julki - Lastensuojelu syytteeseen!

Olen täysin samaa mieltä.  Myös vastuussaolevat "lastensuojelu" viranomaiset tulisi laittaa murhasyytteeseen tässä tapauksessa.

meno

#456 Re: Re: Lastensuojelu syytteeseen!

04.09.2012 20:02

#455: jag - Re: Lastensuojelu syytteeseen!

Voithan sinä jag yrittää?  Mutta ole hyvä ja tutustu ensin rikoslakiin - ja oikeuteen!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.09.2012 21:02


Voit tätä typeryyttä

#459 Re: Re: Re: Lastensuojelu syytteeseen!

04.09.2012 21:05

#458: - Re: Re: Lastensuojelu syytteeseen!

Joo............ Koettakaa nyt edes vähän pysyä ruodussa?  Tutkikaa, milloin MURHASTA voidaan asettaa syytteeseen, siis sivullisia!  Vaikka ihmisen pahat aggressiot ja pimeä kostonhalu jyllää.

muru

#460

04.09.2012 21:54

Suomen hallituksen olisi jo aika unohtaa muiden maiden tukeminen ja keskittyä oman maan asioihin. Ihmiset voivat todella huonosti.
migueldiego

#461 toi

04.09.2012 22:25

murha kyl nosti niskakarvat pystyyn! :(

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.09.2012 22:36


MH

#463 adressin muotoilusta ja kohteesta

05.09.2012 02:42

Tämä kommenttipalsta on täyttynyt vaivihkaa - sanotaan -
erittäin vaikeista tunteista, ja sillä on oma ymmärrettävä
tehtävänsä periaatteessa ymmärryksen ylittävää tapahtumaa käsiteltäessä.

Tahtoisin kuitenkin muistuttaa tämän adressin alkuperäisestä ideasta:
tarkoitus on välittää kollektiivinen viesti syvästä huolesta, muutosvaatimuksista ja
vastuunkannosta tiiviissä,ymmärrettävässä ja vakuuttavassa muodossa viranomaisille.
Ongelma on nyt seuraavanlainen: Adressia ollaan tätä nykyä toimittamassa
oikeusasiamiehelle (,joka oikeuskanslerin lisäksi toimii ylimpänä ja puolueettomana laillisuusvalvojana Suomessa). Oikeusasiamies (taikka -kansleri) EI kuitenkaan ota käsittelyyn/tutkintaan sellaisia tapauksia, jotka jo ovat vireillä toisella viranomaistaholla. Ja kuten nyt tiedämme, koneisto on reagoinut: syyttäjälaitos, poliisi, Valvira, sosiaali- ja
terveysministeriö (mahdollisesti sisäasiainministeriön kanssa), lapsiasiavaltuutettu sekä
todennäköisesti kaikki lapsiasioiden kanssa tekemisissä olevat 3. sektorin toimijat ovat (vihdoin) aktivoituneet. (Tässä toivossa elämme.) Se mikä tulee muuttumaan tässä maassa, nähdään kuukausien, ehkä vuosien päästä (Britannian mallia odotellessa). Päitä tulee putoamaan.

Edellä sanottuun viitaten olisi adressin kannalta akuuttia miettiä sille ehkä otollisempaa
kohdetta (ellei sitten haluta, että se edustaa sinänsä tärkeää symbolista elettä...?). Lisäksi siihen sisällytettyä vaatimusta olisi mietittävä ja tarkennettava, koska "tytön kuolemaan johtaneiden asioiden ja lastensuojelun päätösten perusteellista tutkintaa ja asiaankuuluvia seurauksia ja syytteiden nostamista" ajaa jo syyttäjälaitos kihlakunnansyyttäjä E.Velitskin johdolla ("Tutkinnassa mennään niin ylös kuin tarve vaatii. Kukaan ei ole rikosoikeudellisen
vastuun ulkopuolella tässä asiassa." E.Velitski, IS 4.9.2012).

Niinpä olisi palattava mielestäni perusasiaan. Näkisin, että jäädessään vain symboliseksi eleeksi tämä adressi ehkä hieman vesittyisi, sillä uskon, että jo annetuissa n. 22000 äänessä (ja lisää varmasti tulee!) on valtava piilevä potentia, jos se osataan ja tajutaan kanavoida tarkoituksenmukaisesti. Jos tästä massasta löytyisi esim. sosiaalihuoltolain tuntijoita, niin tämä adressi voisi olla merkittäväkin kansalaisaloite mahdollisesti jopa lakimuutoksille (Esim. lastensuojelussa kuulemisvelvollisuuden ikää olisi ehdottomasti alennettava 12 ikävuodesta ja koko lastensuojelujärjestelmä olisi selvästi saatettava ulkoisen valvonnan alaiseksi, esim. aluehallintovirastojen[?] yms.). Tai ihan mitä tahansa muuta perusteellisesti mietittyä. Mutta yhtä kaikki vetoaisin teihin kanssaihmiset, että itse kukin virittäisi verbaalipatteristonsa ja kohdistaisi energiansa niin, että tämän adressin vaikutukset pyrittäisiin rakentavasti maksimoimaan. Me ollaan se velkaa.

