Vaatimus julkishallinnon laitoksille yhteistyön lopettamisesta Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen kanss

hyi
Vieras

#51 Re: Kristilliset järjestöt voisivat

12.12.2010 03:23

#15: Leevi - Kristilliset järjestöt voisivat 

Aivan koska tuossa on muusta kuin raamatusta kyse. Kehtaavat vielä väittää moista ja käyttää ihmisiä hyväkseen. Suomalaista Jim Jones menoa.

free your mind and tolerate
Vieras

#52 Valitettavaa mutta valittua?

14.12.2010 11:27

Minulla on ollut ystäviä ko. lahkon jäseninä. Tunnen siksi lahkon toimintaa ja värväys toimintaa jo -90 luvun alkupuolelta.
Tälläisiin lahkoihin on todella vaikeaa puuttua ja niin ikäviä asioita ovatkin mahdollisesti jopa eettisesti kyseenalaisia puuttua.
Nämä lahkolaiset ovat kuitenkin olleet aikusia siihen liittyessään ja jopa ihan viisaita ihmisiä.
Värvääminenhän alkaa alhaalta ja jutut etenevät progressiivisesti vain hurjemmiksi. Se että tämänkin lahkon vaikutusvallan alla on lapsia on todella valitettavaa ja mm. siihen voi ja pitää puuttua.
Suomessa on uskonvapaus (ainakin nimellisesti). Jos joku haluaa uskoa tähän Tapsa-setään uskokoon.
Niitä jotka ovat ko. lahkossa on melkein turha yrittää sieltä saada eroamaan, elleivät itse tahdo ja sitä suunittele. Uskossa olevia sellainen houkuttelu vain vahvistaa (ie.kognitiivinen inconsistenssi)

Se että joku sanoo ettei Tapsa tulkitse raamattua ja kristillisyyttä oikein on yhtälailla väärässä. Kukaan ei voi eläessään tietää sitä asiaa oikeasti. Raamatutua ja muita "pyhiä" kirjoja voi kuitenkin aina tulkita omalla tavallaan ja omille tarkoituksilleen sopivasti.

Itsekkin kunnallisen/valtiollisen hankintalain alaisena joudun toimimaan. Tiedän että on todella vaikeaa jos ja kun ei alalla ole kunnollisia tarjouskilpailuiden laatijoita. Hankintalaki vaati laatimaan kilpailun joka voidaan laatia puhtaasti hinnan mukaan tai sitten erinlaisesti pisteyttämällä. Mutta ongelma on juuri että mikä kestää mahdollisten valitusten sattuessa tarkastelun. Mutta ainakin Hgin kaupunki on ottanut myös eettiset perusteet yhdeksi kriteeriksi kilpailuissa. Niillä kyllä kait tarkoitetaan ensisijaisesti lapsityövoimaa jne. . Miksei sitä voisi laajentaa näihinkin asioihin?

Mitä yhtäläisyyttä muuten kristinuskolla, Juutalaisuudella ja Islamilla on? Kuinka kuitenkin näkevät maailman niin eri tavalla.

Vieras

#53 Vastine firman sivulla

14.12.2010 14:30

http://www.koivuniemi.com/web/guest/hs-vastaus.html

Ei tuo vastine kovin häiriintyneeltä tai sekavalta vaikuta.
Vieras
Vieras

#54 Re: Vastine firman sivulla

14.12.2010 15:02

#53: - Vastine firman sivulla 

EIPÄ!!!! Silkkaa narsistin  sanahelinää hienoin sanakoukeroin, ihminen joka kuvittelee olevansa jotain todella ylevää :D Mutta ei mitään käsitystä ilmeisesti lukijoiden=vastaanottajan älykkyydestä - niin läpinäkyvää selittelyä että hoh.

 

 

Vieras
Vieras

#55 Re: Vastine firman sivulla

15.12.2010 01:38

#53: - Vastine firman sivulla 

Tuo Koivuniemen vastaus nimenomaan vahvistaa hänen häiriintyneisyytensä, piiriläiset eivät näköjään sitä itse näe vaikka tänne piti sitä tulla puolustamaan. Tulitko omasta tahdosta vai Tapanin kehoituksesta?

