Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

Pohjois-Korea-meininkiä

#426

04.09.2012 02:40

On sitä taas saanut aikoihin elää, kun pollarit tulevat uhkailemaan ihmisiä toiveista puolustaen samalla lapsenmurhaajia ja heidän oikeuksiaan.

Kuka vain Suomen kansalainen saa toivoa vaikka sulaan metalliin upotusta kelle vain rikolliselle.

Vai mikäs laki sen kieltää?

Sen sijaan ne lapsenmurhat, sen kieltää jopa Suomen löysä rikoslaki.

Joten pysykää lestissänne.

K.P.

#427 Re: Re: Miksi tästäkin pitää tehdä vaalipropagandaa?

04.09.2012 02:56

#425: - Re: Miksi tästäkin pitää tehdä vaalipropagandaa?

Sitähän juuri. Ihmisten, lapsen tragedian nimissä täällä murhia tehtaillaan.

tuli vaan täss mieleen

#428 Re:

04.09.2012 03:01

#426: Pohjois-Korea-meininkiä -

No sellastahan se juur teki se lapsen murhaaja. Kääri pakettiin avuttoman ja teki mitä teki. Ei sitä mikään laki sillon tuntunu kieltävän. Se oli sokee ja julma. Ja tääl saa kansa toivoo ketä vain upotuksiin, ja moni menis tekeenkin, ja kuka takaa ettei tee. kun ei kukaan enää piittaa mistään. kukaan ei pysy lestissä. paitsi jotkut harvat yrittää.


Vieras

#429 Eerikan surmaajille

04.09.2012 03:47

Sosiaaliviranomaiset
Miksi näin piti tapahtua,tämähän on aivan kauheeta,pahempaa kuin jossain kauhuleffassa.
Muori

#430 Re: Väkivalta ei ratkaise!

04.09.2012 06:59

#387: MLHie - Väkivalta ei ratkaise!

"Tunteet ovat ok, mutta se joka "tuntee" niin hallitsematonta aggressiota, että haluaa tappaa, murhata, kiduttaa, kuohia, julistaa kuolemantuomiota --- sen "tunteet" tarvitsevat ehdottomasti jarruja. Järkeä, tunteiden tunnistamista, oman väkivaltaisen piirteen toteamista. Muutoin käy näin: väkivalta synnyttää uutta väkivaltaa, ja taas ja taas!"

Mielestäni ihmisessä on jokaisessa pimeä puoli, niin sinussakin. Ja puhuit asiaa aiheesta. Mutta uskon että jokaisella jolta ryöpsähtää sanoja, hänellä on suuri sydän ja oikeudenmukaisuuden tarve... eli  esim. kuolemaantuomionjulistuksella että saataisiin varoittava esimerkki muille, joilla aikeita tehdä tällaisia julmuuksia. Ikäänkuin niitä jarruja! ... ja tottahan toki jarrut toimii ihmisillä jotka näitä tuomioviestejä laittavat, ei niitä lähdetä toiminnan tasolle viemään. Nämä oikeudenmukaisuuden "hätähuudot" ovat vertauksia siihen hätään, että maailmasta on tultava parempi ja turvallisempi paikka elää jokaiselle ja että päättäjät ovat vastuussa kaikesta. Mistä säästetään? poliisiresurseissa? hoito-alan resursseissa? ..... no ... Eerikan painajainen päättyi, eikä hänen tarvitse enää pelätä.

itsekkinäiti

#431 jokainen tuntee vihaa koska tapaus on järkyttävä.

