Takahuhdin koulu - ei enää yhtään suuremmaksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Takahuhdin koulu - ei enää yhtään suuremmaksi.


Vieras

#1

18.04.2013 18:09

Hyvän asian puolesta

Vieras

#2

19.04.2013 11:43

Suuri koulu, suuret ongelmat!

Vieras

#3

19.04.2013 16:04

Näin Atalan koulun lapsen vanhempana en voi kuin toivoa, että Takahuhdin koulun vanhemmat eivät ainakaan lasten kuullen puhu atalalaisia vastaan.

Vieras

#4

19.04.2013 16:30

Tämä adressi ei ole atalaisia vastaan vaan Takahuhdin koulun tilanteen vakauttamisen ja rauhoittamisen puolesta.

Pia Nieminen

#5 Atalan koululle vastaus

22.04.2013 08:32

#3: -  

Haluan korostaa, että adressilla ei olla vastaa Atalan koulun oppilaita vaan Takahuhdin koulun järjestelyjä.

Myös Atalan koulun lapsien vanhempien pitäisi kyseenalaistaa järjestely  (minä aikankin niin tekisin), sillä koulu on jo nyt hyvin rauhaton. Atalan koululaisien tulo kouluun ei tällaisenaan tule toimimaan sitä pitää jotenkin järjestellä. Koulu on nyt jo Suomen suurimpien joukossa, joten jos joitakin järjestelyjä ei tehdä siitä tulee vielä suurempi.

Kaupunki tekee hyvin lyhyt näköisiä päätösiä lakkauttamalla kouluja ja sitten yhdistelemällä niitä miettimättä oppilasmääriä tai koulun tiloja.


Vieras

#6

22.04.2013 19:01

#5: Pia Nieminen - Atalan koululle vastaus

Jos vaihtoehtona kulkeminen kaupunkiin Atalasta- vielä suurempaan kouluun? Mitä vaihtoehtoa pitäisi kannattaa?

Pia Nieminen

#7 Nyt kannatetaan oppilaille parasta vaihtoehtoa, jota kaupunki ei tarjoa

23.04.2013 04:05

#6: -

Olen pyytänyt oppilasmäärä tiedot lukukaudelta 2012-2013 ja niiden mukaan Takahuhdissa on oppilaita 791 ja Tammerkoski-Klassillisessa 776 joten toistaiseksi Takahuhti on kuitenkin suurin. En tiedä paljonko tuossa 776ssa on atalalasta kulkevia. Tällä hetkellä Atalan yläluokilla on tietojeni mukaan oppilaita 44+44+44.

Nyt haluttiin kyseenalaistaa kaupungin ratkaisut. Lähin koulu on tietenkin paras vaihtoehto mutta halutaanko Tampereelle todella liki 900 oppilaan koulu, jollaiseksi lisäluokat sen nostaisi.

Kaupunkin selkeästi sulkee tai yhdistelee alle 400 oppilaan kouluja, joten tähän pitäisi vanhempien reagoida. Sampolan lakkauttaminen, Tammerkosken-Klassillisen yhdistäminen ja pian kaikki yläkoulut ovat yli 700 oppilaan yksiköitä. Juuri Sampolan lakkauttaminen ja Tammerkoski-Klassillisen yhdistäminen ahdisti Kaleva-Tammelan aluetta, joten ymmärrän että atalalaiset eivät halua keskustaan.

Mielestäni asiaan pitäisi siis kaupungin suuntaan reagoida, tätä menoa seuraavaksi on häätölistalla Hatanpää ja Pyynikki, joissa molemmissa on selkeästi alle 400 oppilasta.

Pipsa

#9 Re: Tampereen Takahuhdin koulu hyväksyy koulukiusaamisen

09.04.2014 11:27

#8: Cheeseus - Tampereen Takahuhdin koulu hyväksyy koulukiusaamisen

Tämähän on kuin omaa asiaa lukisi... Lapseni käy kyseistä koulua ja olemme käyneet läpi suurin piirtein vastaavanlaisen "kiusaamis prosessin" ja loppu tulos oli, että kiusatusta tehtiin kiusaaja! Onneksi kiusaaminen ei mennyt fyysiseksi asti, mutta henkinen kiusa on ihan yhtä paha!

Tuossa koulussa voi kiva-koulu hankkeen työntää... sinne mihin ei aurinko paista! Rehtorin on otettava härkää sarvista eikä kääntää asiaa vanhempien kasvatuksen piikkiin! Niin paljon olisi asiasta kerrottavaa, mutta ei viitsi enää verenpaineita nostaa asian tiimoilta enempää, kun ei siitä mitään hyötyäkään ole! Se on vaan tsempattava lapsia, että sitten toisen asteen koulussa kaikki on paremmin ja että jos sitten saisi niitä kavereita..... Täytyy vain kädet ristissä odottaa, että näin käy ja että lapsi jaksaa odottaa sinne asti.... Todella paljon jaksamista tälle kiusatun vanhemmille, tiedän tasan mistä puhut!

Kuultua

#10 Asenneilmastoa koulusta???

09.04.2014 12:06

Koulun vararehtori oli opettanut ysiluokkalaisille tällä viikolla sijaistaessaan yhteiskuntaopin opettajaa, että yhteiskuntamme on Robin Hood-yhteiskunta, eli varastaa rikkailta köyhille. Lisäksi oli halveksuen puhunut työttömien ja juoppojen lapsista, joista ei tule mitään, vaikka koulutusmahdollisuudet olisivat samat periaatteessa. Itse ilmaisi haluttomuutensa osallisuutensa elättää näitä elätettäviä.
rauha

#11 mediakriittisyyttä hei!

10.04.2014 14:59

Minun kaikki kolme lasta ovat käyneet Takahuhdin koulua ja se on ihan ok koulu ja samanlainen kuin muutkin. tervetuloa atalaiset.

Trollit näköjään liikenteessä...