Suomen viranomaisilta poistettava syytesuoja

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen viranomaisilta poistettava syytesuoja.


Vieras

#1

26.02.2013 08:46

Tärkeä asia ottaa korjattavaksi, olemme todellinen itämaa esim. Kotietsintälupien myöntämisessä. Sitä kun ei tarvita. Tsaarinaikainen virkamies komento on jäljellä. Syynä aivan liian helposti alistuva kansa, joka hyväksyy minkä tahansa kohtelun virkamiehiltään, jotka ovat lain yläpuolella kuten ennen aatelin hännystelijät.
Puhutaan työttömyydestä ja toisena päivänä kovasta työvoimapulasta

#2 Viranomaisilta poistettava syytesuoja

26.02.2013 10:46

Syytesuoja poistettava heti ja valehtelusta,harhaanjohtamisesta suuremmat rangaistukset,kuolemantuomio.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.02.2013 11:39


Pia

#4

14.03.2013 18:13

Tässä olisi terveydenhuollon alalta, jos kiinnostaa http://www.adressit.com/suomen_kansalaisten_oikeuksien_turvaamiseksi

Vieras

#5

09.08.2013 13:52

Tämä on nyt vähintä mitä me itsekukin voidaan tehdä! Viranomaisethan tässä maassa ovat Jumalan yläpuolella! Täysin hyvä veli systeemin suojissa viemässä kansalaisilta oikeuksia ja ihmisarvo! Fasistinen Suomi ei ole kenenekään etu.

Vieras

#6

09.08.2013 14:44

Laitapuolen kulkijat pelkää poliisia. Ja hyvä niin.
Aki Saarikoski
Adressin tekijä

#7 Re:

18.08.2013 05:54

#5: -

Juuri näin se on.

Suomi on aivan järjettömän byrokratian ja viranomaisterrorin maa.

Missä ovat kansalaisten oikeudet?

Ei niitä ole.

Viranomaiset saa tehdä mitä pahaa vaan ihmisille ja käyttää asemaansa kuinka härskisti tahansa hyväksi.

 

Tämä ei ole kansalaisyhteiskunta, vaan tämä on näennäisdemokratia, joka on todellisuudessa totalitaristinen, natsistinen  poliisivaltio.

 

Suomessa kansalaista voidaan syyttää ihan mistä hyvänsä, keksityillä ja tekaistuilla syytöksillä.

Aki Saarikoski
Adressin tekijä

#8 Re:

18.08.2013 06:03

#6: -

Itse asiassa olen ihmisoikeusaktivisti ja ajan ihmisten oikeuksia sokeaa viranomaisterroria vastaan jota Suomessa harjoitetaan hyvin yleisesti.

Itse ilmeisesti hyväksyt sen?

Kuulutkin ilmeisesti Suomen fasistiseen poliisiin, mielivaltaiseen sossuun tai muuhun viranomaisvaltaa ja psykoterroria kansalaisiin ja perheisiin käyttävään instanssiin.

Tai sitten olet vain tietämätön viranomaisuskovainen.

 

Kirjoituksesi paljasti tukesi fasismille ja natsismille, olkoonkin se sitten niiden tietoista tai tiedostamatonta hyväksymistä.

Se että olet fasisti ja natsi on päivänselvää ja juuri sinun kaltaisesi ovat tyytyväisiä nykyiseen Suomeen.

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.08.2013 14:23


jaakkimaliina

#10 näin on marjat, Putin rulettaa

22.03.2014 11:30

Kommari -aate on suomen syöpä.

Totuuden sanaa  tämäkään adressi ei kestä


Vieras

#11

22.03.2014 14:37

Allekirjoittaneet kannattaisi panna kaikki poliisitukintaan. Voisi selvitä monikin avoinna oleva rikos. Ei tällaista asiaa aja ihminen jolla on puhtaat jauhot pussissa. Haukkukaa sitten rauhassa "fasisteiksi" kun istutte tiilenpäitä lukemassa.

Vieras

#12

01.02.2015 09:11

Vääryys ja mielivalta viranomaisten toimissa on saatava loppumaan. Lakia onkkaikkien noudatettava!
huolestunut isoäiti

#13 syytesuoja??

01.02.2015 09:14

Suomen lakia on jokaisen noudatettava ja saatava rangaistukset, jos ei noudata!

