Ilotulitteet pois vapaakaupasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ilotulitteet pois vapaakaupasta.

toni marjamäki
mikkeli

#26 Justiinsa..

17.12.2008 19:15

Kun rupes tuota allekirjoittaneitaki kattelee ni suurin osa oli naisii, se osottaa sen, että naiset ei nii paljo pidä ilotulitteista. Mutta oikeasti ajatellen tälläsellä adressilla oo mitää merkitystä, jos monet sadat tuhannet ihmiset haluu raketteja ampuu nii siinä 10 000:ki jää kakkoseks...

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

21.12.2008 11:04


Tommi Tommila
Jyväskylä siti

#28 LOL!

22.12.2008 20:33

Unohtakaa nää ilotulitteet! Autot ja tehtaat saastuttaa ympäristöä n.10%, niin miettikää kuinka paljon vuodessa yhden päivän ruudin savut. Jos ei kestä on neiti ja muuttakoot maalle.

Ja mitä v*ttua muitten raha asiat kaikille kuuluu!?
Sen saa iha ite päättää että ostaako tulitteita vai ei, ei siitä muitten tartte pitää huolta!!!
Homo Runkkari
Mällilä

#29 Hah

22.12.2008 23:30

Täällä saa aina kunnon naurut kun lukee näitä tämmösii tangotoukkarunkkareitten viestei :D Aika säälittävä yritys tääki täytyy myöntää :D ei vittuu.. haha. Uskon että tangotoukka saastuttaa sillä corollan rämällään enemmän kuin koko suomen ilotulittajat, kun eile ole parempaa varaa.. sori vaa tankkomakkara eehhhe nauran teille kaikille vastustajille :D:D:D:D:D:D:D PASKASET NAURUT!!
Markus Arte
Turku

#30 Lol

24.12.2008 20:49

Kielletää samantien naisten kauneus tuotteet... niiden tekeminen saastuttaa. Kynsilakat levittävät vahvaa liuttimen hajua, Kynsilakan poistoainekin. ETTÄ ÄLKÄÄ VITTU INISKÖ. Se on vaa yks päivä vuodes ja siitäki vaa muutamia tunteja
Seppo Taalasmaa
Pihlajakatu 13

#31 Moi!

24.12.2008 20:53

Hahahahahahahahahahhh mitä tiukkapipoja sitä onkaan olemassa... Pienimmätkin ilonaiheet yritetään kieltää, aina löytyy joku jäkättäjä.
Seppo Taalasmaa
Pihlajakatu 13

#32 Voi hirveetä!

24.12.2008 20:55

Mamman pikku puudeli voi saada hermoromahduksen, mitäs sitten!!!??? ilotulitteet pois ehdottomasti koko maailmasta!
vp kuntola
rovaniemi

#33 On se sitten mukavaa!

25.12.2008 15:04

Kun ei oo edes viikkoa siihen päivään, ku saadaan todenteolla aiheuttaa Vaaratilanteita, roskittaa luontoa, aiheuttaa melua, kiusata ulkona nukkuvia koiria, edistää ilmaston muutosta, TEHDÄ KAIKKEA MITÄ NÄÄ VINKUJAT VASTUSTAA!

:DD
mikko kurkinen
kajaani

#34 Ja p*s**t.

25.12.2008 20:53

seppo taalasmaa onko sen maailman loppu jos kerran vuodessa ammutaan ilotulitteita? Miks ihmeessä jotkut vihaavat ilotulitteita?
Jani Spetke
Kokemäki

#35 Ei vittu mitä paskaa!!!

25.12.2008 21:06

Te säälittävät jäkättäjät voitte jäkättää ihan rauhassa ilotulitteista eikä niitä siltikään kielletä, ja se auttaa ihan vitusti kun valitatte jossain nettipalstoilla siitä!!! Ilotulitteet tuottavat monille ihmiselle todella paljon iloa ja hauskuutta, mutta sitä te ilotulitteita inhoavat ette vaan pysty tajuamaan. Kyllä tässä maailmassa täytyy jotain hauskaa edes olla, edes kerran VUODESSAA!!!! JOTEN IMEKÄÄ PASKAAA KAIKKI KETKÄ VASTUSTAA ILOTULITTEITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jari Kostiainen
Turku

#36 Että näin.