04.09.2012 08:41

mutta onko viha se mitä me haluamme lapsille opettaa. sillä lapset vaistoo ja kuulee kuika me puhumme vihamielisesti, sekä käyttäydymme. on luonnollista tuntea vihaa ja raivoa näin järkyttävässä tilanteessa, mutta itse yritän painottaa surua. vaikka yrittäisimme pitää asiat niin että lapset ei kuule asioista, aina kaverit puhuu ja lapset vaistoavat meista aikuisista että nyt ei kaikki ole hyvin. lapset yhdistävät vihan vääryyteen ja/tai omiin tekoihin, alkavat pitää sitä oikeana reaktiona tai syyllistävät itseään. tästä herkästä seuraa se että lapset alkavat käyttäytyä vihamielisesti omissa tilanteissa tai purkavat ahdistuksen kiukkuna. lapset eivät osaa viellä yhdistää asioita kuten me aikuiset, vaan vetävät meidän esimerkit omaan elämään, usein ei meidän toivomalla tavalla. oman käden oikeus ei mielestäni ole viesti mitä itse haluan lapsille opettaa, vaikka olisinkin mielessä eri mieltä. sillä sehän tarkoittaa sääntöjen noudattamatta jättämistä ja jokainen tietää mietä se lapsien kanssa tarkoittaa. vaikka asiat kuinka kiukuttaisin, yritän pitää mielessä että suomessa on laki ja järjestelmä jota on noudatettava. sitä on valitettavasti noudatettava, vaikka se kuinka joskus ärsyttäisi. suomen vankilat on paratiiseja, ei rangaistus paikkoja muuta kuin henkisellä tasolla.
vaikka vihan ja raivon tunne on normaali tälläisessa tapauksessa, niin taas nousee esiin meissä kaikissa se väkivalta. mistä ne nyky lapset ja nuoret ovatkaan oppineet sen vihan ja väkivallan.
lasten puolesta

#432 Re:

04.09.2012 09:12

#426: Pohjois-Korea-meininkiä -

Niin hiljaa vaan, vaikka mitä tapahtus, kunhan puhutaan nätisti, kirjoitetaan oikein ja pelätään kirjanoppineita, virkavaltaa tai jotain lakia. Toivoisin joskus näkeväni suomalaisten kansalaisten yhteistoimintaa, jokainen voi sanoa mielipiteensä, vaikka se välillä vähän menisi ylikin, yhteinen päämäärä ymmärtääkseni on se , että emme hyväksy lapsenmurhaa tässä yhteiskunnassa.

Entinen naapuri suutuspäisään huusi lapsille, että heittää ne parvekkeelta alas. Tiesin kuitenkin, että ei se näin tee, vaan on taas menettänyt malttinsa ja rauhoittuu kohta ja järki voittaa.

MLHie

#433 Sanoista tekoihin?

04.09.2012 10:25

Nimimerkki "muori" kommentoi MLH:n viestin 387 erästä lausetta viestissään 430

#430 Re: Väkivalta ei ratkaise!
04.09.2012 06:59

#387: MLHie - Väkivalta ei ratkaise!
"Tunteet ovat ok, mutta se joka "tuntee" niin hallitsematonta aggressiota, että haluaa tappaa, murhata, kiduttaa, kuohia, julistaa kuolemantuomiota --- sen "tunteet" tarvitsevat ehdottomasti jarruja. Järkeä, tunteiden tunnistamista, oman väkivaltaisen piirteen toteamista. Muutoin käy näin: väkivalta synnyttää uutta väkivaltaa, ja taas ja taas!"

Muorin kommentti:
"Mielestäni ihmisessä on jokaisessa pimeä puoli, niin sinussakin. Ja puhuit asiaa aiheesta. Mutta uskon että jokaisella jolta ryöpsähtää sanoja, hänellä on suuri sydän ja oikeudenmukaisuuden tarve... eli esim. kuolemaantuomionjulistuksella että saataisiin varoittava esimerkki muille,"
__________________________________________________________________
M-L H:n oikaisua:
1) MLH ei ole väittänyt viesteissään 386 ja 387 millään tavalla, etteivätkö tunteiden purkaukset ole loogisia ja normaaleja ilmiöitä! Eikä hän ole mitenkään väittänyt, ettei hänessä, niinkuin jokaisessa ihmisessä - olisi pimeää potentiaalia. Jos sille vallan antaisi!

2) Jos joku viitsii lukea kunnolla viestit 386 ja 387, voi todeta, että kritiikin aines liittyy siihen, että aikuisen ihmisen tunteenpurkaukset tulee hallita. Tunteiden tasolla ja arsenaalilla edeten päädytään usein kaaokseen. On a) normaalia tuntea vihastusta, kiukkua, aggressiota, mutta b) kun aikuinen ihminen kirjoittaa mm. netissä: Se pitäisi tappaa! Murhata! Kaikki hornan tuuttiin, pitäis panna loppuikäiseen kidutukseen, hitaaseen kuolemaan, kuolemantuomi tuollaisille, jne. - Niin mitä tämä kertoo?