Martti

#14 Ihmisoikeusloukkaus kyseessä

17.02.2016 07:24

Oma tietoni on, median suut on hiljennetty viranomaisten, eli syyttäjien, krpn ja tuomareiden taholta En ikimaailmassa usko minkään median kertomana, mitä ovat kertoneet "totuutena" . Kerronpa erään tuoreen totuuden, tapahtui Oulussa, Erästä rehellistä ystävääni oli krp kytännyt viime kesänä kahden miehen voimin aamusta iltaan, puolen vuoden ajan,epäiltynä paritushommasta, kun ei natsanut syyte Wincapitan osalta. Kuvasivat hänen kotiaan tarkoilla kalliilla kameroillaan, myös eri kaupungeissa,hänen toimiaan,asioidessaan asuntokauppa-asioissaan. Mentiin oikeuteen, syyttäjä oli haastanut erään "kuvatun hyväntahdon ihmisen" naisasiakkaan oikeuteen.

Syyttäjä oli kutsunut hänet todistamaankyseisen kaverin syyllistämiseksi .Kuinkas kävikään,todistajanainen oli ruvennut itkemään heti saavuttuaan oikeussaliin. Eok asiamies Petteri Kavonius (syytetyn asiamies)oli mennyt lohduttamaan tyttöä ja kertonut, että sinulla tyttö ei ole mitään pelättävää, ole levollisin mielin, mutta...jos valehtelet, häkki heilahtaa. Syyttäjä oli tuonut saliin kuultavaksi myös salakuunnellun nauhan. Kavonius oli kuunnellut ja todennut sen manipuloiduksi. Hän oli pyytänyt kohteliaasti syyttäjää esittämään alkuperäisen nauhoitteen,alusta loppuun saakka, ei mitään lisäyksi, eikä poistamisia, vain alkuperäinen, kiitos!.

Syttäjä ei ollut suostunut pyyntöön. Miksiköhän ei? Pelko jäädä kiinni. sitten hän oli tuonut krpn kuulustelutodistuksen, että tyttöä olisi kuulusteltu ja soiteltu keskenään. Syttäjän punastellessa, tyttö kertoi muuta kuin ,mitä olisi pitänyt, hän kertoi totuuden. Hän ei ole ollut poliisin kuultavana, eikä ollut puheliyhteydessäkään. Eok asiamies, Peteri Kavonius oli todennut, että tässäkö tämä sitten oli-- Syytetty syyttömänä, sai vahingonkorvausta n 2300 -2400 ekeä.

Toinen törkeys : Tiedättekö , että suomen kansalaiselle, krpn:n syylliseksi lavastama , tuntemani rehellinen ystävä, on rehellisempi kuin yksikään häntä syyttävä viranomaisrikollinen , Risto Hentunen lähti 10.2.2016 Ruotsin kautta Thaimaseen. Perillä, heti koneen laskeututtua, iskettiin raudat käteen ja pistettiin lentoaseman selliin luteiden ja russakoiden sekaan. Risto oli kysynyt syytä, vastattiin että kysy suomen poliisi! Krp ja suomen viranomaiset olivat vaatineet Ristolle , KUVITEKAA ,100 vuoden maahantulokielto...( oma isä asuu Ttaimaassa, sekä vaimon vanhemmat) ja Risto käännytettiin takaisin suomeen.

Yököttävää ihmisoikeudenloukkausta!! Koska saadaan krp:lle luu kurkkuun? Tämä on itseltään Ristolta saatu varma tieto? Eikö tämä ole teidän mielestä ole kovaa toimistaa syyttömiä kohtaan? Jos ette usko, annan asianmukaiset yhteistiedot käyttöönne. Suomea ei saa nousuun, ennenkuin jokaikinen viranomaisrikollinen pannaan tiilenpäitä lukemaan. Sama malli kuin Virossa aikoinaaan, 2000 poliiisa sai kenkää.

IkiLiikkuja

#15 Re: Ihmisoikeusloukkaus kyseessä

17.02.2016 22:48

#14: Martti - Ihmisoikeusloukkaus kyseessä 

Ikävää että näin on käynyt.

WinCapitaa ei pidä kuitenkaan sotkea asiaan, sillä WC oli törkeä petos ja rahankeräysrikos. Siitä on kaikkien mahdollisten suomalaisten oikeusasteiden lainvoimaiset ratkaisut olemassa. Päätekijä on jo istunut kakkunsa, ja hänen tekemästään rikoksesta palautettavia hyötyjä kerätään vieläkin valtiolle. Rehelliset ihmiset lähtivät mukaan ponzi-huijaukseen.

