Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava.

Kiristystä

#151 Re:

14.04.2013 10:36

#147: Pienen koulun evp puh. johtaja -

Yksi yhteisö, joka ummistaa silmät tältä kaikelta, on kirkko.

Rahan vuoksiko sekin?

Tavallisena ev.lut. -seurakuntalaisena en voi käsittää, että seurakunnista koostuva yhteisö sallii keskuudessaan jos minkälaisia seurakunnista erottautuneita, mutta seurakunnissakin päätöksentekoon osallistuvia pienyhteisöjä, jotka tuomitsevat emokirkon uskon, eristävät jäsenensä muusta seurakunnasta ja hallitsevat heitä henkisellä terrorilla, jota muu kirkko tukee olemalla puuttumatta siihen!

Minun mielestäni kirkko asettuu tämän henkisen terrorin puolelle ja tukijaksi myös antautumalla itse kiristettäväksi:

Menetettäisiin rahaa ja jäsenistöä, jos näiden "alayhteisöjen" toimiin puututtaisiin.

Niinpä heidän sallitaan kirkolliskokousedustajiensa suulla sanella ehtojaan koko kirkolle - eli enemmistölle, meille muille.

Minusta se on väärin.

Näen sen korruptiona.

H.H.


Vieras

#152 Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

14.04.2013 10:48

#150: - Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

"Pitäisi ymmärtää että sielunvihollinen on alunperin kenties aivan mitättömästä asiasta päässyt rikkomaan Jumalan lasten välisen rakkauden  joka on paisunut ja paisunut (se on sielunvihollisen tarkoituskin)."


Vai onko sielunvihollinen päässyt liikkeeseen johtohahmojen kautta? Onko oikeusprosessi ainoa tapa saada ihmiset avaamaan silmiään, että johdon toiminta on ihmisestä eikä Jumalasta? Että "rakkaudellinen hoito" onkin yksinkertaisesti kiusaamisesta.

Rakkaus ei kiellä toiselta oikeusturvaa

#153 Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

14.04.2013 10:56

#150: - Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

Puheenvuorosi osoittaa, miten tärkeä adressi on ja miksi adressin perustelut ovat täsmälleen oikeat.

Kirjoituksesi kuvaa juuri sen saman ajattelutavan, jolla lasten hyväksikäytön tutkimistakin estettiin ja estetään edelleen.

H.H.

Lauri K. Lamminmäki

#154 Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

14.04.2013 11:30

Jumalan valtakunta ja Kristuksen seurakunta julkaisee täten tämän julistuksen:

Pyhä Henki ilmoittaa selvästi että Simo Saarimaata on vielä pidettävä Jumalan lapsena ja häntä voidaan tervehtiä yhä Jumalan lasten tervehdyksellä. Tämä on Jumalan valtakunnan eli Kristuksen seurakunnan kanta tähän asiaan.

Lempäälässä jatkettiin seurakuntapäivillä 7.4.2013 kiusaamisen kohteen kiusaamista vaikka hän ei ollut edes itse paikalla. Lisäksi siellä kiusattiin kiusattua ja mustamaalattua henkilöä puolustanutta Simo Saarimaata. Yksittäiset Lempäälän vanhoillislestadiolaiset sanoivat seurakuntapäivillä pitämissään puheenvuoroissa että Simo Saarimaa on "väärässä hengessä" ja ettei hän ole enää uskovainen, syyksi ilmoittaen pelkästään kiusatun henkilön puolustamisen ja mielivaltaisesti väitetty Simo Saarimassa oleva "syyttelevä henki". Pyhä Henki ei ole kuitenkaan tehnyt sellaista päätöstä eikä ilmoitusta. Kiusatun henkilön asiat otettiin niillä 7.4 seurakuntapäivillä ilmeisesti esille alustajan aloitteesta.

Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunnan jäsenet ovat ilmoittaneet Simo Saarimaalle että he eivät enää pidä Simo Saarimaata uskovaisena, ja ettei kenenkään pitäisi enää tervehtiä häntä "Jumalan terveellä". Ottamalla tuolla tavalla kantaa Simo Saarimaan sieluntilaan ilman Raamatullisia perusteluita, ovat Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunnan jäsenet leikanneet itsensä ulos Jumalan valtakunnasta. Jokainen sellainen on nyt leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta joka yhä pitää hengen yhteyttä Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n harhaoppiseen johtokuntaan tai hyväksyy sen Simo Saarimaata koskeneen hereettisen kannanilmaisun.

