Antakaa Irina Antonovan jäädä Suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Antakaa Irina Antonovan jäädä Suomeen!.

atrium
Vieras

#26 Ryssien mummot eivät kuulu meidän maksettaviksi, kiitos

02.06.2010 22:49

Tai otetaan sitten kaikki, 300 000 EUR kipale, vieläkö naurattaa?

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2010/06/01/mummojen-hinta/

Neiti maisteri
Vieras

#27 Tuen Irinaa

03.06.2010 19:08

Toivon, että Irina Antonova saisi jäädä Suomeen, koska hän on heikkokuntoinen ja tarvitsee hyvää hoitoa. Häntä ei pidä karkottaa, koska hän ei ole tehnyt mitään pahaa. Suomeen on saanut jäädä rikoksia tehneitäkin ulkomaalaisia, joten on sydämetöntä häätää Irinaa pois maasta.

Elina Rahimova.
Vieras

#28 Älkää häpäiskö Suomen oikeusvaltion periaatteita ja ihanteita!!!

03.06.2010 21:57

Sehän on epäinhmimillinen kuvottava päätös, johon en voinut edes uskoakaan. Paluumuuttajamummoille Suomihan on aina ollut Maan päällä toteteutunut kommunistinen ihanne-valtio. Tämä tapaus ei ollut ensimmäinen, muistaen M. Kirbasovan tapausta-2008, mutta toivottavasti VIIMEINEN vaikka ukson sen koko sieuluni pohjasta loppuvan hyvin ja inhmillisesti.

 

Vihreiden puolueen, vasemmistoliiton ja Ev.-Luterilaisen Kirkon on saatava eduskuntaan käsiteltäväksi ja hyväksyttäväksi lain muutos, jonka mukaan IÄKKÄÄT VANHEMMAT ja muut lähisukulaiset, kuten mummot ja tädit saavat jäädä Suomeen perheen yhdyistämisen periaattteella.

Venäjällä vanhainkodit eivät olekaan hyvinvointivaltion palvelutaloja joiksi Ulkomaalaisvirasto erehtyy niitä luulemaan. Omaisen saattaminen moiseen köyhyyden, niukkuuden, SYRJINNÄN helvettiin, pikaiseen kuolemaan hoitamattomiin sairauksiin, toisinaan jopa alapalkatun ja itse syrjätyn  hoitsuhenkilökunnan KIDUTUKSEN kohteeksi rinnastunee melkein äitimurhaan.

PELASTAKAA rouva Antonova. Hän ei selviydy matkasta aivoverenkiertohäiriöitä potevana. Siis lopeta se murha!!!

Vieras
Vieras

#29 Re: Älkää häpäiskö Suomen oikeusvaltion periaatteita ja ihanteita!!!

03.06.2010 22:00

Markus (Anna Käärikin kaveri)
Vieras

#30 Tämä on niin väärin

04.06.2010 00:47

Lain nykyisenkin tulkinnan mukaan karkoitusta ei tarvitsisi tehdä. Miksi nämä kaksi mummoa sitten pitäisi saada väkisin pois maasta, ei mahdu minun ymmärrykseeni. Näiden asioiden selvittely on jo maksanut sen, mitä mummojen elämä täällä olisi tullut maksamaan. Kaiken maailman rikolliset, somalit ja onnenonkijat kyllä otetaan avosylin vastaan eikä kukaan laske paljonko niistä sitten on kuluja. Toisaalta Suomi hoitaa omiakin vanhuksia niin huonosti, että oikein hävettää. Ja miten voi olla, että maan korkein johto (presidentti, pääministeri, 80 kansanedustajaa, Venäjän pääministeri) ovat käännytystä vastaan, mutta kun ei ole oma mummo kyseessä niin mitäpä tuosta. EIVÄTKÖ HE OIKEASTI VOI TEHDÄ MITÄÄN ASIALLE VAI EIVÄTKÖ VAIN VIITSI LUPAUKSISTA HUOLIMATTA!!!

