Adressi Iita-koiran pelastamiseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Iita-koiran pelastamiseksi.

faktaa

#76 Re: niinpä niin Syötätät puppua?

18.11.2012 21:52

#69: faktaa - niinpä niin

Rekisterissä lukee koiran kasvattaja,jota ette ole.Omistajamerkintää rekkarissa ei ole;)

Mentalisti XD

#77 Re: Re: Re: Re: Voi päivää

18.11.2012 21:59

Jouko Lukkarinen - kennel Turva Turrin

#78 Re: Re: niinpä niin Syötätät puppua?

18.11.2012 22:03

#76: faktaa - Re: niinpä niin Syötätät puppua?

Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä näkyy koiran omistajan nimi. Katso sieltä. Myös omistajatodistus löytyy, joka on juridisesti pätevä paperi ja virallinen kuin esimerkiksi auton rekisteriote (tarkistettu).

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.11.2012 08:22


Peittää jälkiään?

#80 Re: Re: Re: niinpä niin Syötätät puppua? ei ollut mitään väliä minne Iiita menee:(

24.11.2012 13:51

#78: Jouko Lukkarinen - kennel Turva Turrin - Re: Re: niinpä niin Syötätät puppua?

...Mutta,kun asia ilmeni muille,oli Herran ilmoitettava koira varastetuksi.Miksi teet näin,koska valheilla lyhyet jäljet?

Iitaa yritetty tunkea minne mihinkin narkkitorppaan asenteella kuhan pois :(

Omistajatodistus ei ole pätevä,koska uusi omistaja rekkareineen voi siirtää Iiitan nimilleen.Olen ostanut 4 aikuista koiraa joiden omistajatod. hävinnyt.Rekkareilla tietysti soitin Kennel.l. ja sain uuden todistuksen,tosin maksaen 50e ja koirat näin siirtyneet heti täysomistukseeni.

Saat sääliä täällä,mutta ihmiset näkevät,ettei teillä ole kaikkki kunnossa.

Olen seurannut härdelliänne siitä asti kun Iitaa tarjoiltiin pitkin suomea mm.200e ja osamaksulla tuokin muutama satku.Koiraa tarjottu myös EI-HYVIIN olosuhteisiin mm.Kt,Rt,Aloittelijat,Sosiaaliluokka ö

Tärkeä saada koira pois paikasta minne menitte sen taas(muut kasvattienne kodit:/ ) antamaan.Älkää tehkö pentuja jos joka vuosi teillä on aina tälläistä.Eikö oma jaksamisenne kärsi?Mutta toivokaamme,ettei joudu teille ja taas kiertoon.TEHÄN SITÄ OLETTE KIERRÄTTÄNEET! Matkustelu avartaa? Huh huh..  -I-iita

Hyi.

#81 Re: Re: Re: Re: niinpä niin Syötätät puppua? ei ollut mitään väliä minne Iiita menee:(

25.11.2012 14:14

#80: Peittää jälkiään? - Re: Re: Re: niinpä niin Syötätät puppua? ei ollut mitään väliä minne Iiita menee:(

Länkyttämisesi tekstiasu on niin käsittämättömän sekavaa ja täynnä virheitä, ettei ole vaikeaa arvata, kuka yrittää _epätoivoisesti_ manipuloida ihmisiä _oikeita_ omistajia vastaan. Lopettakaa se p*rseily ja päästäkää koiraparka hyvään kotiin, teillä ei ole sellaista tarjota, kuvottavat, sekakäyttävät idioottiurpot.

Kuka ääliö oikeasti kuvittelee, että noin surkealla sumenkilellä ja hymiölä ja pisteiden ja huutomerkkien ja pilkkujen väärien paikkojen käyttämisellä syntyisi muka uskottavaa tekstiä:D

niinpäniin

#82 Re:

27.11.2012 00:11

#1: -

Miten voi olla mahdollista että itseään kasvattajana pitävä henkilö välittää koiran tuollaiseen paikkaan ja ilman minkäänlaista sopimusta kuitenkin rekisteripaperit luovuttaen ?? kyllä on jossain nyt pahasti pielessä..Turha sitä on valittaa jälkeenpäin jos ei itse hoida hommia niinkuin kuuluu.Jos kasvattja olisi itse edes vaivautunut luovuttamaan koiran näille henkilöille, olisi varmasti jo siinä vaiheessaa nähnyt etteivät he ole sopivia koiranomistajia.

böö!!!