Yrittäjä, insinööri
Vieras

#56 Motiivi toiminnalle? RAHA

15.12.2010 13:30

Tapani Koivuniemi itsekin toteaa vastineessaan häntä ja hänen yritystään vastaan hyökänneille,että "paremman puutteessa vanhan riistokapitalismin teeman on täytynyt kelvata" (siis hyökkäyksen syyksi) "sehän sieltä pintakuorrutuksen alta paistaa" sanoo Tapani Koivuniemi. Näin Tapani Koivuniemi mielestäni epäsuorasti paljastaa, että itse on sisäistänyt ja toteuttaa tätä teemaa, ei hän siitä muuten mainitsisi.

Lisäksi Tapani Koivuniemi on keksinyt ja käyttää hyväkseen porsaanreikää työaikalaista, sillä työaikalakia EI sovelleta työhön, jota työntekijä tekee kotonaan tai muutoin sellaisissa oloissa, ettei voida katsoa työnantajan asiaksi valvoa siihen käytettävän ajan järjestelyjä (työaikalaki 2§ 3 mom).

Näin yritys ei riko suurilla työtunneilla lakia ja lisäksi saa huomattavaa etua kilpailijoihin nähden ja voi tarjota palvelujaan edullisemmin kuin muut yritykset. Moraali en kuitenkin toiminnasta kaukana.
Vieras
Vieras

#57 Re: Re: Vastine firman sivulla

15.12.2010 15:09

#55: Vieras - Re: Vastine firman sivulla 

En todellakaan ole firman tai kyseisten henkilöiden kanssa missään tekemisissä, asun ihan toisella puolella suomea.

Kyseinen vastine vain ei vaikuuta minua kyseisen henkilön HÄIRIINTYNEISYYDESTÄ tai SEKAVUUDESTA, kuten täällä väitetään. Ja kuinka joku sekava häiriintynyt voisi tehdä tuottavaa liiketoimintaa, johtamaan työyhteisöä tuottavasti, muodostaa pysyviä asiakassuhteita ja ennenkaikkea pitämään asiakkaansa?

Olen itse ollut töissä yrityksessä, jossa rajusti painostettiin isojen tuntimäärien tekemiseen ja toimitusjohtajan arvomaailma oli kokolailla omituinen. Pidin työstä, työkavereista jne. mutta ei yrityksessä voinut töissä olla. Miten tuossa yrityksessä sitten viihdytään?

Veikkaan vaan asiasta enempää tietämättä, että koko jutun takana on joku ylipainoinen, tunnustavan kristillisyyden punaisena vaatteena ottava äm... naishenkilö, jolla meni herne nokkaan, kun toiset onnistuivat firman yhteisessä kuntokuurissa ja luulee, että häntä ei pidetty minään kun ei samassa itse onnistunut...

Vieras
Vieras

#58 Re: Re: Re: Vastine firman sivulla

15.12.2010 17:41

#57: Vieras - Re: Re: Vastine firman sivulla 

Okei, perehdyin enemmän aiheeseen. Täällä oleva keskustelu ja varsinkin kritiikki tuntui olevan vain edellisten kritisoijien komppailua ja suurimmasta osasta keskustelua puuttuu kunnon perustelut.

Googlettamalla löytyy lisää tietoa ja jonkinlaisella kritiikillä kaikkea kirjoittelua läpi lukiessa alkaa saada jonkinlaista kuvaa kyseisestä 'kultista'.

En nyt nimittäisi hommaa ihan 'kultiksi' mutta vahvasti näyttää opetus loittonevan Raamatun sanasta ja tilalle tulee johtajan omat opit.

Kehoitan itse kutakin tutustumaan laajemmin aiheeseen ja jättämään pelkän harkitsematon ja mutuun perustuvan kritiikin heittämisen väliin. Kun kritiikki perustuu faktoihin, eikä sensaatiohakuisiin televisio-ohjelmiin, niin se on paljon uskottavampaa.

En silti allekirjoita adressia tähän mennessä löytämieni faktojen perusteella.

Vieras
Vieras

#59 Re: Re: Re: Vastine firman sivulla

16.12.2010 10:39

#57: Vieras - Re: Re: Vastine firman sivulla 

Ei, ei ole homman takana mikään ylipainoinen äm.....naishenkilö. Eikä edes sellainen tai sellaiset ihmiset.

Oikeasti ne mitä asiasta tiedän ovat kyllä ihan oikeasti fiksuja, mukavia, 30-40v (liittyessään siis 18-25v) tyyppejä jotka onneksi itse näkivät kuinka asiat olivat ja lähtivät lahkon vaikutuspiiristä pois.

Herra Kovuniemi kuulostaa lähinnä ADP-kantajalta -> sosiopaatilta / psykopaatilta.