Se kertoo - ei pelkistä tunteista, vaan todella väkivallan hyväksyvästä asenteesta! Turha tätä on koettaa kaunistella ja siistiä. Se joka uhoaa murhaa, tappoa, kidutusta, kuohimista, hidastettua kuolemaa, on tehnyt valinnan väkivallan puolelle. Paradoksi tässä on tämä? Samat kirjoittajat, jotka tuomitsevat lapsen murhaajan alimpaan hel..iin, samat kirjoittajat ovat valmiit tappamaan, murhaamaan, kiduttamaan. Jopa tutkimatta, sivullisia ihmisiä! On täysi logiikka todeta, että väkivaltaa vaativat ja kiihkoilevat ovat ns. samassa veneessä. He tosin koettavat tuplamoralismin tasolla näytellä, että "me sentään olemme PAREMPIA - vaikka tappaisimme ja kiduittaisimme koko lössin, tässä ja nyt...

2) Pimeä puoli?
Viesteissään 386 ja 387 MLH on selkeästi kirjoittanut, että on ihmisen VALINNAN paikka, antaako hän persoonansa hallinnan pimeille ja patologisille voimille, vai valitseeko elämää puoltavan, paremman linjan. Jos valitsee sisimmässään väkivaltaisen, toisen elämää kunnioittamattoman asenteen, se varmasti kasvattaa satoa! Kaikki lähtee sisältä. Ajattelusta, asenteista, arvomaailmasta, valinnoista. Ja se mitä SISÄLLÄ asuu, se tulee ulos, a) sanoina, b) tekoina, c) käytösmalleina, d) valintoina.

3) Väkivallan maailma...
Ehkä säälittävin tilanne onkin, että suuri osa ihmisistä kuvittelee olevansa "hyviä" ja jopa lähes täydellisiä! Ja tässä itsetuntemuksen puutteessa, he elävät itsepetoksen harhassa. Kun jotakin pahaa tapahtuu, he heti alkavat jakaa mm. NettiTuomoita. Esim. näin:

- Voi kauheaa, kuinka KUKAAN voi olla noin hirveä! (Ja se on totta...) - Minä sentään? - Putipuhtoinen ja lähes 100 % hyvä ihminen... MINÄ en tekisi tuollaista! En murhaisi lasta... mutta?
- Kyllä minä tahtoisin murhata sen, ja sen, ja ne sossut, ja ne virkamiehet, ja ne sukulaiset! Niin, minä olisin valmis julistamaan niille ihan kuolemantuomion, kunhan ne ensin kidutettaisiin ja rääkättäisiin... hitaasti, hitaasti... Näin minä hyvä (?) ihminen toimisin, minä kun olen PAREMPI kuin se lapsenmurhaaja! Vaikka tililleni kertyisi ehkä jopa 10-20 murhaa, niin silti olisin PAREMPI ihminen...

Aivan?

Kun veteen heitetään iso kivi, se uppoaa, painovoimalain mukaan.
Ja, kun veteen heitetään pieni kivi, jääkö se pinnalle? Ei. Painovoimalain mukaan se uppoaa siinä missä isokin kivi.

Tässä kasvavan väkivallan maailmassa, jossa väkivaltaa on viljelty, suosittu, puolusteltu. Jossa väkivallan aatteet ovat olleet vuosikymmeniä lasten "kasvatusmateriaalia" , jossa väkivaltaa syödään kuin ruokaa... Mitä tästä?

Yhteiskunnat korjaavat nyt väkivallan kylvön satoa. Sanotaan: Olet mitä syöt! Tämä pätee myös henkisellä tasolla. Mitä ihminen sisuksiinsa tallentaa, se kertyy kuin tietokoneen keskusmuistiin. Ja sieltä se tulostuu: sanoina, tekoina, vakiintuneina käytösmalleina.