#83 Re: Re: Re: Re: Re: niinpä niin Syötätät puppua? ei ollut mitään väliä minne Iiita menee:(

27.11.2012 15:26

#81: Hyi. - Re: Re: Re: Re: niinpä niin Syötätät puppua? ei ollut mitään väliä minne Iiita menee:(

Eivät ole edes kys.om koiran kasvattajia.ihan eri kennel kasvattanut tän hurtan (Netistä näkee kaik tuon tiedot)

 


Vieras

#84 Re: Iita-koira kasvattajalle takaisin!!

01.12.2012 21:46

#11: vsta1975 Kennel-LINDENWACHE - Iita-koira kasvattajalle takaisin!!

Lemmikkejä annetaan ventovieraalle, jonka sanaa uskotaan sen sijaan, että tarkastettaisiin henkilötiedot ajokorttia myöten ja kysyttäisiin luottotiedot myös.  Myös ostajan tai tulevan sijoituspaikan olosuhteet käytävät katsomassa. 

Eläin kärsii luovuttajan tyhmän pään takia.

Vieras

#85 Ristiriitaista

03.12.2012 00:50

Eläinsuojelu käynyt paikalla monta kertaa aikaisemmin ja tässä tapauksessa osoitteen selvittäminen on hyvin hankalaa? Kuulostaa kummalliselta.
VT

#86 Pieni juristin lusikka tähän soppaan

09.12.2012 01:01

1) Kennelliitto ei ole viranomainen. Kennelliiton koira- ja omistajarekisterit ovat Kennelliiton yhdistyksenä ylläpitämiä epävirallisia rekistereitä, jotka tukevat ensisijaisesti Kennelliiton puitteissa tapahtuvaa jalostus- ja harrastustoimintaa.

2) Kennelliiton myöntämä/kirjaama "omistus" Kennelliiton omistajarekisteriin ei ole juridisesti pitävää näyttöä omistusoikeudesta. Todellista omistajuutta ei mitenkään kirjausta tehtäessä tarkasteta. Kuka hyvänsä voi halutessaan luovuttaa koiria vaikka mielikuvitusolennoille ja siten saada omistajarekisteriin koiran omistajaksi vaikka Hessu Hopon. Kuka hyvänsä koiran rekisteritodistuksessa olevan omistajanmuutosilmoituksen haltuunsa saanut voi ilmoittaa sillä kenet haluaa koiran omistajaksi. Ainoastaan mikäli rekisteriin on jo merkitty aiempi omistaja, vaaditaan tältä allekirjoitus. Valtaosalla myydyistä pennuista ei ole aiempaa omistajaa rekisterissä.

3) Juridisesti pätevää näyttöä omistusoikeudesta on esim. allekirjoitettu kauppasopimus tms. sopimus. Myös hallinnalla on merkitystä. Jos joku on saanut ihan yhteisymmärryksessä toisen omaisuutta haltuunsa, kirjallisen sopimuksen puuttuessa oletuksena on, että tarkoituksena on ollut luovuttaa omistusoikeus.

4) Tässä tapauksessa mitä ilmeisimmin osapuolten käsitykset sovitusta poikkeavat toisistaan siten, että luovuttaja kokee sijoittaneensa koiran (=koiran kauppa lykkäävin ehdoin ja edellyttää Kennelliiton sääntöjen mukaan kirjallisen sijoitussopimuksen tekemistä) ja vastaanottaja kokee saaneensa koiran omistukseensa heti. Poliisi ja läänineläinlääkäri eivät ratko sopimusriitoja. Poliisi ratkoo rikoksia ja läänineläinlääkäri eläinsuojeluasioita. Tässä tapauksessa rikoksen tutkiminen (esim. petoksena) edellyttäisi kirjallista näyttöä luovuttajan harhaanjohtamisesta taloudellisessa hyötymistarkoituksessa. Ilman kirjallista sopimusta kyse on sanasta sanaa vastaan. Siitä on poliisin paha nyhtäistä. Eläinsuojeluasiana tutkiminen edellyttäisi taasen näyttöä siitä, että koiralla on eläinsuojelulain vastaiset olosuhteet, mitä on mahdoton todeta, mikäli koiran tarkkaa olinpaikkaa ei tiedetä. Juorut ja kulkupuheet eivät riitä.

5) Mikäli koiran luovuttaja haluaa oikeutta, adressi on väärä tapa ratkoa oikeudellista kysymystä. Koska kyseessä on sopimusriita (suullisesta sopimuksesta), luovuttaja voi viedä koiran oikeasta omistajasta päättämisen käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Tilapäispäätöksen laillisen hallinnan vahvistamisesta voi hakea jopa nopeutetussa järjestyksessä.