Martti totuutta etsivä

#16 Re: Re: Ihmisoikeusloukkaus kyseessä

18.02.2016 19:06

#15: IkiLiikkuja - Re: Ihmisoikeusloukkaus kyseessä 

 Tiedättekö, että KO:n esittelijän ratkaisuehdotus Hannu Kailajärven tapauksessa jäädytettiin 80-vuodeksi. Eikö muka ole koijarimainen teko, yritetään sitten vaikka miten saada rahat koijareitten haltuun. Kirjoittakaa omalla nimellänne, jos yleensä kommentoitte, vai ettekö uskalla?

IkiLiikkuja

#17 Re: Re: Re: Ihmisoikeusloukkaus kyseessä

19.02.2016 10:24

#16: Martti totuutta etsivä - Re: Re: Ihmisoikeusloukkaus kyseessä 

 Mihin sinä minun nimeäni tarvitset ja käyttäisit: haluatko vielä Visa-kortinkin?

"Tältä osin esittelymuistio on julkisuuslain 11 §:n 1 momentin mukaan pidettävä salassa 80 vuotta."

Kyse on esittelymuistion siitä osasta, jossa esittelijä tuo esiin ratkaisuehdotuksensa perusteluineen Kailajärven petostuomion osalta. Eli kyllä asia tiedetään, mutta mikä sinua siinä salassa pidossa ärsyttää?

WinCapita eli WC oli rikos, josta rahat kerätään voitolle jääneiltä pois. Hanski lupasi käydä valuuttakauppaa, mutta ei sitten käynytkään ja halusi salata tämän jäseniltä. Sen takia rahat otetaan pois. Ponzilla huijattiin rehellisiä ihmisiä.


Vieras

#18

19.02.2016 23:40


Olen vuodet kärsinyt viranomaisten edesottamuksista,poikani ja hänen ystävänsä sekä jäsenien puolesta. .Viranomaiset täytyy saada vastuuseen ja vankilaan teoistaan.

Vieras

#19 Re: Re: Re: Re: Ihmisoikeusloukkaus kyseessä

22.02.2016 12:02

#17: IkiLiikkuja - Re: Re: Re: Ihmisoikeusloukkaus kyseessä 

 Tunnetko minut  ? Pidätkö minua sekona? Tunnenko minä sinut ? Olemmeko tavanneet koskaan? Jo tunnet minut livenä, tulisit tietämään, tuumaakaan en anna rikollisuudelle valtaa! Suomi ei lähde ennen nousuun, ennekuin viranomisrikolliset pannaan vastuuseen tekositaan, jotka ovat vastoin suomen ja EU-direktiivejä !

Martti

#20 Re: Re:

26.02.2016 18:46

#8: Aki Saarikoski - Re:  

 Erittäin hyvä kirjoitus Aki, aika selvästi kerrottu ! Usko rehelliseen viranomaistoimintaan on auttamattomasti luotto mennyt!!

Hyvä Aki!


Vieras

#21

03.03.2016 14:35

Koska viranomaisuus rikollisuus on niin laaja.
oikeusmurhattu neljä kertaa,viides kerta menossa.

#22 Re Hyvä asia ,että tieto leviää.:

03.03.2016 14:41

#21: -  

 Koska viranomaisuusrikollisuus on niin laajaa.

A.B

#23 Eieieiei näin

02.01.2017 10:04

Suomen nousu viranomaisrikollisuudesta kiinni? Enpä ole asiaa tältä kantilta ajatellut. Johtuuko sitten siitä että oma pää ei sijaitse omassa pe****ssä. 

Totuuden torvensoittaja

#24 Re: Re:

24.02.2017 09:25

#7: Aki Saarikoski - Re:  

 Wincapita tutkinta oli juuri sitä mitä kerroit, ei järjen häivää. Syyttömät immeiset kärsivät ja liian moni teki lopullisen päätöksen En ikinä usko poliisin selityksiin, mitä oli tutkittu ja mitä ei.Suuret koijarit jäi tutkimatta. Syytettiin lumipallo-efektiä, keksittiin konstilla millä hyvänsä syy, mistä sitten syytettiin, jos ei eka menny läpi, pantiin toinen syyte heti perään.. Kuka tutkii poliisin toimet, ei takuulla kukaan. Jos minä sanon esimerkin, että minun takapihalla on sininen sika, sinne tulee tutkinta, arvaatte tästä esimerkistäni,mitä tarkoitan.

YT

#25 Re:

11.08.2019 14:22

#4: Pia -  

Lastensuojelu alaan liittyviä adresseja, jos ihmisiä kiinnostaa allekirjoittaa!

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko sukupuolikiintiöitä?