Monet meistä, nyt jo muori-ikäisistä ja jo pappasarjan kansalaisista, me sanoimme julki 20-30 vuotta sitten, että ONGELMIA tulee! Ja sanoivat monet asiantuntijatkin. Mutta ihmisten kiihko saada vapaasti "toteuttaa itseään" - se infernaalinen kakofonia kaikui yli kaiken järjen äänen. Ja nyt?

Kun kaikilla mahdollisilla kanavilla on omaksuttu väkivaltainen, murhaava, toista kaltoin kohteleva kulttuuri, niin mitä nyt? On koetettava kestää. Miten kuten? Kuka mitenkin?

Äsken tuomittiin isä ja äitipuoli, jotka murhasivat lapsensa (rikoshistorian iljettävimpiä tapauksia, sanoo syyttäjä..). He olivat tehneet kauhistuttavaa väkivaltaa pienelle avuttomalle lapselle (niin että itkukin monella järkyttyy; on sokki...) Eilen poika ampui isänsä H:gin keskustassa. Hän oli sanonut, että isä on tehnyt niin paljon pahaa hänelle!

Näin ja näin. Hiljattain nuori mies ampui Hyvinkäällä joukon syyttömiä ihmisiä, joku oli suututtanut hänet. Sanoilla, pahoilla sanoilla? Ja ne kouluampumiset. Hekin valitsivat väkivallan tason. He eivät löytäneet mitään muuta mallia. He olivat kasvaneet väkivallan viitekehykseen, olivat täynnä pimeyttä, pimeän puolensa ansassa. Ja satoa syntyi. Kauheaa...

Lopuksi

Vaikka väkivallan vastustajia (tälläkin palstalla) pilkataan, nimitellään kukkahattutädeiksi, hyyssäjiksi, ja vääristellään kirjoituksia, ymmärtämättömyydessä ja haluttomuudessa edes pysähtyä väkivaltaisen ajattelun huumassa -- väkivallan ääneen sanominen on tarpeen.

Väkivalta ei ole ratkaisu. Katsotaan laajemmin. Jatkuvasti kaikkialla maailmassa on konflikteja. Ihmiset tappelevat toisiaan vastaan. Tappavat surutta veljiä, ystäviäkin, kuin kärpäsiä! Kuin rottia. Ja päinvastoin! Eikä kurjuus lopu. Sodat kestävät vuosikymmeniäkin, sitten jäävät sodan arvet kalvamaan jopa monen sukupolven ajaksi!

Kuka täällä uskaltaa ääneen ja omalla nimellään kirjoittaa, että KANNATAN väkivaltaa, murhaamista, tappamista, kidutusta, kuolemantuomiota! Älkää siis ihmetelkö, että levotonta on ja tulee olemaan entistä enemmän. On kylvetty väkivallan kylvöä, nyt niitetään kasvua. Valitettavasti. Ihmiset ovat niin valinneet.

Jos kylvää keväällä rikkaruohon siemeniä vihannespalstalle, ei voi odottaa, että sadonkorjuun aikaan sieltä löytyisi mm. ykköslaadun porkkanoita? Rikkaruohot kasvavat muutenkin, mutta kun oikein vasiten on kylvetty väkivallan siementä, on naiivia kauhistella ja valittaa - että sato on huonoa!

Mitä tehdä?

Näyttää olevan turhaa edes mainita väkivallattomasta linjauksesta? On kuin susilauma ulvoisi, näyttäisi hampaitaan -- mene sinä kukkahattutäti suohon... Mutta hypoteesi on, ihan skenaario - että ilmeisen monia järkyttäviä asioita tulee edelleen näkymään? Sato on vasta kypsymässä.

Maijaliisa Hiekkanen


Hyvä

#434 Re: jokainen tuntee vihaa koska tapaus on järkyttävä.

04.09.2012 10:28

#431: itsekkinäiti - jokainen tuntee vihaa koska tapaus on järkyttävä.

Oikein viisaita ajatuksia nimim. itsekkin äiti. Elämää puoltavia.

henkinen väkivalta

#435 Re: Re:

04.09.2012 10:32

#432: lasten puolesta - Re:

Kommenttia nimmarille Ladten puolesta.

