Voodoo nuket pois myynnistä S-Market osuuskaupoista.

Käärme ja sateenkaari

#26 VooDoon voima on hirmuinen!

24.02.2013 18:23

Huomenna menen ostamaan yhden nuken ja tulen ajattelemaan tämän adressin alkuun panijaa, samalla kun tökin sen niveliin puutikkuja ja lopulta heitän häntä edustavan nuken tuliseen pätsiin!!! VARO SINÄ EPÄUSKOINEN, SILLÄ HUOMENNA TULET TAPAAMAAN HOODOO PAHOLAISEN =D

Ei luoja, ainoastaan kiihkokristitty voi olla näin pösilö että ottaa tuosta kipinää. Tervetuloa tietämättömyys ja suvaitsemattomuus silloin kun puhutaan näistä idioottimaisista Jeesuksen palvaajista...
N

#27

24.02.2013 19:28

NÄMÄ VOODOO NUKET OVAT TÄYSIN VAARATTOMIA ITSE OLEN SEN TODENTANUT RITUALISMIN AVULLA EIKÄ MYÖSKÄÄN MITÄÄN PAHUUTTA TAPAHDU MUILLEKKAAN.

Vieras

#28

24.02.2013 19:36

Allekirjoitan tämän vasta sitten kun tämän adressin perustaja ottaa päänsä pois per****tä!
Ateisti

#29 Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

24.02.2013 19:48

#25: - Voodoo ei tehoa uskoviin

oletpa mielenkiintoinen kristitty, uskot siis sekä omaan uskontosi jumalan voimaan että vieraan uskonnon (voodoo) jumalien olemassaoloon ja voimaan. Ovatko mielestäsi siis kaikki maailman kymmenet miljoonat jumalat mielestäsi yhtä tosia? Useimmat muut kristityt kai ovat sitä mieltä, että vain raamatussa esiintyvät henkiolennot ovat olemassa.  Muuten sinulle ja muille kaltaisillesi tiedoksi: mikäli  kuoleman jälkeen jotain yleensä on, niin minulle olisi pahinta helvettiä viettää ikuisuus samassa paikassa teidän kanssanne. Voitte siis rauhassa lopettaa pelastamisyritykseni.

Asmodeus666

#30

24.02.2013 20:43

"VOODOON harjoittaminen on 100% pahan palvontaa" hmmm... joo... Ei siinä se on vaa joittenki ihmisten uskonto. hmm hetkkinen. Ehtoollisella juodaan verta ja syödään ruumista -->Kannibalismia siis --> kristinuskonto on 100% pahan palvontaa. Nii se aina on Kristinusko on hyvä ja kaikki muu on 100% pahuuden palvontaa jopa ateismi joka ei oo minkään palvontaa. Lukekaa sitä raamattua silimät auki nii huomaatte et se on täynnä mitä sikeintä matskua.
Kirja on aika pitkä joten tässä muutamia kohtia, joista on hyvä alottaa: 1 Timothy 2:12, 1 Samuel 15:3, Exodus 22:18, Numbers 16:41-49, Deuteronomy 2:32-35
aate isti

#31

24.02.2013 21:26

Koko universumin historiassa ei ole tapahtunut ainoatakaan todistettua yliluonnollista tapahtumaa. Jeesus ei ollut jumalan poika ja te uskovaiset uskotte vallanhimoisten ihmisten keksimiin satuihin. sori.
Noi voodoo dollit yms.. ihan yhtä naurettavaa fantasiapelleilyä jos joku ne tosissaan ottaa mutta awww.. kuinka söpöjä, käynpä huomenna ostamassa meidän muksuille tuommoiset.
Eikka

#32 Hoh hoh

24.02.2013 21:31

No ompas taas... Minä olisin ehkä lapsien suhteen huolissani ihan jostain muusta kun viattomista nukeista. Lapsen tuskin analysoivat että mikä mahtaakaan olla tarkoitus tämän esineen takana, saatika kaivelevat tietoa jonkun voodoo uskonnon historiasta. Heille se on nukke muiden joukossa ja piste. Ihan samalla tavalla sitä oli jo omassa lapsuudessani yli 25 vuotta sitten kaikenlaisia örkkejä joilla leikittiin, ja ihan suht terve yksilö minustakin tuli.

P.S Minulla on lapsia

P.P.S Henkimaailman asiat, niin voodoot, kristinusko ja kaikki muutkin ovat yhtä suurta kusetusta.
Hohhoi

#33 Huoh.

