Adressi Kanervan koulun lakkauttamista vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Kanervan koulun lakkauttamista vastaan.

Älyhoi

#1

04.12.2012 13:57

Mahdoton koulumatka pienille koululaisille! Taksit kiitos sitten liikenteeseen ja säästöäkö tulee?
Mjou

#2 se koulu missä....

04.12.2012 17:08

Ei ole ilmaongelmia, eikä yleistä kiusaamista, on toki lopetettava ja siirrettävä oppilaat Rakokiven kouluun, missä tietysti ON ilma ongelmia....järkeä järkeä järkeä....
Irvokasta ja moraalitonta

#3

04.12.2012 20:52

Monellako näistä päättäjistä on itsellään pieniä koululaisia?? Moniko heistä on valmis laittamaan ekaluokkalaisensa teinien sekaan?...on se hienoa kun oppii hyvät tavat ja kattavan kirosanavaraston jo ennen lukutaitoa!! Hyvä Nastola,lapsiperheiden hyvä asua ja elää?? Nastolalla on mahtavat menot lastensuojelussa ja lisää tulee tästä,joten ihmetellään sitä sitten seuraavaksi....
Älynväläys

#4

05.12.2012 15:44

Haloo! Mahtava koulu joka on keskellä tiuhaa asuinaluetta lopetettaisiin? Ei järjen hiventäkään tosiaan....senkin vielä jotenkin ymmärtää että syrjäkylien pieniä kouluja lakkautetaan,vaikkei sekään lapsien edun mukaista ole....turranmetsäänkin tulee paljon uusia tontteja ja asukkaita,veikkaisin että moni heistä valitsee Kanervan koulun lapsilleen,Rakokiven koulun ongelmat tietäen....Voi järki hoi!
tuleva entinen nastolalainen

#5 Vanhukset vallassa

05.12.2012 19:17

Nastolan valtuuston eläkeläisiltä taas tyypillinen homeinen päätös.Turha mainostaa kuntaa "nuorekkaana nastolana" kun kunnanvaltuustossa suurin osa 50-kuoleman väliltä. Ja päätökset sen mukaisia.
kolmen oppilaan vanhemmat

#6 Järki käteen

05.12.2012 19:24

Rakokiven koulun koko henkilökunta on ammattitaitoista porukkaa. Paljon erityisosaamista.Tervemenoa!
hessu

#7 Ei kannata uskoa konsulttia

05.12.2012 22:38

Niiden ongelma on se, ettei ne ymmärrä sun casestas mitään eikä niillä ole aikaa ottaa asioista selvää asioista. Huonoin idea vähään aikaan.
Lasten turvallisuudestahan tässäkin on kyse

#8 Vaalit meni, vaikeat asiat päätetään nyt..

05.12.2012 23:11

Onneksi löytyy nuo vaalimainokset/lupaukset vielä .. Katotaan päätösten jälkeen ketkä oli "perheiden asialla"
Mökö

#9 Kaikki pois

06.12.2012 09:49

Lopettaminen, lakkauttaminen, säästäminen! Eikö päättämässä ole yhtään ihmistä joka osaisi tuoda rahaa,kannattavuutta, ja pysyvyyttä kuntaan ja sen talouteen. Jos yritystä pyöritettäisiin tällä ideologialla, eipä varmaan kauan olisi leipää pöydässä. Saavutetut resusrssit ja palvelut on säilytettävä, on vain mietittävä toimenpiteitä jolla kunta saadaan plussalle. Ei pysty, vaan eikö haluta!!!
huolestunut kuntalainen

#10 kouluverkkoselvityksestä

06.12.2012 10:18

koko kouluverkkoselvitys haiskahtaa epäilyttävältä.niitä on tietääkseni liikkeellä kahdenlaisia.ensimmäisessä versiossa,jonka mukaan ko selvitys ilm.tehty on tilaajan puolesta suorastaan harhaanjohtavia/puutteellisia esitietoja.mm:kaavotuksesta puuttuu tulevia/valmisteilla olevia asioita,jotka oleellisesti vaikuttavat koulujen tuleviin oppilasmääriin.toinen silmiinpistävä asia oli käyttöasteen kriteerinä oleva kuutiotilavuus per oppilas.pitäisi olla neliötä per oppilas(vanhoissa kouluissa katto korkealla)näin saadaan käyttöasteet näyttämään epäedullisilta kyläkoulujen kannalta..........................jatkuu
huolestunut kuntalainen