Veronmaksa
Vieras

#31 Miksi minun pitäisi maksaa venäläisen mummon hyysääminen

04.06.2010 09:56

Perustelkaas nyt meikäläiselle MIKSI suomalaisen veronmaksajan pitäisi alkaa maksamaan eläkettä yms. tukia Irinalle. Nimittäin kun kansalaisuus myönnetään tuet napsahtaa samantien. Lisäksi kunta/kaupunki hommaa asunnon jne. Sitten ollaan vailla vanhainkotipaikkaa.  Venäjä on maailman rikkain valtio, joten sen pitäisi pystyä huolehtimaan kansalaisistaan, mutta paskat. Tänne Suomeen vain ollaan tyrkyttämässä hyysättäväksi koko jengi. Kulut ovat vähintään 3000€/kk Suomen piikkiiin, Miettikää sitä. Turha puhua mistään inhimillisyydestä. Jos halutaan olla inhimillisiä, niin Venäjä maksakoon kulut, mutta ei maksajaa kuulu. Tietääkö perus venäläinen mistä tässä on kysymys. Tuskin.

Mikä muu maa ottaisi tällaisen tapauksen kustanettavakseen. Norja, Ruotsi, USA, Saksa, Italia. Vastaus EI MIKÄÄN MAA.

Suomi muuten velkaantuu 12 000 000 000 €/vuodessa. Tämä tekee 30 miljoonaa €/päivä -> 1,2 miljoonaan € /tunti.

Mielestäni Irina saisi jäädä Suomeen, edellyttäen että Venäjä maksaa KAIKKI kulut hamaan loppuun saakka.

Vieras
Vieras

#32 Suomi ei ole maailman sosiaalitoimisto!

04.06.2010 21:47

#30: Markus (Anna Käärikin kaveri) - Tämä on niin väärin

Niin surullista kuin se näitten mummojen kohdalla, niin Suomi ei voi olla maailman sosiaalitoimisto joka ottaa tänne kaikkien maahanmuuttajien mummot ja vaarit yms. sukulaiset ja maksaa niiden kulut.
Nämä kaksi mummoa eivät tietenkään yksinään ole mikään iso kustannus, mutta se olisi iso ennakkotapaus ja sen jälkeen takuulla monet muutkin maahanmuuttajat haluaisivat ovat vanhempansa tänne ja somalit kai yrittäisivät keplotella myös kumminkaimat yms. tänne.
Enkä usko, että noiden kahden mummon lapset/lapsenlapset edes maksaisi kaikki mummojen kuluja. Leikkaukset ja sairaalahoito ym. hoidot ovat aika kallista ja se on kaikki pois suomalaisten vanhusten hoidosta. Käsittääkseni tuohon käännytykseen liittyvät lakikulut yms. ovat menneet veronmaksajien piikkiin.
Eli kaikki tämä menisi veronmaksajien piikkiin.

Meillä on tarpeeksi tekemistä omassakin vanhustenhuollossa ja he ovat sentään maksaneet paljon veroja tänne, toisin kuin nämä maahanmuuttajamummot.
Suomessa ei ole esim. vanhainkotiin päässeellä/joutuneella mummolla tai papalla oikeutta muuttaa esim. lähemmäs lapsiaan toiselle paikkakunnalle joten miksi maahanmuuttajan mummolla tai papalla pitäisi olla etuoikeus muuttaa lastensa uuteen kotimaahan? Eihän suomalaisilla isillä/äideilläkään ole oikeutta/mahdollisuutta muuttaa ulkomailla olevien tyttärien kotimaahan valtion ja kuntien ylläpidettäväksi!

