Olkahisten kiekkokaukalon laidat takaisin!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Olkahisten kiekkokaukalon laidat takaisin!.

kokonais säästöjä miljoonia

#1 jääkiekkokaukalon laidat

08.11.2012 16:54

säästöjä täytyy kuntien saada aikaiseksi,ettei vain kävisi kuin Kreikassa,että rahat eivät riitä
toinen asia on titenkin,ehkä ja onkin tosikallista,kunnan vastuukysymys tapaturmien sattuessa,kun nykyisin on kaikki laitonta tavalla tai toisella
on parempi raivata kaikki vaaratekijät pois ja olla valmistamatta uusia
todella varovaisia ollaan nykyisin kaikessa
Äiti

#2 Re: jääkiekkokaukalon laidat

08.11.2012 21:40

Vaikka laidat saataisikin, saadaanko parempaa jäädytystä kuin viime vuosina on ollut? Jää on ollut epätodellisen heikossa kunnossa, johtuen jäädytyksen/jäädyttäjän puutteesta... Vaan onko liikaa toivottu, että lapsille, sekä aikuisillekin, saadaan KUNNOLLINEN jää kaukaloon, jossa on laidat? Laitojen ulkopuolella on ollut pienempien turvallista harjoitella kaukaloon siirtymistä ilman pelkoa että jääkiekkoilijat tulevat päin. Tämä on todella väärä kohta säästää!!!

 

JJ

#3 Tampereen reuna-alueet rapistuu

09.11.2012 10:18

Ensin katosi Atalan kaukalo (ja myöhemmin koko jää) ja nyt sitten ollaan Olkahisten (ja Lentävänniemen) kimpussa ja toisaalla nostetaan kaupungin liikuntapaikkojen maksuja, nyt ei kyllä riitä ymmärrys. Tälläiset säästökohteet eivät kyllä mitenkään edistä lasten ja nuorten hyvinvointia millään muotoa. Atalan, Tasanteen ja Olkahisten seutu on tunnetusti suosittua lapsiperheiden aluetta joten käyttäjiä jäille kyllä riittää. Vaikuttaa taas siltä että mennään siitä mistä saadaan numeroita helpoiten tiskiin, eikä haluta/osata katsoa asioita yhtään pidemmällä aikavälillä.
umppe

#4

09.11.2012 12:33

lisää laitoja,huutaa solisluut

Vieras

#5 Uskomaton säästöpäätös kaupungilta

09.11.2012 15:59

Aivan uskomaton ja erittäin lyhytnäköinen tämä kaupungin päätös poistaa lasten jääkiekkokaukalot. Paljon puhutaan siitä, että lapset istuvat liikkumattomina kotona tietokonepelien ja kännyköiden ääressä. Mitä muuta lapset sitten kohta voivat tehdä? Meillä ainakin on innokkaasti lähdetty porukalla kaukaloon höntsäämään ja tultu posket punaisina ja silmät kirkkaina kotiin. Onkohan tämä kaupungin säästö todella tämän arvoinen?

Vieras

#6 Hävetkää päättäjät

09.11.2012 16:08

Aikuisten päättäjien pitäis nyt kyllä ihan oikeesti hävetä.
TerskaJerska

#7 TerskaJerska täällä

09.11.2012 16:47

vittu mitä passkaaa

Anonyymi

#8 Älkää pystyttäkö

10.11.2012 12:51

Ei jaksa taas katsoa kun nuoret nuuskahuulessa ilta 9 huutaa ja melskaa kaukalossa. Antaa harrastajien mennä reeneihin jäähalliehin mieluummin kuin keskelle hiljaista kylää riehumaan

haista vitttu

#9 Re: Älkää pystyttäkö

10.11.2012 14:57

#8: - Älkää pystyttäkö

ooks sää homo haittaaks se sua jos jotkut käyttää nuuskaa sää voit mennä sinne jäähalliin pelaa jos huvittaa