Lempäälässä on nyt noussut uudestaan ilmi 1970-luvullakin vaikuttanut uudenheräyksen väärähenki ja sen harhaopit. Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n tilaisuuksia on siten pidettävä tästä lähtien eriseuran tilaisuuksina ja niihin osallistuminen on siten tästä lähtien hengellistä huoruutta.

Lempäälän Rauhanyhdistys ry on eroitettava pikaisesti SRK:sta ellei siellä tehdä parannusta uudenheräyksen väärästä hengestä, eriseurasta, harhaopeista ja kiusaamisesta ja ellei siellä eroiteta niitä henkilöitä rauhanyhdistyksen johtokunnasta jotka eivät pidä Simo Saarimaata uskovaisena.

Lempäälässä on tehtävä parannus myös 1.Kor 6:n harhaoppisesta tulkinnasta ja esivallan herjaamisesta johon syyllistyttiin ainakin 7.4 seurakuntapäivillä.

Tällä Herran Jeesuksen Kristuksen seurakunnan antamalla julistuksella Lempäälän rauhanyhdistyksen johtokunnan jäsenet (ne jotka eivät pidä Simo Saarimaata oikenana uskovaisena) annetaan nyt omaoppisina paholaisen haltuun ja heidän julistetaan olevan matkalla helvettiin elleivät he tee parannusta ja kääntymystä jossa heidän parannuksensa näkyy mm harhaoppien ja harhaoppisten mielipiteiden hylkäämisenä.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11096-kiusaamisesta-kertonutta-puolustanut-jumalan-valtakunnan-ulkopuolelle#!kmt-start=40
Nuori hiljainen

#155 Re: Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

14.04.2013 13:07

#154: Lauri K. Lamminmäki - Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

Lempäälässä vanha motto edelleen hengissä: tässä ei Raamatuita tarvita!!! Kukas se noin sanoikaan???

Anselmi

#156 Re: Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

14.04.2013 15:28

#154: Lauri K. Lamminmäki - Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

Joo. Kuulin juorun ja päätin levittää sen heti tännekin. Koska kaikki aikoinaan lähti liikkeelle juorusta. Rakas veljemme Mauno on päässyt ajasta ikuisuuteen

äiti

#157 epäjumalanvaltakunta

14.04.2013 18:00

Kuulema oli siunauksellinen seurakuntapäivä ollut Lempäälässä, mikä taho lie sen siunauksen takana, ei ainakaan Jumalan siunaama. Pohjois-Korean uhittelukin on siunauksellista heidän omasta mielestään. Nämä omat määrittelyt siunauksille on vain harhautusta, ei Jumala siunaa pilkkaajiaan, kyseinen seurakuntapäivä oli nimittäin Jumalan ja Totuuden hengen pilkkaamista.
Huru-ukko

#158 Re: epäjumalanvaltakunta

14.04.2013 18:33

#157: äiti - epäjumalanvaltakunta

Juu kuulemma näin oli ollut. Olit kuulemma oikeen tullu paikallekin kuuntelemaan tänään josko sieltä sais taas jotain hurujuoruja tänne kirjoteltua. Kovin laihoiksi jäi eväät näemmä tällä kertaa.

Säälittää

#159 Heittäisin kysymyksen

14.04.2013 19:36

Lempäälän tapausta seuranneena totean, että kukahan tässä kiusaa ja ketä. Ns. Kiusaajien on täytynyt pyytää ns. Uhrilta anteeksi kymmeniä kertoja, mutta anteeksi ei ole annettu. Se jos mikä on henkistä kiusantekoa. Mutta tämähän ei ole herkullinen tieto kenellekään .
äiti

#160 Re: Re: epäjumalanvaltakunta

14.04.2013 19:42

#158: Huru-ukko - Re: epäjumalanvaltakunta

Kyllä ne laihoja terveisiä on kun valhetta puolustellaan Jumalan nimissä.

huuhaa

#161 Re: Heittäisin kysymyksen

14.04.2013 19:44

#159: Säälittää - Heittäisin kysymyksen

Ohhoh, nyt taisit heittää hatusta, lopettaisit valehtelun, please.

huutajille

#162 Re: Re:

15.04.2013 07:43

#151: Kiristystä - Re:

Onhan tää vähän surkuhupaistakin lukea kommenttia, mitä on nyt 7 sivua tähän mennessä.Monet suu vaahdossa  heittelee kiviään, ollen täysin vain median tietojen varassa.Kun mediaa seuraa, ei tarvi ihmetellä asioiden vääristymistä.Kuunnelkaapa vaikka 14.4.2013 Horisontti( V. Ilolan haastattelu, tai viime kesän suviseuroista suorana lähetetty Horisontti ohjelma.Molemmissa oli mm. toimittajana Simo Alastalo.Noissa molemmissa ohjelmissa äänessä olivat  kootuna toimittajan toimesta  ainoastaan liikkeen kriitikot, jotka antoivat täysin virheellisen, osin täysin valheellisen kuvan tästä liikkeestä.