Pinnallinen viehätysvoima ja älykkyys Harhaluulojen ja muiden irrationaalisten ajattelun merkkien puuttuminen Hermostuneisuuden tai psykoneuroottisten oireiden puuttuminen Epäluotettavuus Valheellisuus ja epärehellisyys Katumuksen ja häpeän puuttuminen Epäsosiaalinen käyttäytyminen, joka on heikosti motivoitunutta Huono arvostelukyky ja kyvyttömyys oppia kokemuksista Patologinen itsekeskeisyys ja kyvyttömyys rakastaa Yleinen tunneköyhyys Oivalluskyvyn spesifi puute Välinpitämättömyys interpersoonallisissa suhteissa Tekee harvoin itsemurhan Sukupuolielämä on persoonatonta, triviaalia ja heikosti integroitunutta Elämän suunnitelmattomuus

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.12.2010 01:23


Helena
Vieras

#61 Vastaus

17.12.2010 01:31



Luitko sinä, joka et voi allekirjoittaa adressia, HS:n kuukausiliitteen artikkelin? Etkö sieltä tunnista edes narsistia? Kyllä sen myös tunnistaa vastineesta. Ja narsismi sinänsä ei ole rikos, ei, mutta on omituista jos ei nouse huoli niiden ihmisten puolesta, joita lahkossa riistetään.

Ja näille lahkolaisille on tärkeää olla yhteydessä toisiinsa, koska se on heille koko elämä tällä hetkellä ja sitten mm. asetetaan vaarallisia laihdutustavoitteita ehdoksi sille, että saa pysyä mukana.


Vieras

#62 Asiat valkenevat

07.01.2011 17:37


Kuukausiliitteen artikkeli oli ahdistavaa luettavaa ja varmasti valitettavan totta, ei tuollaista julkaista pilanpäiten, taustatyötä oli tehty valtavasti. Samalla tuli mieleeni eräs tuntemani ihminen, joka oli langanlaiha työnarkomaani, diplomi-insinööri Espoosta, parrankasvun puuttessa koomisia karvoja naamassa ja joskus puhui lapsensa taannoisesta "kotiopetuksesta". Lapsensa, jo tuolloin aikuinen, nähtyäni ihmetykseni kasvoi, hänellä ei ollut omaa persoonaa, mielipiteitä tms., oli myös laiha jne. Ei epäilystäkään mistä oli kyse.
Ei painoindeksille
Vieras

#63 Ei riistofirmalle

23.02.2011 22:40

Missä ovat rahat, jotka liikevoitosta on luvattu lähetystyöhön?
Kapa
Vieras

#64 Mikä onkaan uskomisen vapaus.

28.02.2011 02:29

Joo , näin tämä koko Koivuniemi juttu sitten unohtuu pikku hiljalleen. Herra Koivuniemi vei voiton. Siellä kävivät painkanpäällä viranomaiset tarkastamassa ja kukaan ei työntekijöistä ollut tehnyt ylitöitä ym. Millä sen todistaa kukaan jos kukaan ei puhu?. Ei meitä pakanallisia ihmisiä enään kiinnosta tämä juttu, ainoastaan tämä sivusto voisi auttaa näitä uhreja heräämään ja havahtumaan mitä on tapahtunut. Olen pakana ja vapaa, he ovat uskovaisia ja kahlittuja. Hassu juttu.
Marja Kokkonen
Vieras

#65 riistäjä

07.03.2011 20:35

Jospa joskus tulisi tällaisista riistäjistä ja hyväksikäyttäjistä loppu, kun ihmiset uskaltavat avata suunsa ja sanoa muillekin sellaisesta mitä tietävät, vaikka asiantuntijat sanovat että mitään ei voida todistaa. Ehkä he ovtkin tämän riistäjän hyödyntämiä menestyjiä, ja hyviä veljiä.
Verorahoja

#66 Re: Veronmaksaja

03.06.2012 16:12

#7: EDE - Veronmaksaja

Niin, kannattaakin varmaan ottaa noihin tietokonejuttujen toteuttajiksi joitakin tuolla torien laidoilla kaljoittelivia koulupudokkaita, etenkin jos he ovat hankkineet piristeensä valtion liikelaitoksesta; varmaan heiltä saa myös edullisestikin tarjouksia.


Vieras

#67

03.09.2012 16:13

Kaikenlainen ihmisen manipulointi ja alistaminen on AINA Jeesuksen (vapahtajamme) tahdon vastaista. Tapahtuupa se perheessä tai yhteisöisissä.