Suosittelen katsomaan tämän. Se kertoo selkeästi, että jos nuo isoäidit saisivat jäädä, tänne tulisi paljon lisää vanhuksia Venäjältä, Afrikasta, Lähi-Idästä yms. ja suurin osa kuluista jäisi veronmaksajien maksettavaksi.
http://areena.yle.fi/video/1029014
Meidän pitää laittaa omat vanhukset etusijalla. Esim. suomalaiselle vanhukselle kuuluu ennemmin kotipaikan vaihtaminen omaisten lähelle kuin ulkomaalaisten tuonti tänne, koska suomalaiset vanhukset ovat maksaneet tänne veronsa.
Tässä keskustelua Venäjän mummosta.
http://www.hs.fi/keskustelu/Ven%E4l%...rt=320&start=0
Torstain (3.6.) Hesarissa kerrottiin, että mummo pääsee Viipurin sairaalaan hyvään hoitoon. Kuljetus tapahtuu Ambulanssilla. Eli kyllä voimme laittaa hyvällä omalla tunnolla mummon sinne hoitoon ja kaiken lisäksi se tapahtuu Venäjän rahoilla, ei suomalaisten veronmaksajien.
Markku Kannila
Vieras

#33 Re: Suomi ei ole maailman sosiaalitoimisto!

07.06.2010 11:09

#32: Vieras - Suomi ei ole maailman sosiaalitoimisto!

Yes hieno lopputulos Venäjä jä huolehtii mummoistaan. Huolehtisi vielä jätevesistäänkin mutta  lähettää nekin meille :)

Helsinki

#34 menilippu

07.06.2010 22:44

tervemenoa, tätä oli jo odotettu


Vieras

#35 Hyvä adressi

07.06.2010 22:49

Tämä adressi on hyvä juttu, sillä se sisältää listan ihmisistä, joille voimme lähettää laskun mummojen ylläpitokustannuksista.

Eero Vuorela
VANTAA

#36 Yhdistäkää perheenne ja muutakaa perässä...

08.06.2010 19:33

Yhdistäkää perheenne ja muuttakaa mummon perässä... vai eikö mummo kuulunutkaan ydinpeheeseenne?

Eero Vuorela

Helsinki

#37 Re: Älkää häpäiskö Suomen oikeusvaltion periaatteita ja ihanteita!!!

09.06.2010 15:46

#28: Elina Rahimova. - Älkää häpäiskö Suomen oikeusvaltion periaatteita ja ihanteita!!!

Älä sekoile siinä ja ei Suomen tarvitse huolehtia kaikista ihmisistä venäjällä, hyvä että tämä irina palaa takaisin, kyllä tätä on jo odotettu ja valtaosa suomen kansasta näin on toivonutkin. mitä noihin vihreisiin ja vasemmistoliittoon tulee niin jos ne sais päättää tämän maan asioista enemmistönä niin maa olisi sosiaalipakolaisia ja maahanmuuttajia täynnä joilla ei ole mitään tekemistä suomessa ja rikollisuus kasvaisi sekä anarkismi

sirkka winter
Vieras

#38

15.06.2010 16:37

On se kumma kun 2 vanhaa Mummoa vainotaan ,saman aikaisesti esim, romanian mustalaiset,saavat rellestää mielin määrin ja viranomaiset vain hekottaa,eikö suomeen saada minkään laista irtolais-lakia,noin sanotut eu-pakolaiset ovat sosiaalin elättejä,mutta omaiset elättävät Mummot.

Suomesta häpeilevä suomalainen.
Vieras

#39 De facto: HÄPEÄÄ!

15.06.2010 18:14

On sanonta: JOS IHMINEN EI TAHDO TEHDÄ JOTAIN, HÄN ETSII SYITÄ. JOS HALUA TEHDÄ - HÄN ETSII MAHDOLLIUUTTA.

Tässä on ilmiselvä osoitus kaksinaismoraalista valtiollisella tasolla. Ulkomaalais lain §§ 51 ja 52 mukaan Irina Antonovalla on ilmiselvä oikeus Suomen oleskeluluvan myöntämiselle, MUTTA ilmiselvää myös on, KUINKA virallinen Suomi kiemurtelee ja yrittää välttää luvan myöntämistä, osoittaen tässä konkreettisessa tapauksessa epäinhimillistä lähestymistapaa, kylmäkiskoisuutta ja sydämettömyyttä.