Lukekaa vaikka Kotimaa -24:ää.Täytyy olla sokea, ellei näe sen todella syrjivää asennetta tätä ko.liikettä kohtaan.

Eräs Nasaretin mieskin  tuomittiin huutoäänestyksellä kuolemantuomioon kauan sitten, enemmistön päätöksellä, yllyttäjien ollessa kansan seassa..............

Oikea päätös/ tuomio  oli varmaan silloinkin monen paikalla olleen mielestä, mentiin  sitten hurskaana kotiin, kun saatiin olla mukana huutamassa oikeaa tuomiota.

 

ei kiristä

#163 Re: Re: Re:

15.04.2013 09:39

#162: huutajille - Re: Re:

Vl liikkeen harhaisten toimien johdosta on ristiinnaulittu jo lukuisia nasaretilaisia, ja huutoäänestyksellä. Juuri näin on toimittu myös Lempäälässä nyt. Uskon enemmän täälläkin kommentoivia, nimensä julkaisevia kuin nimettömiä. Samoin on Kotimaa24 sivuilla, aina nimi esillä. Toki sinua koskettaa totuus ja haluaisit hiljenttä toimittaja Alastalon kuten monen muunkin demokraattisessa valtiossa elävän, sananvapaudesta nauttivan ja rehellisyyttä puolustavan. Vain sinunlaisillako saisi olla oikeus sanoa mitä ajattelee. No tuo on tuttua vl mantraa ja normikäytäntö kun oikeat argumentit on hukassa. Halutaan kohdistaa huomio kritiikin esittäjään asian sijaan, niin kuin kirjoissa menee tämä sairaudenomainen käytös. Sitten mennään hurskaana kotiin lukemaan mitä ne taas meistä kirjoittavat, aiheesta nää jutut tulee, ei ne ole keksittyjä vaikka yrität kovasti niin valehdella.

huutajille

#164 Re: Re: Re: Re:

15.04.2013 12:18

#163: ei kiristä - Re: Re: Re:

Vastaan nyt yhden kerran,en enempää,olen riittävästi nähnyt näitä vastaavia  vänkäämisiä,vrt- K-24 ja S-24:n  loputtomat vääntämiset.

Toimittajan alkeellisiimpiin ohjeisiin,menettelytapoihin kuuluu tutustua aiheeseen ja  antaa toiselle osapuolelle myös kommentoimahdollisuus,edes yritys tasapuolisuuteen.

Hyvä esimerkki päivastaisesta oli juuri nuo em. Horisontti-ohjelmat,tai  aiemmin  tv:ssä  esitetty ( oliko MOT?) ohjelma, missä hyökättiin kovasti SRK:ta/vl-liikettä vastaan,eikä pyynnöstä huolimatta haluttu antaa mahdollisuutta syytösten kohteelle  kunnolla tilaa kommentoida.

Näitä esimerkkejä löytyisi vaikka kuika paljon,vaikkapa siitä kuinka tv-ohjelmassa SRK:n edustajan kommentointia on haastattelun jälkeen leikattu  tarkoitushakuisesti,niin,että ao. ei ole enää tunnistanut ohjelmasta itseään.Näin oli esim. ohjelmapätkässä, missä oli Johannes Alarannan ja sitten OV:n haastattelu,Alaranta sai sanoa kantansa niinkuin halusi, mutta toisen kohdalla vain valikoivasti ja ohjelma sopivasti vastakkain aseteltuna- leikattuna  tuotiin katsojille hyvin tarkoitushakuisesti..

Kirjoitit mm.

" Toki sinua koskettaa totuus ja haluaisit hiljenttä toimittaja Alastalon kuten monen muunkin demokraattisessa valtiossa elävän, sananvapaudesta nauttivan ja rehellisyyttä puolustavan."

Taisi sinua itseäsikin naurattaa  tuota kirjoittaessasi,en usko sinunkaan oikeasti olevan noin sokea median toimista, vaikka ne toki toimivat kaltaistesi päämäärien hyväksi.