Mixu97

#10 päättäjät on homoja

10.11.2012 14:59

eka itketään et nuoret ei liiku tarpeeks ja sit poistetaan liikunta mahdollisuuksia
mietintää

#11 mietintää

10.11.2012 15:21

Juuri Aamulehdessä oli kunnanvaltuutettujen kokouspalkkioiden nostosta. Ja kerrottiin myös, että jos valtuutettu tulee kokoukseen ja istuu siellä tunnin, hän saa palkkionsa. Sen jälkeen tulee valtuutetun varavaltuutettu, joka istuu kokouksen loppuun, saa hänkin oman palkkionsa! Olisiko tässä peiliin katsomisen paikka ja ratkaisuna esim yksi palkkio/kokous. Jos siellä istuu 2 henkilöä, palkkio puolitetaan? Tästä säästöstä, vaikkakin pienestä mutta enemmän periaattellisesta, voisi laittaa yhden miehen palkkaan sen verran että saadaan jäänhoitaja tänne peräkylälle asti ja lapsille mahdollisuus luistella.
Kpl

#12 Säästö vinkki kaupungille

11.11.2012 10:17

Kaupungille vinkki mistä voisi säästää enemmän kuin tuon kaukaloiden ylläpitokustannukset. Lopettakaa turhanpäiväinen teiden suolaus siitä hyötyisi suurempi joukko ja lapset saisi pitää kaukalot ja autoilijat säästäisi pesukustannuksista . Kaupungin säästöt olisi kymmenkertaiset jos suolaus lopetettaisiin esim. moottoriteillä.
Liiku

#13 Liikkuva lapsi on terveempi aikuinen

12.11.2012 08:40

Ja sitten kehdataan vielä itkeä, kun terveydenhoitokulut nousee!! Halu liikkua luodaan jo lapsena. Liikkuva lapsi on terveempi aikuinen!! Päättäjien pitkäntähtäimen suunnitelma näyttää olevan vain budjettikauden pituinen!
Happy

#14 Aamulehti 14.11.12 klo 12.39

14.11.2012 20:11

Kaikki Tampereen kaupungin jääkiekkokaukalot voidaan pystyttää tänä talvena, kertoo Tampereen kaupunki.

Myös neljä säästösyistä avokentiksi muutettaviksi aiottua kaukaloa pystytetään. Näin Lentävänniemessä, Olkahisissa ja Raholassa päästään pelaamaan jääkiekkoa kaukaloissa. Neljättä poistettavaa kaukaloa ei vielä ehditty päättää.

Tarvittavat rahat kaukaloiden hoitoon on saatu sivistys- ja elämänlaatupalvelujen tulojen ennustettua suuremmasta kasvusta.

Sivistys- ja elämänlaatupalvelujen apulaispormestari Olli-Poika Parviaisen mukaan saatu lisätulo käytetään nimenomaan kaukaloiden säilyttämiseen myös siksi, että kuntalaiset ovat ilmaisseet voimakasta tahtoa kaukaloiden säilyttämisen puolesta.

Esimerkiksi Lentävänniemen kaupunginosassa järjestettiin viime viikolla mielenilmaus paikallisen kaukalon puolesta.

Tilaajapäällikkö Lauri Savisaaren mukaan myös tamperelaisten jääurheiluseurojen aktiivisuus kaukaloiden puolesta on ollut arvostettavaa.

Kaikki ulkojääradat ovat käytössä säistä riippumatta aikaisintaan joulukuun puolivälissä.

Neljä jääkiekkokaukaloa aiottiin muuttaa täksi talveksi avokentiksi sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnan elokuussa tekemän päätöksen mukaisesti. Kaukaloiden poistamisella oli tarkoitus säästää tänä vuonna 20 000 euroa.

Säästöt liittyivät kaupunginvaltuuston kesäkuussa tekemään säästöohjelmaan, jossa sivistys- ja elämänlaatupalveluiden menoihin edellytettiin 1,2 miljoonan euron säästöjä tälle vuodelle.