Vanhemmat jotka huutavat lapsille, että heittää ne parvekkeelta alas, on ryhtynyt henkiseen väkivaltaan. Voi vain kuvitella pelkoja ja jopa traumoja, joita lapsille jää -  kun he kuvittelevat kuolevansa heitettynä maahan...

HYi, tällaista ei sovi puolustella. Sellainen joka UHKAA, on valmis sokeassa aggression tilassa - tekemään teon. Siksi tämä maa on täynnä väkivaltaa. Perheväkivaltaa,  kaikkea.

On aloitettava korjaus sanojen ja tunteiden tasolla. Jos antaa pahalle pikkusormen, se vie lopuksi koko elämänkin!

Henna Wessman

#436 Moikka!

04.09.2012 11:25

Mä en ole kahteen päivään kerinnyt tänne, koska omassa elämässä on ollut yhtä sun toista ikävää. Sen verran mitä näitä keskusteluja luin, on ilmeisesti keskustelu kääntynyt aika paljolti väkivaltaisen kielenkäytön tiimoille. Itse ymmärrän että syntyy vahvoja kannanottoja, kun aihe on niin karmaiseva. Enkä ajattele niin, että ihminen joka sanoo, välttämättä tekisi. Koitetaan pitää jonkinlainen taso kirjoituksissa, vaikka vihaksi pistääkin. Ja muistetaan kiinnittää huomio siihen ihan todelliseen pahaan mikä ei varmasti ole tällä palstalla kirjoittelijat vaan lapsensa kiduttamalla surmannut isä ja hänen tyttöystävänsä. En usko että kukaan, joka kykenisi samaan on täällä kirjoittelemassa ja kommentoimassa. Nimiä on tullut mukavasti, jatketaan tämä ja ensi viikko vielä samaan malliin niin saadaan adressi täydempänä menemään. Olen miettinyt pieniä muutoksia saatekirjeeseen, koska sosiaalitoimen päätöksiä ja osallisuutta jo jutussa tutkitaan.
Henna Wessman

#437 Re:

04.09.2012 11:29

#426: Pohjois-Korea-meininkiä -

Niinpä! Samaa mieltä.

T.B.82.

#438 Re: Touko Turkki

04.09.2012 11:53

#413: - Touko Turkki 

 

Minä olen järkyttynyt. Olen itse kahden lapsen äiti ja olen miettinyt mikä saa ihmisen tekemään tälläistä raakuutta. Voin kuvitella kuinka tämä viaton lapsi on huutanut elämäänsä APUA. OLEN SITÄ MIELTÄ KUN OLEN NYT SEURANNUT MAAILMAA KAIKKEA TÄTÄ ELÄMÄÄ. Me elämme pimeydessä jossa ei ole säälia ei edes lapsia kohtaan. Täällä ei ole kukaan turvassa. YHDEN RATKAISUN LÖYSIN? JUMALAN.Jumala on ainut kuka voi auttaa ja kuka voi varjella. olen itkenyt tuon tytön puolesta ja huutanut jumalan puoleen ja pyytänyt että jumala varjele lapsia. Me aikuiset ollaan silti vastuussa lapsistamme meille on annettu tämä kallis vastuu. Lapsi on ikään kuin meidän aikuisten armoilla. MINÄ RUKOILLEN ETTÄ KAIKKIEN LASTEN PUOLESTA ETTÄ HERRA VARJELEE JA NATAA NÄITÄ SUOJELUS ENKELEITÄ. MINÄ MYÖS ANNAN TEILLE KAIKILLE TÄÄLLÄ KÄVIJÖILLE JA OLIJOILLE VASTUUN KANTAA HUOLTA PERHEESTÄÄN JA LAPSISTAAN.  

TOUKO TURKKI SINULLE HALUAN SANOA OLET AJANUT ITSESI SYVÄLLE PIMEYTEEN OLET TUHONUT ELÄMÄSI. SEN SINÄ JO TIEDÄTKIN MUTTA MUISTA KERRAN TULEE AIKA JOLLOIN MAKSAT TEKOSI JA LUOJALLE KIITOS EERIKA ON TAIVAASSA ILMAN KIPUA JA TUSKAA.

wrong

#439 Re: Sanoista tekoihin?

