Vehmaisiin uusi koulu

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vehmaisiin uusi koulu.


Vieras

#1

24.10.2013 10:58

Kävin lapsena tässä koulussa 1-6 luokat ja vaikka lämmöllä sitä koulua muistan on se kyllä purettava jos ihmisiä sen huonon kunnon takia sairastuu! JP

Vieras

#2

24.10.2013 17:12

Vehmaisten Urheilijat toivovat nyt kaikki mukaan tukemaan adressia. Tampereen Kaupungin Vehmaisten kaupunginosassa sijaitseva koulu ja koulun liikuntasali on rakennettava uudestaan. Koulurakennuksen merkitys lähialueen asukkaille, koululaisille ja liikuntaa harrastaville on hyvin suuri. Liikuntasalin uudistaminen huomattavasti suuremmaksi ja toiminnallisesti toimivaksi on nuorille ja vanhemmille urheilijoille ja liikuntakasvatukselle merkittävä, koska se on osa Vehmaisten kaupunginosaan syntynyttä urheiluharrastuskeskittymää. Haluamme korostaa myös koko alueelle erityistä painoarvoa syrjäytymisen ehkäisyyn ja arjen turvallisuuden vahvistamiseen. Uusi koulurakennus nuorisokeskuksineen tukisi tätä.
Ari-Pekka Juureva
toiminnanjohtaja
Vehmaisten Urheilijat Ry

Vieras

#3

24.10.2013 21:07

Oma tytär käy kyseistä koulua ja jos ongelmista on tiedetty jo 11 vuotta niin miks he......sä ei taloa ole saneerattu Ym.. Järkikäteen asioissa jossa valtio pelaa muiden terveydellä! V..tu sanon minä.
Petri Rautiainen

#4 Rapistuneet koulurakennukset hoidettava kuntoon

04.11.2013 14:14

Maassamme on kymmeniä koulurakennuksia, jotka ovat rapistuneet tai ovat rapistumassa käyttökelvottomaan kuntoon, koska niissä ei ole tehty säännöllisin väliajoin kuntokartoitusta.

http://www.adressit.com/rapistuneet_koulurakennukset_on_hoidettava_kuntoon

Vieras

#5

06.11.2013 19:25

Minulla on 2 lasta vehmaisten koulussa ja toinen heistä usein kipeä ja söi pitkän aikaa lääkkeitä, joka ei ole hyvä asia. Toinen lapsi alkoi oireilla pikku hiljaa usein myös. Miksi leikkiä lapsien terveydellä??!! Kun terveys menee niin jokainenhan tietää, että sitä ei saa takaisin ja ongelmat kasvaa ja kasvaa :( Homekoulu matalaksi vain, liian kallis korjata ja voihan olla, että sama toistuu uudelleen korjauksen jälkeen.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…