24.02.2013 21:50

Niin että mitäs hemmettiä nyt taas? Jotain tolkkua näihin juttuihin nyt. Ihme nurkkakuntaiset kristityt mesoo taas ihme jutuista.. Miten olikaan sen paljon puhutun suvaitsevaisuuden laita? P.S. #25 "--tämän tyyppisiä asioita tuodaan väkisin lasten (ja aikuisten) maailmaan--" Sitä voisit sinäkin miettiä, kun kommenttisi loppuosa menee taas tuohon tuputtamiseen. Ihan kiva olisi jos ei sitä kristinuskoakaan tuotaisi väkisin " lasten (ja aikuisten) maailmaan, jotka muuten eivät niistä asioista mitään tietäisi." (ja mihin se "joka" taas viittakaan? sitä on taidettu äidinkielen tunneilla nukkua. ;)

Vieras

#34

24.02.2013 22:01

nyt v*ttu oikeasti ihmiset, mitä helvettiä :D noituutta ei ole olemassa, kuten ei mitään muutakaan yliluonnollista, varsinkaan jumalaa. absurdi ja naurettava ajatus. lopettakaa nyt perskele sentään tällainen naurettava ulosteenjauhanta ja hankkikaa elämä.

Vieras

#35

24.02.2013 22:12

Pakanalliset riitti lelut on saatava poijes kauposta! Itse en ajnakan halua etä omat lapsein jotuvat asujaan ymräpistösä jossa myös satanalliset tapat sikijää kuin nekerit!

Vieras

#36 C'mon

24.02.2013 22:14

Se on yks hailee myydäänkö näitä vai ei. Ennen kun joku todistaa että nää toimii niin lapset saa tökkiä niitä nukkeja niin paljon kuin jaksaa.
Pätijä

#37 Ei hyvää päivää...

24.02.2013 23:23

Päivän myötähäpeäkiintiö tuli nyt täyteen, kiitos.
Heitetäänpäs nyt ensin ihan faktatietoa voodoosta. Voodoo on saanut tällaisen lucifer-zombie-666-pistelempä-nyt-nukkeja-neuloilla-maineen pelkästään Hollywoodin takia. Koko voodoo-nukkeja ei edes oikein käytetä voodoossa. Oikeasti voodoo on erittäin suvaitsevainen ja rauhanomainen uskonto. Vai tietääkö kukaan muuta uskontoa, joka pitää esim. homoseksualisuutta täysin hyväksyttävänä eikö tuomitse sitä millään tasolla? Toki löytyy voodoostakin omat pimeät puolensa, mutta niin löytyy myös esim. kristinuskosta (vapaamuurarit, inkvisitio) ja islamista (jihad).
Seuraavaksi katsotaanpas näitä itse nukkeja. Nämä, joiden myynti nyt niin kovasti halutaan kieltää, ovat pieniä pehmoleluja, joiden pakkausten takana lukee "tietoa" nukeista, samalla lailla kuin esim. action-figuurien takana. Näitä ei suinkaan pistellä neuloilla tarkoituksena satuttaa jotakuta. Ne ovat pelkästään pieniä pehmoleluja, jotka toimivat onnenamuletteina. Niiden ei edes ole tarkoitus vaikuttaa mitenkään, niiden tarkoitus on vain olla cooleja. Voodoo on tässä mielessä vain varhaisteineille tarkoitettu markkinointisana, jonka tarkoitus on saada nuket vaikuttamaan siistimmältä. Ne eivät siis mitenkään liity kyseiseen uskontoon. Jos nämä saavat lapset uskomaan Loa-henkiin tai Paholaiseen niin lehmät lentävät.
Kiitos, jo helpotti.

Vieras

#38 Re: Voodoo ei oikeasti toimi

25.02.2013 00:28

#17: Potras - Voodoo ei oikeasti toimi

Mitä sä sanoit Joulupukista?


Vieras

#39 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

25.02.2013 10:10

#29: Ateisti - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Uskon (kolmiyhteiseen = Isä, Poika ja Pyhä Henki) Jumalaan, joka on luonut taivaan ja maan ja kaiken, mitä niissä on. Koska entinen enkeliruhtinas lusifer ei säilyttänyt asemaansa taivaassa, Jumala heitti sen ja kaikki enkelit, jotka olivat häneen suostuneet alas maailmaan. Siksi maailma on tänäkin päivänä pahan vallassa ja tämän maailman ruhtinas on -aatana. Nämä demonit joista tässä adressissa on ollut puhe ovat langenneita enkeleitä.

-aatana kimpaantui tästä kaikesta Jumalalle, ja vihaa kaikkia Jumalan tekoja (eli varsinkin ihmisiä). Se haluaa, että Jumalan luomat iankaikkisuusolennot (ihmiset) joutuvat samaan tuliseen pätsiin iankaikkisesti, mihin se itsekin joutuu. Ja se tietää, että sillä on vain vähän aikaa. Helvettiä ei siis alunperinkään ole tarkoitettu ihmisille, vaan -aatanalle ja sen kätyreille. Kristinuskon mukaan samaan paikkaan joutuvat ne, jotka eivät ole uskoneet Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

"Sillä niin on Jumala MAAILMAA rakastanut, että antoi ainoan poikansa, ettei YKSIKÄÄN joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen ELÄMÄ" (Joh. 3:16). Kysymys ei ole siitä, haluatko elää ikuisesti vaan siitä, MISSÄ vietät sen.