26.12.2008 02:11

Ilotulitteita voitaisiin verrata esimerkiksi lemmikkeihin, koiriin, Koiratkin tuovat iloa synkän arjen keskelle, ja onhan ilotulituksiakin mukava katsella ? Ilotulitteet ehkä pamahtavat, mutta niin koiratkin haukkuvat. Kielletään samalla autolla ajaminen ? sekin saastuttaa. Entä ihmiset, jotka polttavat ? Sekin saastuttaa? Eikö ? Eikö tämän asian voisi jättää tähän, se on kumminki vain yksi päivä, niistä kolmestasadastakuudestakymmenestäviidestä päivästä vuodessa ? Antaa ihmisten pitää edes joskus hauskaa ?
topi korhonen
helsinki

#37 samaa mieltä

26.12.2008 21:30

Juu tässä tapauksessa on kaikki ilotuliteiden puolella (lukuun ottamatta paria elämäänsä kyllästynyttä urpoa jotka eivät osaa pitää hauskaa.) Siis mitä tällanenki adressi auttaa? Jos ilotuliteet poistettaisiin niin mitä iloa uudestavuodesta olisi? höhöö vuosi vaihtuu lasi shamppanjaa ja nukkumaan jippii. poistakaa samantien tupakka, autot, saunat ja kaikki mikä savuaa, miks just raketit ovat adressejen kohteena, koska ne aiheuttavat onnettomuuksia? uutenavuotena ehkä tapahtuu onnetomuuksia mutta kyllä tupakkakin tuhoaa ihmisien elämispäiviä enemmänkin

Tupakkaan on kansa niin koukussa ettei sitä voi poistaa? niin on ilotulitteisiinkin!
Seppo Taalasmaa
Pihlajakatu 13

#38 Jep jep

28.12.2008 19:43

Mikko Kurkinen, taisit ymmärtää ton mun viestin pointin hieman väärin! Itsekin ostin tänävuonna 200e erilaisia ilotulitteita.
Mirja Laitinen
Helsinki

#39 Ei ilotulitteille

29.12.2008 11:31

Alikehittyneiden typerysten tapa pitää hauskaa:ilotulitteet. Järjetöntä saastuttamista ja luonnonvarojen tuhlausta.
kurre oravainen
stalingrad

#40 hei

29.12.2008 12:24

kuule haista sinä helvetin ylikehittynyt jumala kuule pitkä paska!!!

luuleksää olevas joku muita parempi perkele?
Jani nenonen
Lahti

#41 Joo ei juma!

29.12.2008 15:10

OTTAKAA JUMANKAUTA AUTOT POIS KÄYTÖSTÄ. IIK ILMASTONMUUTOS, RAKETIT JA PAUKUT PILAAVAT ILMASTOn!!! JOO EIKÄHÄN NOI AUTOT SAASTUTA ENEMMÄN!!!!!! ET MENKÄÄ TE VAA VITTUU
Joni Parpala
Oulu

#42

30.12.2008 02:41

Mirja Laitinen: Mietipä nyt hetki. Maailma on täynnä saastuttavia autoja ja tehtaita, ja sinä menet kärjistämään kerran vuodessa ammuttavat paukkupommit? Luonnonvarojen tuhlausta? Viimeksi kun tarkistin, ruuti ei ole luonnonvara, että mene sinä vaan hörppimään teetä muiden elitistejen kanssa.
vierailija hiljaa
turku

#43 alkaa ottaa tämmönen päähän

30.12.2008 02:43

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008-12-30,104:2:584723,1:0:0:0:0:0:

Onko se niin saatanan kamalaa jos muutama idiootti saa silmä vammoja uutena vuotena! HALOO!!! suomessa on 5 miljoonaa ihmistä ja sitten ilotulitteet kielletään muutamien silmävammojen takia! Ja ihmiset valittaa että se on turhaa! Moni asia on maailmassa turhaa esim:lemmikit, tupakkatuotteet, lomalennot etelään!
Ja ne kaikki koiran kusettajat, jotka valittavat melusta voivat olla kotonaan 31.12 klo:18.00 - 1.1 klo:6.00 Jos ympäristöasiat haittaavat voidaan miettiä millaisia haittoja lomalennot aiheuttavat! Jotkut valittavat että se on sama kuin rahaa polttaisi... onko sama syötkö seteleitä vai ruokaa??? (oli pakko avautua!)
Armas Kenno
Harjavalta

#44 Kateellisten panettelua

30.12.2008 10:46

Siis mitä ihmettä tällainen totalitarismi taas palvelee? Niitä pikkusieluisia ahdasmielisiä vikisijöitä joiden elämän tarkoitus on pitää ikävää? Onhan se toki kohtuutonta jos muilla on hauskaa kun itse ei osaa muusta nauttia kun merkkiviineistä joita sitten sivistyneesti impataan, purskutellaan ja vedetään pikkusievät pöhnät, tai jos haluaa vaihtelua niin maistellaan vähän juustoja ja taas jollain viininlitkulla vedetään kalsaripöhnät kotona kynttilänvalossa. Ja parannetaan maailmaa kieltämällä kaikki.
Heli Sorvari
Mäntsälä

#45

30.12.2008 20:46

Itselleni olisi aivan saman jos ihmiset haluavat kerran vuodessa ampua rahansa taivaan tuuliin, mutta kun se ei todellakaan ole se yksi ilta/päivä, vaan siitä päivästä lähtien kun ilotulitteita saa alkaa myymään, joutuu ulkona kulkiessaan pelkäämään niskaan lenteleviä ilotulitteita ja säikähtelemään pamauksia.
Kyllä olisi paljon viisaampaa keskittää kunnon ammattilaisten ilotulituksiin, joissa on jotain katsomistakin.(ja riskit ja seuraukset minimoitu)