On varmaa, ettei yksikään Antonovan karkoituspäätösta valmistelevasta viranomaisesta, tahtoisi olla hänen paikalla, mutta se päätös tehdään suljettujen ovien takana, piilossa ja siinä voikin leikkiä kovista ja julmaa, mutta kun tulee päivänvaloon... kanttia ei riitä tunnustamaan että "sydämettömän käännyttämispäätöksen takana olin minä, se ja se". Se on pelkureiden linja ja minua hävettää tällaisen Suomen puolesta, joka yleisesti saarnaa ja vie maailmalle humaaniajattelua ja samalla konkreettisessa tapauksessa ei voi senkään vertaa suojata puolustuskyvytöntä halvaantunutta mummoa. Hyi, olkoot!

Eikö näiden päättäjien sydän sano mitään?! Antonovan paikallahan voisi olla kenen hyvänsä päättäjän äiti. Toimisikohän hän silloin samoin?????

Antonovalle JATKUVA OLESKELULUPA JO ULKOMAALAISLAIN § 52 TAI 51 MUKAAN!!!

 

Irinan puolesta
Vieras

#40 Irina Antonova -adressi

15.06.2010 18:15

Allekirjoitukseni on tuki Irinalle, koska hän on heikkokuntoinen ja tarvitsee hyvää hoitoa. En kannata lakien rikkomista, mutta olen seurannut Irinan käännytysasiaa pitkään ja sympatiani ovat kokonaan Irinan puolella. Olen sitä mieltä, että kiireellisempiäkin karkotettavia olisi. Toivon Irinalle kaikkea hyvää.

Vieras
Vieras

#41 Re: Irina Antonova -adressi

15.06.2010 19:20

#40: Irinan puolesta - Irina Antonova -adressi

 Joopa joo!

Ihmeellistä asiassa on että miten noin sairas mummo on päässyt Suomeen jokin aika sitten ja yhtääkkiä kun karkotus astui voimaan niin johan joutu/laitettiin sairaalaan heti. Huh huh! Taitaa olla huijausta että kyseinen mummo on niin kipeä että ei kestäis bussi, lento tai juna matkaa sinne mistä on tullut. Oletko sinä valmis maksamaan Irinan kustannuksita ja miten paljon?

Etkö yhtään ajattele asioita eteenpäin? Tämä on  ennakko tapaus ja miten käy sen jälkeen kun joka ovesta ja ikkunasta alkaa tulemaan sairaita mummoja. Miten valtion talous sen kestää?

Asiassa on toimittu täysin lakien mukaan ja sen mukaan myös asia on vietävä loppuun!

Vieras

#42 Re:

15.06.2010 23:29

#17: Ari Laitanen

Haloo Ari!

Taidat olla todella tervejärkinen stadilainen:) Miksi sinä kerrot että tämä on väärä paikka antaa negatiivisia kommentteja? Minun mielestä tämä on myös avoin paikka kertoa toisesta näkökulmasta asiaa joka koskee Suomeen verorahoja maksavia. Sinun lyhytnäköisyydelläsi näet vain poikia! Itse nimittäin olen nainen joka en ikinä allekirjoittaisi tuollaisen luuserin adressia! Tuota saat mitä olet Venäjältä tilannut. Tuo vielä mummon siskot ja veljet jos ovat vielä elossa. Sinun tuloillasi varmasti kustannat kaikki. Kaikkeen Suomalaiset luuseri miehet ryhtyvät venäläisen vaimon puolesta. Herää jo!!!!

Vieras
Vieras

#43 Re: Älkää häpäiskö Suomen oikeusvaltion periaatteita ja ihanteita!!!

15.06.2010 23:32

#28: Elina Rahimova. - Älkää häpäiskö Suomen oikeusvaltion periaatteita ja ihanteita!!!