04.09.2012 12:53

#433: MLHie - Sanoista tekoihin?

"Ehkä säälittävin tilanne onkin, että suuri osa ihmisistä kuvittelee olevansa "hyviä" ja jopa lähes täydellisiä!  Ja tässä itsetuntemuksen puutteessa, he elävät itsepetoksen harhassa. Kun jotakin pahaa tapahtuu, he heti alkavat jakaa mm. NettiTuomoita."

Katsoppa peiliin! taidat itsekkin wannabe älykkönä tuomita samalla lailla, mutta eri näkövinkkelistä meitä keskiluokan juntteja, jotka mielestäsi ovat tyhmiä ja barbaarisia.

ei näin

#440

04.09.2012 13:04

tästä pitäisi jo laittaa sosiaaliviranomaisetkin syytteeseen
T.B.82

#441

04.09.2012 13:12

MISSÄ PIMEYDESSÄ ME ELÄMME. TÄMÄ MAAILMA ON MENNYT SYVÄÄN PIMEYTEEN NIIN ON MYÖS TOUKO TURKKI JOKA ON TEHNYT JOTAIN KORVAAMATONTA. AINUT JOKA VOI IHMISTÄ VARJELLA ON JUMALA. MEILLE ON ANNETTU VASTUU KANTAA HUOLTA NÄISTÄ VIATTOMISTA LAPSISTA JA MEIDÄN AIKUISTEN TULEE HUOLEHTIA JA KANTAA VASTUUMME. TOIVON MUKAAN JA RUKOILEN HERRAA ETTÄ EI ENÄÄN KOSKAAN TAPAHDU TÄLLÄISTÄ. LAPSETKAAN EI OLE TURVASSA TÄSSÄ PIMEÄSSÄ MAAILMASSA. AINUT TURVA ON IHMISELLÄ PYYTÄÄ JUMALAA ELÄMÄÄNSÄ. NÄIN KOKO PERHE SAA AVUN.
Mamma

#442 Re: ehotus =)

04.09.2012 13:37

#1: - ehotus =)

Tämä varmaankin hyvä näin? Muutettaessa uuteen tämä katoaisi ja nimiä on jo paljon. Eiks? =)

Usein kuulee lastensuojelun tekevän sitä ja tätä, jättävän tekemättä toista sun muuta, - missä ihmeessä oli apu, kuuntelija, suojelijat tämän lapsen kohdalla? Voiko selkeämpiä merkkejä lapsen pahoinvoinnista enää olla?! Toivon todella ko. sosiaaliviranomaisten toimien tarkkaa tutkintaa. Valitettavasti he ovat myös osasyyllisiä tytön kuolemaan.

Aiempaan kuolemantuomiontoivoon haluaisin lisätä mielipiteeni. Kuolemantuomio on liian helppo ratkaisu. Mutta jos maassamme ymmärrettäisi asioita, tuomioiden tulisi olla luokkaa "Jammu". Pitkä tuomio ja "vapauden" koettaessa sijoitus valvottuihin oloihin, eristettynä valtaväestöstä. Vähintään. Tämän tekijät eivät koskaan kykene tuntemaan empatiaa yhtäkään ihmistä koskaan eli tulevat toistamaan tekonsa =(

 


Vieras

#443

04.09.2012 13:54

‎"Hyvinvointivaltio" Suomi on aivan syvältä !

