Tukiasemat julkiseen tietoon

Tukiasemat julkiseen tietoon / Tiedotteet / 4G läpäisee rakenteita tehokkaammin - säteily lisääntyy / Kommentit


Vieras

#1

22.11.2013 08:36

Vaikka viimeisessä virkkeessä ei ole kysymysmerkkiä, niin vastaan kuitenkin. Ehdottomasti kannattaa; helpompi on ennaltaehkäistä kuin korjata jo syntyneitä vaurioita..
TK

Vieras

#2

22.11.2013 08:40

Kyllä Suomessakin kannattaisi Ranskan tapaan selvittää teknisiä keinoja sähkömagneettisen altistuksen vähentämiseksi!

Vieras

#3

22.11.2013 08:53

Ehdottomasti tutkimus kaikesta kännykkään liittyvästä säteilystä. Mikä on meidän tulevien polvien terveys jos tätä ei tutkita? Miten voidaan välttää tutkimati jättäminen näin suuressa asiassa, vastuuttomuutta ja rahan ahneutta. Olemmeko samaa luokkaa kuin koe-eläimet?
vieras

#4

22.11.2013 10:50

Ehdottomasti pitää tutkia!

Vieras

#5

22.11.2013 13:58

Kyllä pitäisi oikeasti selvittää.

Vieras

#6

22.11.2013 14:14

Ilman muuta pitäisi selvittää terveyskysymykset ynm
jotka verkosta saattavat aiheutua. Hirvittää ajatus
siitä, miten jo lapsena altistutaan ties mille.
Mutta Suomessahan nyt ei ole yleensä vaaraa mistään,
ei niitä ainakaan viranomaiset myönnä. Tai edes
tule ajatelleeksi lupia myöntäessään.

Vieras

#7

22.11.2013 18:06

Katso T.Kallioinen tämä video niin tiedät, miksi ne rakentavat tämän RF-antenni verkon.
Sitä tarvitaan RFIDmikrosiru teknologian käyttöönottoon Suomessa,Euroopassa,koko maailmassa, niinkuin myös BIOMETRINEN rfidsiruPASSI, RFID-tagit postipakkauksissa,kaupoissa joilla voit seurata lähetyksiä reealiajassa internetistä tai älypuhelimella.
Älypuhelin vakoilutoimintoineen on osa tätä "uuden maailman järjestyksen" TEKNOLOGIAA JOKA TULEE KOSKA SE ON YLHÄÄLLÄ(bilderpergeleet) päätetty. Meitä jäljitetään koko ajan.
Tämäkin tallentuu reaaliajassa jonnekin, suopo seuraa meitä...mikään ei ole salaista. SOPA ACTA,TPP...tämä ei ole vainoharhaisen tekstiä! tämä on arki todellisuutta, (orwell1984).
"YOU ARE BEING WATCHED! "
https://www.youtube.com/watch?v=T44V_ewAkJc

naama kirja .pikkulintuviserrys palvelu,sinä tube,adressit,suomi 24,mtv3,yle,suomalainen.com mikä vain on täynnä trackkereita. ja meitä jäljitetään, yrittävät saada ihmiset pelkoon. ja hallita pelolla. ei onnistu jos olet Kristuksen suojassa. Älä ota sitä sirua ikinä se on se pedonmerkki. Kadut sitä vielä jos otat sen pelon tai minkä tahansa "muka järkevän syyn takia.."

Vieras

#8

22.11.2013 18:41

Kannattaisi tutkia myös näyttöruutujen vaikutus silmän verkko-  ym. kalvoihin , itse koin yllätyksen viikko takaperin, kun n.15 min. tekstinkäsittelyn jälkeen toinen silmä yht´äkkiä alkoi kirvellä ja samaan aikaan näköön tuli este, sellainen harmaa läpinäkymätön leikkuureunainen alue valtasi toisen silmän ala- ja sivualueen. Päivien kuluessa harmaus alkoi hälvetä hitaasti läikittäin, vielä on jonkin verran harmaita läikkiä, kun katselee ko.silmällä yksistään eli toinen silmä kiinni. Tämän kokemuksen jälkeen ei oikein huvita töllöttää tietokoneeseen, jos sama uusiutuu ja jos ei harmaus häviäkään eli jää pysyväksi.  Kerran aikaisemmin on tapahtunut hetkellinen , muutamien sekuntien kestänyt harmaa alue.

 

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.11.2013 18:51