Tätähän tämäkin Lempäälä- geissikin  paljolta on,mistä edellä kirjoitin.

Siinäkin  on media onnistuneesti vedätty vankkureita vetämään omiin pyrkimyksiin ja suuri osa sivullisista tietysti uskoo asioiden ainakin pääpiirteittän olevan noin," kun lehdessäkin siitä kirjoitetaan"

 

Virsi 170:4

:)

#165 Re: Re: Re: Re: Re:

15.04.2013 13:41

#164: huutajille - Re: Re: Re: Re:

Mahdollisuuksia on annettu Srk:lle ja Lempäälän ry:lle. Jos vastaus toimittajalle on; en kommentoi, niin mitä täällä itket ja valitat. Media on tasapuolinen, puolustuspuheenvuoroja he juuri ovat kaivanneet mutta kuten tunnettua on, niin valehtelijan suu on sinetöity paholaisen puolesta totuudelta, tämän tietää nämä kiusaajat ja Srk, siksi rehellinen ja avoin puhe on mahdotonta. Vasta kun Jumalan hengen vaikuttama tahto totuuteen katkaiseen sinetin, on mahdollista korjata asioita oikealla tavalla. Se vaatii Jumalan pelkoa, nythän nämä ja myös sinä pelkäätte mediaa, sehän on vain työväline meille kaikille eikä hyökkäys tai puolustus väline. Toisaalta, jos julistat sodan mediaa vastaan niin olet hävinnyt, ei hekään tyhmiä ole. On niin helppo ja turvallinen tie alkaa syyttämään mediaa, sinäkin voit sillä kohdistaa katseesi itse asiasta pois.

Vielä tuo sinun tyylisi,"vastaan enää tämän kerran", kertoo kaiken. Häviäjä vetäytyy takavasemmalle kaikkitietäväisen kommenttinsa jälkeen, tällä paljastat todellisen motiivisi vain turhanpäiväisenä tuuleen huuteluna.

Gabriel

#166 Srk:n esimerkin mukaan

15.04.2013 19:40

Kun pedofiliakohu tuli julki niin Srk:n johtokunta turvautui juristin apuun oman aseman turvaamiseksi jos olisi tullut käräjille lähtö, no heidän onneksi tapaukset oli rikosoikeudellisesti vanhentuneita yhtä lukuunottamatta. Juristi oli vl. Uskovainen poliisi oli Maijan tapauksessa mukana selvittämässä asiaa mutta ei vienyt eteenpäin vaan pyrki vaientamaan uhrin rippisalaisuuteen vedoten ja onnistuikin tässä, hänen osaltaan virkarikos pääsi vanhenemaan. Vanheneminen ei ole yhtä kuin anteeksiannettu Jumalan edessä, eli nämä ei syntinä vanhene. Kuitenkin lakiin on turvauduttu näissä tapauksissa ja sen avulla rikolliset on päässeet kuin koira veräjästä. Poliisitutkinta ei edennyt pidemmälle juuri sen vuoksi että vanhentuneita ei tutkita. Kun kysymyksessä on nyt asia joka ei ole vanhentunut niin Lempäälässä vastustetaan oikeudellista tutkintaa ja halutaan sotkea sitä mahdollisuuksien mukaan, laajentaa asia sivuraiteille ja hengellistää maallinen kiusaaminen joksikin seurakuntaasiaksi, tämä on väärin. Te käärmeensikiöt, vaaditte toisilta sitä mitä ette itse ole valmiit noudattamaan! Näis sanoisi Jeesus Lempäälän ry:n seurakuntapäivillä näille äänekkäille synnintekijöille, kiusaajien puolustajille ja kiusaajille.
yksi vähäisimmistä

#167 luin läpi tämän keskustelun

15.04.2013 20:46

Tiedän , että seurakunnassa on rukoiltu ja kärsitty paljon tämän prosessin aikana.Eikä vähiten siksi, että on hätä niistä, jotka
syyttävät syyttämistään. En tarkoita nyt seurakunnan ulkopuolisia, ymmärrän heidän vastenmielisyytensä lestadiolaisia kohtaan aivan hyvin,itsekin inhoaisin lestadiolaisia, jotka sanovat olevansa matkalla taivaaseen, jos en itse olisi lestadiolainen. Tai ehkä säälisin, jos uskottelis,,ien heidän olevan jotenkin vähäjärkisiä. Mutta rukoilua jatketaan, kukaanhan meistä ei ole omasta voimastaan uskomassa Uskomisen palkka on kuitenkin suuri ja sen takia kannattaa pysyä seurakuntaäidin hoidossa ,muistetaan,kuinka kärsivällisesti se viinitarhurikin hoiti oksaa, ettei sitä tarvitsisi leikata irti.
Herätkää ajattelemaan