#11 kouluverkkoselvityksestä

06.12.2012 10:37

jatkoa edelliseen: kolmas kriteeri:käyttäjähenkilökunnalta ilm.oli kyselty sivistystoimen puolelta koulujen toiminnallisesta puolesta arviota,jotka olivat matkalla muuttuneet kyläkoulujen kannalta epäedulliseen muotoon(kääntyneet päälaelleen) kuka lie muuttanut? ko kohta korjattu toiseen versioon.(vahinko lie jo tapahtunut?).mitä talouteen tulee:euroa/oppilas/vuosi oli edellisiltä vuosilta napattu selvitykseen mahdollisimman epäedulinen vuosi kriteeriksi. kyläkouluthan ovat todellisuudessa kustannustehokkaita,ja kestävät taloudellisen vertailun muihin mm:suurempiin yksiköihin.....................................................jatkuu
huolestunut kuntalainen

#12 kouluverkkoselvityksestä

06.12.2012 10:55

jatkoa edelliseen: yksi kriteeri kanervan koulun lakkauttamiseen oli päivähoidon tuleva tilan tarve(koulun muuttaminen päiväkodiksi)samalla kunnassa tulee lähiaikoina tiloja jäämään tyhjilleen uuden palvelukeskuksen valmistumisen myötä.mm:kanervassa kanervakoti(rivitalo)sopisi vähäisin muutoksin päiväkotikäyttöön.pappilanpellolla niittykoti tyhjenee(kävisi päiväkotitoiminnalle pienin muutoksin)entä mitä tehdään muilla tyhjenevillä tiloilla? onko kaikki toimipisteet oltava SUURIA JA UUSIA (kalliita) jos kerran kunnalla ei ole rahaa,ja säästää pitäisi.tässä ajattelun aihetta "uusille"päättäjille.kyseenalaistakaa "valmiiksi pureskeltu"malli.olkaa innovatiivisia ja käyttäkää maalaisjärkeä!kiitos!
Huolestunut

#13 Pienen koululaisen äiti

06.12.2012 11:00

Olen aivan sanaton!Ei noin lämminhenkistä ja turvallista koulua missään nimessä saa lakkauttaa.Tiedän että niin monet perheet ovat valinneet asuinalueekseen Kanervan juuri tuon ihanan koulun takia!!Menkääpä Nastolan päättäjät pariksiviikoksi Kanervan kouluun niin takaan että tulette huomaamaan minkä takia pienten koululaisten vanhemmat ovat huolissaan.Koulussa on niin lämmin ilmapiiri ja lapset ovat niin suloisia kun ketään ei syrjintä vaan pihalla leikitään kaikkien kanssa sulassa sovussa!!!!!!!Ja koulumatkaa niin turvallinen.Jos Männistöön siirtyy ala-aste niin siellä lapset vaan näkee pahuutta jo pienestä pitäen.Ja sen verran tiedän että pienet koululaiset ovat huolissaan koulumatkasta ja siitä miten paljon kiusataan.Kun nyt tälläisiä ongelmia ei ole ollut.Joko taas Nastolassa unohdetaan lasten etu?Tämä on niin väärin!!
Herätys koko Suomi !

#14 Tulkaa mukaan adressiin,; Vesistöjen puolesta -Stop Talvivaara

06.12.2012 15:38


Puhdas vesi on elämän perusta !
Ilman puhdasta vettä ei ole elämää !
URAANI ON VESILIOKOINEN tAPPAVA ,,Myrkky !
Masa

#15 Kanervan koulu

06.12.2012 16:20

Koulu hyvällä suhtkoht keskeisellä paikalla ajatellen läheisyyteen rakennetusta asuntoalueita Turranmetsää ja Upoa vastapäätä olevaa uutta aluetta.
Miksi lopettaa homeesta vapaata ja hyväkuntoisia koula? Eikö ollenkaan ajatella lapsia ???
J.VIITANEN.