****
Snadisti off topic (ja tiedän kyllä: "Nil est dictu facilius"):
Kun kouristelemme kaikki nyt infernaalisen äärivitutuksen vallassa, on hyvä muistuttaa itseään, että tämän maan väkivaltaperinne, salattu alistaminen ja kielentämätön vihamielinen ilmapiiri ei muutu, jollei me muututa. Ei muutu, jollei ME muututa.


(Eerika, rakas pieni, oravainen: mä toivon sydämeni pohjasta, et sulla on siellä
oikea isä, joka pitää sylissä ja halaa: http://www.youtube.com/watch?v=MogYd840Wcg)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.09.2012 10:34


MLHie

#465 Re: adressin muotoilusta ja kohteesta

05.09.2012 12:50

#463: MH - adressin muotoilusta ja kohteesta

Viisaita ajatuksia! Viesti 463...

On aika tavallista ja loogista, että kun ihmisillä tulee mitta täyteen, ryhdytään johonkin - usein tunnekuohun siivittämänä!

Mutta hyvä olisi ensin selvittää faktat ja reaaliset seikat, ettei hyvä idea kaadu omiin kuoppiinsa.

Tämän adressin aloittajalla on ollut ihan hyvä ja inhimillinen motiivi. Kansan ääni on tärkeä. Mutta melkein aina sen tie kulkee virallisen järjestelmän kautta: -  Eduskunta säätää lakeja, uudistaa niitä, korjaa, jne. Se on tosiaan meko hidas tie? Muistammehan, kuinka Jokelan koulun ampumistragedian yhteydessä viranomaiset ryhtyivät (muka) "kiireellisiin" aselain uudistuksiin!  No, lähes 5 vuotta on kulunut? Missä mennään?

Toiseksi. Kansan mielenilmaukset ovat aika tempovia? Vaahdotaan sitä vastaan, sitten tätä, sitten taas tulee uusi ilmiö. Mutta pitkäjänteistä, ruohonjuuritason työskentelyä?  Sitä harvemmat kansalaiset tekevät? Ja juuri sillä tasolla, mm. lastensuojelujärjestöjen ja vapaaehtoistenkin voimin,  sillä tasolla voitaisiin ja voidaan todella auttaa monta pientä lasta ja nuortakin!

Maijaliisa Hiekkanen


Vieras

#466

05.09.2012 13:03

Lapsista on pidettävä hyvää huolta ja tarvittaessa suojeltava myös omilta vanhemmilta. Huostaanotto- ja sosiaalijärjestelmä kaipaa päivitystä. Tällaista lapsenkohtelua ei saa tapahtua. Tästä on vastuussa pahoinpitelijöiden lisäksi yhteiskuntamme.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.09.2012 14:31


MLHIe

#468 Re: Re: Re: adressin muotoilusta ja kohteesta

05.09.2012 17:16

#467: - Re: Re: adressin muotoilusta ja kohteesta

Politiikan pelien kiemurat eivät anna oikeutta ihmisille, lapsille, köyhille, jne.


Vieras

#469 Kyllä aika raksuttaa!

05.09.2012 17:42

Kostonhaluisille:
- Kyllä aika tekee tehtävänsä, jokainen saa bonuksensa!


http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2012/09/1610769/mtv3n-sipila-lynkkausmieliala-on-turhaa
Repe

#470 Joo, toiveeenn käy toteen

05.09.2012 17:47

te murhanhimoiset, kidutusta huutaneet! Lukekaa!
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012090516042601_uu.shtml

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.09.2012 21:43


Apua!

#472

05.09.2012 22:44

Miten näitä allekirjoituksia on näin vähän? Pitäisi olla satoja tuhansia, että olisi mitään vaikutusta.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.09.2012 01:30



Vieras

#474 Re: 0 toleranssi vääryydelle & sillä kiduttamiselle

06.09.2012 01:39

#4: Jutta -

Olen itse kokenut paljon samaa välinpitämättömyyttä jonka tiedän olleen tahallisesti tehytä oikeuksieni ja lapseni oikeuksien polkemista.

Tiedän myös kokemuksesta että nämä ammattinsa suojissa piileskelevät kidutusmieliset onnistuvat alistamaan ihmisiä omin päin, toimissaan siksi, koska ammatti ja sen antama yleinen käsitys luottamuksesta heihin, tekee heistä kaikista lopputulemassa hyvin välinitämättömiä ammattimaisen vastuunkantoon liittyen.

He palvelevatkin todellisuudessa eniten suomalaisten oikeuksien kieltämistä, vähättelyä, elämän halveksimista ja ihmis oikeuksien polkemista, jota kuvittelevat vielä, etteivät kansalaiset ikinä usko, millaisia todellisuudessa ovat ja siksi jatkavat vääriä tekojaan ja suojelevat toisiaan.

Olen kokenut paljon tältä saralta, olen siis liikaa läheltä nähnyt ja kokenut.. Kaikkien virastojen henkilöunta on saatava vaihtoon, koko Suomessa

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.09.2012 02:24