#168 Olen ollut

16.04.2013 05:35

henkilökohtaisesti itse paikalla kun anteeksi on pyydetty. Oletko
sinä ? Eniten minua ihmetyttää koko jupakassa se, että kuinka välittömästi tilaisuuksien jälkeen asiat " tiedetään " mediassa. Ihmettelen sitäkin , kuinka kritiikittömästi asiaa ajetaan. Ei oikeudessakaan kuunnella pelkästään toista osapuolta. Lastenkin riita-asioissa kuullaan molempien näkemys tapahtuneesta. Minusta on vähintäänkin yhtä suurta henkistä kiusaamista tuoda koko seurakunta syypääksi ja leimata asiaan osattomat kiusaajiksi sillä perusteella etteivät halua ottaa kantaa tapahtumiin . Miten ottaa kantaa, ellei itse ole ollut paikalla? Kukaan järkevä ihminen ei ala kuulopuheiden perusteella mukaan toisten riitaan.
Vähintäänkin henkistä väkivaltaa on se, millaiset sivuvaikutukset tälläisillä asioilla on mm. lapsiin.
suoraan asiaan

#169 Re: Olen ollut

16.04.2013 06:13

#168: Herätkää ajattelemaan - Olen ollut

Heräsin ajattelemaan, olet yksi näistä hiljaisista kiusaajien puolustajista. On täysin normaalia että apua haetaan sieltä missä kuunnellaan. Lempäälän ry:llä on suljettu korvat kiusatun osapuolen kertomukselta ja kuunneltu kiusaajia, äänekkäitä asian hengellistäjiä, ja yhdytty heidän näkemykseen. Tämä ei ole normaalia vaan merkki sairaasta yhteisöstä. Kiusaamista on tapahtunut ja se on myönnetty, miten voi olla mahdollista että ette siellä saa hoidettua asiaa kuntoon, lopettakaa se väärintekijöiden kumartelu, seurakunnalla on valta ja myös vastuu tämän asian hoidossa, se miten olette sen hoitaneet näkyy nyt julkisuudessa, turha sitä on märehtiä, kestäkää kritiikki ja tehkää asialle se mitä voitte. Ei vaikenemalla tai haluttomuudella kannan ottooon vaan reilusti asian ytimeen, vastuun otto on tekemistä. Sinunkin pitäisi olla silloin äänessä siellä paikanpäällä kun asia on esillä eikä huudella täällä nimettömänä hämmentämässä lisää.

Jokainen jäsen on vastuussa

#170 Re: Olen ollut

16.04.2013 07:53

#168: Herätkää ajattelemaan - Olen ollut

Yhdistyksen käytännöistä, säännöistä ja menettelytavoista vastaa jokainen täysivaltainen jäsen. Sääntöjen noudattaminen on niiden hyväksymistä ja ylläpitoa.

Aikuisella täyvaltaisella jäsenellä on toinenkin vaihtoehto: Ehdottaa ja vaatia sääntöjen muutosta.

Ellei vaadi, on vastuussa seurauksista. Myös niistä, joita omille lapsille näistä omista valinnoista koituu.

Miten kukaan täyspäinen voi hyväksyä esimerkiksi tervehtimiskiellon käytön?

Sehän on puhdasta syrjintää ja painostusta.

Yksimielisyyteen pakottaminen muista eristämisellä on väkivaltaa, johon syyllistyy jokainen, joka tätä sääntöä noudattaa.

Toisen ihmisen ajattelun- ja omantunnonvapauteen kajoaminen on väärin.

Tietenkin lapset tunnistavat väkivallan ja kasvavat pelkäämään sitä.

Omia lapsiani en pakottaisi pelon ilmapiirissä elämään enkä sallisi heidän altistuvan tällaiselle väärälle ja julmalle vallankäytölle.

Vallankäytölle annettu hengellinen tulkinta vain pahentaa asiaa: Estää näkemästä että kyse on puhtaasti inhimillisestä ja maallisesta vallankäytöstä, kun yhdistys pakottaa jäseniään ja myöntää pakottamis- ja rankaisuvaltaa johtajilleen.

Tuleepa tässä mieleen, että olisisko aihetta tutkia Suomen yhdistyslakia sanan- ja uskonnonvapauden näkökulmasta?