Kuten aiemmin joku kommentoi, "pakanakin" on tällaista uskon veljeä/siskoa vapaampi.
Onneksi on olemassa todellinen Kuninkaamme Jeesuksen valtakunta, jossa moiset lahkot eivät ole minkään arvoisia.


Vieras

#68

22.01.2014 19:29

Hyvä saada julkisuutta myös tällaisille sairaille ääriuskonliikkeille. Taloudellinen tapa on yksi tehokas keino.
Vielä kun saataisiin nuo ihmisparat, erityisesti lapset pois mahdollisimman pian tuon persoonallisuushäiriöisen henkilön ulottuvilta ja vapautumaan normaaliin elämään.
He ovat kuitenkin taitavia ammattilaisia ja saisivat hyväpalkkaisen työn hyväksikäyttöosakeyhtiön ulkopuolelta, kunhan pääsisivät toipumaan hyväksikäytöstä täysin.
Kiitos teille poispäässeille, kun jaksatte julkistaa siellä tapahtuneita kauheuksia, joista moni ulkopuolinen ei tiedä mitään.
Tsemppiä teille ja kaikkea hyvää!
mmm

#69 Re: MOT: Koivuniemen herran kultti -ohjelma (YouTube)

22.01.2014 20:46

#2: - MOT: Koivuniemen herran kultti -ohjelma (YouTube)

Hieno juttu että laitoitte tänne! Meillä eivät nuo tv-ohjelmat näy.

Osan 2 kohdalle on tullut vahingossa osa 1 toiseen kertaan. Voisitteko laittaa osan 2 vielä kerran tänne?

Kiitos paljon!


Vieras

#70

01.04.2015 05:21

Tuommoiset uskonnolliset kultit on syöpä yhteiskunnan kupeessa, pakkohan näihin on jotain rotia saada!
sellainen se

#71

08.06.2015 05:27

Katsokaapa tarkkaan nuo Koivuniemen asiakkaat ja miettikääpä asia tarkkaan. Koivuniemi on tehnyt yhteistyötä myös Maanpuolustus- ja Poliisikorkeakoulun kanssa kuten myös Finnveran ja monen muun strategisesti tärkeiden laitosten kanssa. Onkohan nyt käynyt niin, että Koivuniemi on haalinut asiakkaitaan valtionhallinnosta tietoisesti ja on päässyt sellaiseen asemaan, ettei Koivuniemeä niin vaan pois ajeta tai Koivuniemi pystyy eri tietojärjestelmiin olevien yhteyksien avulla pistämään tämän maan yhdessä päivässä täyteen kaaokseen, eli onko Koivuniemi saanut liikaa valtaa näiden yhteyksien ansiosta?

Kun sitten mietitään asia toisin päin, niin onko Koivuniemi Suomelle strategisesti niin tärkeä firma kyper-hyökkäyksiä vastaan, ettei Koivuniemeä halutakkaan pois noista tietojärjestelmistä?

JazzOlli

#72 Re: Miten puuttua?

24.09.2015 08:29

#14: Tuohtunut veronmaksaja - Miten puuttua? 

Yrityksissä ja julkishallinnon johtavassa asemassa olevissa päätösvaltaa omaavissa tehtävissä on yllättävän paljon lipeviä useisiin kultapossukerhoihin samanaikaisesti verkostoituneita rotary-lions-sdp-kok-hihhuleita, jotka tietenkin käyttävät vain toistensa hyvävelipalveluita.

Näin myös eräässä kaupungin energiayhtiössä, joka on käyttänyt ns. (huuhaa)tiimikoulutuksissa ja ns. (huuhaa)asiakaspalvelukoulutuksissa johdon uskonveljien "ammattitaitoa". Koulutuksen anti työyhteisöön on se, että yhteishenki tuhoutuu lopullisesti ja rahaa siirtyy suunnattomasti mustaan aukkoon.

Johdon "konsultointikoulutusta" piisaa. Uusia ihmisiä  palkataan uskonveliyhteisöstä mitäänsanomattomiin nollatehtäviin, viimeisin lienee "johdon työhyvinvointikoordinaattori", pitkiä kielisuudelmia johdolle jakava maisterinainen, maisterinpalkalla.

Uskonlahkot ovat vaarallisia kuin syöpä, kun hihhuleiden annetaan sinisilmäisesti verkostoitua meidän terveiden ympärille.

 


Vieras

#73

17.02.2016 13:34

Koivuniemeltä hävytöntä toimintaa!