Levätköön tämä tyttö nyt vihdoin rauhassa..
CarmenP

#444 Hats off to you Hanna

04.09.2012 14:04

Hanna, many thanks to you for getting this petition going and to the thousands of people of Finland (and around the world) who have signed this. I have shared it with people outside of Finland. The government of Finland needs to know that the people will not accept flimsy sentencing for murderous child abusers. As an "uusi suomalainen" I can't tell you how disgusted I am with the way some children are treated in this country. "Eerika" could have and *should* have been saved.
RIP pieni tyttö

#445 Hiljainen kynttiläkulkue 8-vuotiaan tytön muistolle

04.09.2012 15:10

Voimmeko järjestää hiljaisen kynttiläkulkueen adressin luovutuspäivänä Helsingin keskustassa? Paikalle voi kutsua myös ns. päättäjiä. Mielestäni kaikki huomio tämän asian tiimoilta on kannattavaa. Tällainen ei saa toistua! Onko kellään kokemusta järjestämisestä? Jos aika ja paikka on tiedossa niin facebookin ja muun median avulla tieto leviää varmasti nopeasti. Minusta tämä viaton 8-vuotias tyttö ja hänen omaisensa/läheisensä (enkä tässä tarkoita näitä hirviö/kiduttajavanhempia) ansaitsevat sen.
Isä ihmisen vetoomus

#446 Interventio l

04.09.2012 15:28

Hei,
mielestäni on syytä käydä perusteellinen keskustelu lasten asemasta ja toivottavasti saattaa "maan" tapa uusille raiteille.

Interventiona yms

Meidän on syytä kantaa vastuuta ihmisinä, aikuisina, vanhempina yhdessä ja tunnistaa ympärillämme tapahtuvat vääryydet, laiminlyönnit.

Maailmasta ei paha koskaan lopu, mutta väitän että siihen voidaan puuttua ajoissa olemme oikeassa suunnassa.

Nämä ihmiset jotka syyllistyivät tähän tekoon eivät tajunneet mihin ryhtyivät, vankilassa maailmassa heillä ei tule olemaan helppoa.

Lasten surmaajat eivät nauti arvostusta ja isällä on takana vielä seksuaalirikos joka tarkoittaa sitä että hänen on asuttava eristyksessä suurimmatosan tuomiostaan.

Minä en tuomitse heitä, vaan säälin näitä ihmisiä ja rukoilen että Jumala heitä kohdatkoon.

Kolmen lapsen isä, Jyri.
Loppuu ne "koskas teille tulee lapsia?" kyselyt

#447 Yhteiskunnan painostuksen lastenhankintaan loputtava!

04.09.2012 15:45

Suomalainen yhteiskunta painostamalla painostaa lisääntymään, vaikka kaikkien ei TODELLAKAAN pitäisi. Itseä ärsyttää suunnattomasti kyselyt siitä koska olen ajatellut lisääntyä. Käyn töissä, elän vakaassa parisuhteessa, en käytä päihteitä, urheilen jne. Elämä pintapuolisesti ihan täysin kunnossa. Tiedän kuitenkin että en hanki ikinä - huom. en koskaan ikinä milloinkaan mistään syystä - lapsia. Juurikin sen takia että tiedän jo nyt että olisin huono äiti. Tuskin lastani sentään tappaisin, mutta ei minusta olisi äidiksi. En lapsenakaan leikkinyt nukeilla, eivätkä pienet vauvat herätä minkäänlaista lisääntymistarvetta. Juoksen karkuun jos veljeni kysyy haluanko vaihtaa hänen vuoden vanhan tyttärensä vaipan: ei kiitos. Ja sitten minua katsotaan kuin halpaa makkaraa kun ilmoitan etten halua lapsia. Kaikkien ei todellakaan pidä lisääntyä. Ei koiraakaan hankita siksi koska "kaikilla muillakin on". Lopettakaa painostaminen lapsenhankintaan!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.09.2012 15:47


kylläpäs

#449 Re: Re: Toivon

04.09.2012 16:00

#6: no justice - Re: Toivon

Mies hakattiin vankilassa, joten onhan se jo alku...

RIP pieni tyttö

#450 Re: Re: Hiljainen kynttiläkulkue 8-vuotiaan tytön muistolle

04.09.2012 16:03

#448: - Re: Hiljainen kynttiläkulkue 8-vuotiaan tytön muistolle

Olen osittain samaa mieltä. Toisaalta kaikki huomio tämän asian tiimoilta olisi minusta nyt sallittua. Pääasia, että tarvittavat lait ja prosessit saadaan muuttumaan ja nopeasti. Hinnalla millä hyvänsä, vaikka vaalikampanjan siivillä.