Kristinusko saa tänä päivänä niin paljon vastustusta, koska se väittää tietävänsä ainoan tien Jumalan luo. Tämä väite on murskaava. Kysymys on siitä, onko Jeesuksen väite itsestään totta vai ei; "MINÄ olen tie, totuus ja elämä, ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani". Joko tämä väite on totta tai se ei ole totta. Se sulkee pois kaikki muut uskonnot ja keinot Jumalan luokse.

Kyllä Jumala kestää Sanansa koettelemisen. Hän rakastaa Sinua ja haluaa yhteyden sinuun. Jos todella haluat tietää mikä on totuus, löydät Hänet.

 

Ripa

#40 Re: Kommentoijilla ei kaikilla selvästi ole lapsia

25.02.2013 10:18

#10: Sairas on maailma - Kommentoijilla ei kaikilla selvästi ole lapsia

Hirtettyjä miesnukkeja harvemmin kaupataan mutta olen useasti nähnyt lasten näkyvillä nukkehahmoja joita kidutetaan raa-asti naulaamalla nämä käsistä ja jaloista ristiin.


Vieras

#41

25.02.2013 11:03

Satan is great!
666

#42 S44T4N4 ON HERRA

25.02.2013 11:29

Yea 666
Anti-Histamiini

#43

25.02.2013 11:35

Niin niin, mutta sisältävätkö nämä nuket hevosta?
kolme normaalia lasta leluinensa...

#44 uskomatonta!

25.02.2013 12:54

Tämä vetoomus saa kyllä hymyn huulille :). Noilla kyseisillä leluilla ei kyllä ole mitään tekemistä voodoon kanssa. Se mitä tulee unien menettämiseen,niin se on aivan vanhemmista kiinni kuinka ison asian leluista tekee ja kuinka lietsoo lapsellensa mörköjä sinne unimaahan!. Mites sitten esim. Transformers lelut? Eikö nekin pitäisi poistaa? Siinähän lapsiparka pian yöllä herää itkien ja peti märkänä,kun iskän Toyota on unessa muuttunut 5 metriseksi robotiksi...! Haloo! Jos vanhemmilla on noin paha päävamma,niin hakeutukoon hoitoon ja antakoon lasten leikkiä!. Ps. Leikkiä ja todellisuutta ei aikuisen avustuksella tarvitsisi lasten päässä sekoittaa.
Teo

#45 Suomessa on uskonvapaus

25.02.2013 13:20

Vaikka kristityt toisin haluaisivatkin, suomessa on edelleen vapaus uskoa vaikka suureen kurpitsaan jos niin tahtoo. Lisäksi tämä kauhisteltu voodoo uskontona pohjautuu vahvasti katoliseen kristinuskoon joka 1600 luvulla sekoittui "uuteen maailmaan" tuotujen afrikkalaisorjien omiin uskomuksiin. Sitä paitsi näillä leluilla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa paitsi nimi. Antaa lasten leikkiä millä haluaa ilman että aikuiset heitä alkavat traumatisoimaan uskomuksillaan. Vahvasti epäilen,että tämän adressin laatija on päättänyt aloittaa viikon kunnon trollilla ja nauraa aiheuttamaansa keskustelua :D
Nimetön

#46 Nimetön

25.02.2013 14:04

Järki käteen ja ostoksille; Ei ole pakko ostaa, ja kyllä niitä on kaikenmaailman leluja markkinoilla.
Samu

#47 Allekirjoittaneet

25.02.2013 14:35

Nopeasti vilkasin niin suuri osa nimistä näytti edustavan noppaskenkä / raviporukkaa..
ikuinen opiskelija

#48 nyt oikeesti

25.02.2013 14:44

Nyt kannattaisi sitten ottaa pari teologian kurssia vaikka aikuisyliopistossa tms. Sun tietoisuus on naurettavalla tasolla.

Vieras

#49

25.02.2013 18:36

pois kaikki nuket myynistä mikä voima voi olla tallaisilla nukeilla eihän ihmiset osta jos niissä on joku tarkoitus tällisiin toimintoihin sillähän voi ostaa jotain muuta eikä nukkeja jotka ovat rumia
Zombie Itsekin

#50 Voodoo pitäisi kieltää mutta uskoa zombieen ei?

25.02.2013 20:02

Usko siitä, että juutalainen zombie, joka oli oma isänsä pystyy antamaan sinulle iänkaikkisen elämän, jos symbolisesti syöt hänen ruumiinsa ja kerrot hänelle telepaattisesti, että hyväksyt hänet hallitsijaksesi, jotta hän voi pyyhkiä sielustasi pahat voimat, jotka ovat peräisin siitä että puhuva käärme uskotteli kylkiluusta sikinneen naisen syömään taikapuusta.

Tätä on kristinusko. Tervetuloa Voodoo, kuulostat paljon järkevämmältä tämän rinnalla!