 

H.H.

 

 

Omahyväistä ja tekopyhää

#171 Re: luin läpi tämän keskustelun

16.04.2013 08:14

#167: yksi vähäisimmistä - luin läpi tämän keskustelun

Sanot lukeneesi keskustelun läpi - sallimatta itsesi ymmärtää siitä mitään?

Melkoisen omahyväinen ajatus, että ei-lestadiolaiset "inhoaisivat" lestadiolaisia kateellisina siitä, että vain jälkimmäiset pääsevät taivaaseen.

Sellaiselle, joka ei näe mitään mieltä koko ajatuksessa, on siihen liittyvä kateuskin mahdotonta.

Lopettakaa asioiden nurinkääntäminen: uhrin ja hänen puolustajansa syyttäminen ja muiden jäsenten uhkailu näillä tekopyhillä "irtileikkaamis"-puheilla.

En voi käsittää, miten kukaan haluaisi pysyä jäsenenä yhdistyksessä ylläpitämässä tällaista väkivaltaa.

H.H.

evp. pienen koulun johtokunnan puh.johtaja.

#172 Re: Re:

16.04.2013 12:34

#151: Kiristystä - Re:

Olet oikeassa kirkon näkemätömyydestä ja kuulemattomuudesta  ko. ryhmittymää kohtaan  Ja rahan jaosta, miten ja kenelle yksityiselle tai ryhmälle  sitä annetaan. . Esimerkiksi!  Kun tarpeeksi näkee,  tarpeeksi kuulee,   tarpeeksi kokee aina voi erota kirkosta.   Olin usein miettinytkin mitä minä täällä teen. Sitä vaan roikkuu ja on kun sinne saa kuulua kaikki .......? Kirkonverokin kun otetaan jo muuten, ei tule enää kirkonverojakaan erillisenä kuten entisaikaan.  Eikä  lipsahda ulosottoonkaan.    Erosin viisi vuotta sitten, roikun nyt siviilirekisterissä. Buddalaisuutta olen kyllä miettinyt.  Olen siihen perehtynyt ulkolaisen kummityttöni vuoksi.  Jää vielä itsellekin rahaa kirkonverostani vaikka joka kuukausi lahjoitan summan tyttöni  ja hänen yhteisönsä hyväksi.  Summa, summarum, tässä yhteisössä on kuudennusmiehet kuin  muutama satavuotta sitten. Se on aivan järkyttävää. Tämä asia on ajettava loppuun,aiheutetut vammat tutkittava. Vammoja saanut minäkin,  se evp. koulun johtokunnan puheenjohtaja. Vihkosen siitä kirjoittaisin

 

 

Uhrin puolesta

#173 Oikea tuki

16.04.2013 12:57

Olisiko Simo Saarimaalla ollut parempikin näkökulma "uhrin" tukemiseen, kuin lähteä taistelemaan ihmisen kunnian puolesta, jonka mieli oli Saarimaan mukaan jo muutenkin riekaleina. Olisiko ollut parempi tukea uhria antamaan anteeksi ja ymmärtämään, että kukaan ei selviä ilman kolauksia sen enempää uskonnollisissa yhteisöissä kuin muuallakaan, jossa raadolliset ihmiset yrittävät selvitä moenlaisista eroistaan huolimatta toistensa kanssa. Onko kaikki tämän arvoista ja unohtuuko tässä varsinainen uhri
Lopettakaa mustamaalaus

#174 Re: Oikea tuki

16.04.2013 14:51

#173: Uhrin puolesta - Oikea tuki

Toivon, että kun asian tutkiminen alkaa uudestaan, myös nämä keskustelupuheenvuorot otetaan aineistona huomioon.

Osoittaa, millaista kaiken nurinpäin kääntämisen kampaanjaa vastuulliset käyvät - niin häikäilemättömästi, että uhrin mustamaalaamista ja puolustajan moittimista varten valitaan nimerkki "Uhrin puolesta".

H.H.

sympatia kiusatun puolella!!!

#175 satanan juonia

16.04.2013 15:40

Poliisitutkintaa jatkettava välittömästi! Allekirjoitin!!! Poliisi ja virkavalta kuuntelee puolueettomasti sekä kiusaajia ja kiusattuja. Voi olla melko yllätys monelle täällä huutelevalle Se lopputulos. Mutta sitä ennen kirjoittakaa nimi adressiin että saadaan tää loanheitto loppumaan !!!