6) Lopuksi vielä sormen heristys. Naurettavaa käydä kyläkäräjiä netissä asiasta, jossa totuuden tietävät vain luovutuksessa läsnäolleet henkilöt - jos hekään. Maailma on täynnä sopimuksia, joissa sopimuksen osapuolet ymmärtävät täysin erilailla sopimansa. Jos sopimusta ei tee kirjallisesti, omasta hölmöydestään saa kärsiä. Korostaisin myös sitä, että on erittäin moitittavaa, että koiran luovuttaja on allekirjoittamastaan Kennelliiton kasvattajasitoumuksesta huolimatta jättänyt kirjallisen sijoitussopimuksen tekemättä. Kennelliiton kurinpitolautakunta on säännöllisesti langettanut kurinpitoseuraamuksia vastaavaan syyllistyneille kasvattajille.
Jouko Lukkarinen - kennel Turva Turrin

#87 Re: Pieni juristin lusikka tähän soppaan

10.12.2012 10:51

#86: VT - Pieni juristin lusikka tähän soppaan

Pari pikku oikaisua.

"Eläinsuojelulain vastaiset olosuhteet, mitä on mahdoton todeta, mikäli koiran tarkkaa olinpaikkaa ei tiedetä" 
Viranomaiset tietävät osoitteen, eivät vain pyydettäessä sitä antaneet (Anjankuja 3 B 91, löytyi kyllä muutenkin.)

6) Suullisesti oli sovittu 1-2 viikon koeajasta, jonka jälkeen olisimme menneet tekemään paperit Kirkkonummelle (jonka kertoivat asuinpaikakseen, okt jne, ilmoitukset tallessa) kunnes selvisi että käyttävät myös väärää nimeä (poliisin ja itsensä mukaan "vahingossa"). Sekä heidän koira- että henkilöhistoriansa tietoon saatuamme vaadimme koiramme takaisin.  Ja mitä tulee Kennelliiton toimintaan; tunnen nämä pykälät oikein hyvin. Mutta saman voisi sitten olettaa koskevan myös autokauppaa, "jos tykkäät niin pidä se", omistajan mielipiteellä ei mitään merkitystä.

Suomessa ei ilmeisesti ole mikään rikos ilmoittaa väärä osoite ja nimi? Näistä on tekstiviestit ja sähköpostit tallella, missä ilmenee väärät tiedot. Ne voidaan kyllä tarvittaessa julkaista. Löytyy myös yksi puhelu nauhoitettuna jossa uhotaan niin h*lvetisti. Myös eräälle tuttavallemme tullut useampikin puhelinsoitto, jossa uhattu tulla tappamaan yms. muuta "hauskaa". Näinkö suomessa saa tosiaan menetellä? Ilmeisesti vielä laki turvaa tämän, missään muualla maailmassa tämä tuskin toimisi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.12.2012 10:39


Ape-67

#89 HYVINVOINTIVALTIO ??????

09.01.2013 21:30

TÄMÄ YHTEISKUNTA ON LOPETTAMASSA HELPOMMIN KUIN PELASTAMASSA.
kyllä on niin ihme touhua ://

#90 eläinsuojeluvalvoja hakemaan koira pois

26.01.2013 21:13

Miksi ei eläinsuojeluvalvoja tai joku vastaava voi hakea sitä koiraa pois sieltä, varsinkin jos se on huonoissa oloissa!!!!!! eli siis onko nyt tiedossa missä kaupungissa tää koira edes majailee, onko siitä mitään havaintoja että on vielä hengissä? toivottavasti!!
R.I.P.666

#91

12.02.2013 14:45

taas tuli vahinko pennut tehtyä!!!!??? ei muuta kuin pennut eteenpäin ja sIt samaa rataa kun iitasta v+++N säälttävää touhua LUKKARISET onko teistä tehty lähiaikoina lastensuojelu ilmoituksia? kuinka huonot vanhemmat oIken olette? KASVAKAAN AIKUISIKSI OIKEESTI pellet

Ystävä

#92 Murrr

20.04.2013 18:13

Iita takaisin Lukkarisille!
totuus

#93 Re: Re: Re: Iita (Tulenheimon Farida) ANNETTU REKKAREINEEN .

13.06.2013 20:21

#64: Truth,Kulissien takana. - Re: Re: Iita (Tulenheimon Farida) ANNETTU REKKAREINEEN .

kertoisiko myös totuuden siitå kuka oikeasti antoi ka kauppasi ja kuka ei se kun  ei ollut kasvattaja itse vaan se joka omistukseen koira meni 8 viikkoisena astutus maksusta

 

Simoncelli

#94 Kukkuu

30.12.2018 23:07

iita voi hyvin rakastavassa kodissa tänä päivänä! ja lukkariset on mahtavii tyyppejä!