Te jotka kehotatte menemään pois, jos ei ilotulitteista tykkää, niin missähän se "pois" on? Aika metsään saa mennä, että niiltä pääsee pakoon.
Erkka Hasu
Kotka

#46 Suomi vs EU

31.12.2008 03:11

Suomi voi toki kieltää ilotulitteet. No problemo. Kaikki jotka niitä tulevaisuudessa haluavat ottavat hiiren käteensä ja tilaavat niitä Euroopasta. Lähin ja paras maa lienee Viro, josta niitä hakee jopa itse. Pari keikkakassia mukaan ja shoppailemaan. Ja uusi EU:n direktiivi takaa pitkälti sen, että jytkyt ovat jytkyjä ja desibeleissä ja näyttävyydessä ei säästellä.

Ja ne onnettomat jotka eivät jaksa nähdä vaivaa, tekevät omat paukkunsa. Siinä sitten voihkitaan Suomen tekemiä Brittejä kun korttelin terot planttaavat pommin postilaatikkoon ja yhden luukun sijaan lähtee koko rivi.

Nämä tällaiset kieltomissiot ovat aina niitä hetkiä jolloin kaivan EU:n lipun kaapista ja kiitän jäsenyyttämme. EU:n arvellaan lisäksi laajentuvan, sellaiset alueet kuten Välimeren Unioni ja Lähi-Idän Unioni, ja jopa Venäjä. Jos sietää Mehmettejä, saa nauttia markkinoista, josta todella löytyy kaikkea ja jossa rahalla saa ja lentsikalla pääsee eikä tarvitse nöyristellä kaiken maailman koirankusettajien, ruohonvetäjien, kommareiden yms. kuonan kieltomissioille ja itkuparkuvinkuvonkuraivareille.
Mervi Kauppi
Oulu

#47

01.01.2009 22:47

Taas kun on tämän uudenvuodenVIIKON katsellut kun kakarat ja aikuiset(!) räjäyttelevät roskiksia, paukuttelevat roskakatoksissa ja pyörätelineillä tai osoittelevat rakettejaan ja paukkujaan toisia ihmisiä tai esim. ikkunoita kohden, ei voi muuta kuin toivoa että paikkakunnille tulisi kielto jolla raketit ja paukut saataisiin pois yksityishenkilöiltä, ja vaikkapa yksi isompi ilotulitus. Ilotulitteisiin tulisi tulla erityislupa, jonka saisi poliisilta, mikä mahdollistaisi esimerkiksi tämän uuden vuoden isomman paukuttelun, tai erityistilanteiden tulituksen.

Ne pienet raketit ja paukut ovat rumia, joiden suurin tarkoitus näyttää olevan jonkinlainen sabotointi. Isoista, näyttävistä raketeista pääsisi oikeasti NAUTTIMAAN sadat tai tuhannet ihmiset, sen sijaan että ympäristö ja ilma täyttyy myrkyistä ympäri kaupunkeja ja kuntia.
Ari Takkunen
Helsinki

#48 Pullistelijoille

02.01.2009 09:25

Minun puolesta ilotulitteet voisi kieltää, ne on tarkoitettu vastuullisille ihmisille, joita ei monta löydy ainakaan tältä keskustelupalstalta. Etenkin äijät kiroilevat ja meuhkaavat sekä mollaavat naisia. Saisitte hävetä, olette pahempia kuin kakarat ostarilla. Opetelkaa juntit ensiksi käyttäytymään ja hakekaa mielenrauhaa itsestänne, voisi tehdä hyvää.
Ari Takkunen
Helsinki

#49 ... ja lisäksi

02.01.2009 09:33

Pelkästään Helsingissä paloi maan tasalla yksi päiväkoti ilotulitteiden seurauksena sekä muutamat vakavat silmävammat. Me kaikki maksamme tämänkin ilon, joksi sitä nyt sitten kait pitää kutsua. Kotinurkillamme paukkui 27.12 alkaen yhtä mittaan, ei se ole mitään vuoden vaihtumisen juhlintaa enää. Suomalaisia -ainakin- vaivaa tauti nimeltään "minä minä". Oma napa lähinnä, muista viis. Olisko aika rakentaa yhteisöllisyyttä ja muidenkin huomioon ottamista, olisko?? Siitähän tämäkin adressi on saanut alkuunsa. Ei tätä olisi, jos ihmiset ottaisivat muut huomioon. Haloo!
Michail Jaction
Jurmaa

#50

02.01.2009 12:58

Jos joku haluaa hajottaa postilaatikoita, se onnistuu myös ilman tulitteita. Myös meteliä saa aikaan esim. irroittamalla autosta äänenvaimentimen. Mielestäni on mukava katsoa kun suuri määrä idiootteja polttaa rahaa taivaalle.