#16 Nuorekas Nastola.

07.12.2012 08:16

Nuorekas Nastola,eikös tää koulun lakkauttaminen tai oikeestaa päiväkodiksi muuttaminen ole meidän kunnanjohtajan suusta(Syyrakki)meillähän kirkolla tyhjenevä monumentti(kunnantalon uusi osa)jossa sijaitsi ennen KELA,vuoden vaihteen jälkeen lähtevä työkkäri eihän siihen jää kuin sossu,sossukin toimii kait nykyisin netin ja puhelimen kautta ja eiköhän kunnassa siihen tila löydy,eikös kyseisen kiinteistön,joka syö kuntalaisten veromarkkoja vuodesta toiseen epä onnistuneen rakentamisen vuoksi(rak.virheet) voisi lopettaa tai myydä isolle kauppaketjulle,asiastahan on varmasti jo keskusteltu kabineteissa ,ni käytettäs ne saadut eurot koulujen,päiväkotien kehittämiseen eikä lopettamiseen.sivusin ehkä vähän aiheesta mutta näin on.
Totuus esiin

#17

07.12.2012 15:52

Haluaisin todellakin nähdä mustaa valkoisella näistä laskelmista,siihen kai olisi oikeuskin....lapset tarvitsevat opettajia edelleen,kouluruokaa edelleen,materiaaleja ym edelleen samalla tavalla....tämän rakennuksen ylläpitoko nyt sitten ylivoimaista? Olisin valmis vaikka jonkinlaisiin lukukausimaksuihin että koulu säilyisi....päiväkodiksiko sitä tarvitaankin? Eiköhän siihen sopivia tiloja muualtakin löydy,tosiaan vaikka kunnantalolta,hylätyltä puukoululta tms......ja suunnittelu on aina mennyt vikaan,rakennetaan hienoa ja uutta,kuten aurinkorinne,ja tehdään valmiiksi liian pieni?? Mihin hiivattiin nämä laskelmat lapsimääristä perustuvat? Ja Kanervaan menijöitä on,monessa perheessä pienempiä sisaruksia,ja tosiaan uusia asuinalueita tulee.....voi haloo Nastolan päättäjät,tekisi mieli jonnekin ylempään tahoon viedä tämä asia....katsotaan,josko adressin kanssa lähdemmekin liikkeelle.....
Päivähoitoko määrää?

#18

07.12.2012 21:52

Johan on hullua että päivähoito nyt jyrää toimivan ja lapsia täynnä olevan koulun! Jo on otsaa...vähän niinkuin kävelisin jonkun kodin eteen että mä haluan tämän talon....ei tää ole myytävänä...niinmutku mä haluun tään....jo on vaikeeta,niinkuin nyt tiloja ei muualla olisi...tai rakennetaan uusi päiväkoti jonnekin,mutta ei kai koululaisten tarvitse kärsiä päivähoidon pieleen menneistä laskelmista??
Äitee

#19 PISTE TÄLLE HÖPÖHÖPÖLLE

12.12.2012 21:16

Kanervan koulua EI olla lopettamassa. Joku pöljä konsultti oli vaan tehny omanlaisellaan kaavalla typeriä laskelmia, jonka mukaan viisi muutakin koulua tulisi lakkauttaa. Eikä näin tule tapahtumaan. Kaikki Nastolan koulut ovat täynnä ja tarvitsisivat myös laajennuksia, koska oppilaita on niin paljon. Kanervaan on sitä paitsi tehty juuri mittava IV-remonttikin. Joten nou paniik!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.12.2012 10:43


pph

#21 Äiteelle höpöhöpöstä

24.01.2013 18:18

IV remonttihan palvelisi myös päiväkotia joten se ei ole peruste. Hyvä kun taistellaan vastaan viimeiseen mieheen. Olkoon tämä signaali sitten mtös tuleville suunnitelmille. Meidän ekaluokkalaista en laittaisi männistöön enkä kahta sisarustakaan. Muutetaan vaikka pois tästä pitäjästä.