 Miten se selviyty tänne???? Kusetusta koko juttu! Heti sairaalaan ja todella kipeä kun karkoitus koitti!! KUKA NYT MAKSAA SAIRAALA VIULUT?

Vieras

#44 Re: Näkökulma

15.06.2010 23:39

#5: Minka Rissanen - Näkökulma

 Älä vertaile Norjan tai Brittién asiota Suomeen. Kylläpä nyt puhutaan kohtuuttomuusväitteistä! Miksi niistä ei puhuttu silloin kun mummo tuotiin tänne! Eikö se ollut kohtuutonta? Aivan yhtäkkiä näytti tulevan enemmän sairaaksi kun lähtö lakien mukaan koitti!! Kyllä taas vedätetään viimeisen päälle kaikkia!


Vieras

#47 Vai niin....

17.06.2010 14:06

Mummo oli jo sairas ja ei todellakaan matkustuskunnossa olevan näköinen kun raijattiin tänne. Tämäkin pitäisi tutkia. Selvää kusetuksen maksua tässä. Miksi Suomalaisten veronmaksajien pitäisi kustantaa ulkomaalaisten mummojen loppuelämä Suomessa, jotka eivät ole senttiäkään veroja Suomeen maksaneet ? Suomalainen hyvinvointi yhteiskunta perustuu verojen maksamiseen. Jokainen maksaa ja antsaitsee itse eläkkeensä ja kun on veroja ja työtä tehnyt ikänsä Suomessa ansaitsee myös tarvittavaa hoitoa. Ainoa vaihtoehto on, että vävy tekee velkaa niin paljon tai saa laskun hoidoista, ettei suomalaisten tartte laskua maksaa. Eihän mikään toinenkaan EU maa tai esim. Yhdysvallat hyväksy tälläistä menettele että valtion verorahoista koko homma hoidettaisiin miksi Suomi pitäisi olla poikkeus ?Toivottavasti tämä päättyy vielä onnellisesti ja mummo ei joudu veronmaksajien kontolle vaan palaa autuaalle Venäjän maalle. Siellä se hoitokin on halvempaa. 300-400 mummoa vartoo jonossa jos olisi pääsemässä. Artikkelin mukaan mummo kustantaa loppuelämällään valtiolle n. 300 000€. Ja tämä ongelma tulee räjähtämään käsiin ennakkotapauksen myötä.

Roman Evtyukov
Vieras

#48

18.06.2010 22:52

A vi ne hoteli bi oglasit' dlya vseh rossiyan glavnyu pri4iny, po kotoroi vi hotite ostavit' mamy v Suomi i dobivaetes' vseh privelegii, kotorie polozheni po finskomy zakonodatel'stvy........... a potom posmotrim......... kto bydet na 4ei storone......

a to SMI gnyt tol'ko odny storony!!!!!!!!!!!!!!!

Vieras

#49 Re: Haloja.

21.06.2010 14:23

#4: Anna Käärik - Haloja.

 

 

 Anna, ei nyt sovi väheksyä Suomen isompi keskustelupalsta!

 

Keskustelussa on aina puolesta ja vastaan ajatuksia.

 

*

Hävetti, kun eilen taas joutuin katsomaan Venäjän TV:stä ohjelmaan      alaotsikko ”Холодное сердце горячих финских парней” (Kuumien suomalaisten poikien kylmä sydän), missä suomalaisia nimitettiin ja syyllistettiin mummon huonon kuntoon johdosta.

Mainitsin vielä asian, että teidän mummoa ei potkittaa puskaan alle vaan hänelle on järjestetty paikka Kiikkerin palvelukodissa:    

Miksette puhua Venäjän mediassa, mikä on VILLA INKERI RY   ?

 

Onko nyt hyvä tunnelma, kun suomalaisia nimitetään fasisteiksi, tappajaisiksi, russofobiseksi kansaksi Venäjään median keskustelupalstoilla?

Onko Bäckman ja Molari oikeat ihmiset johtamaan sitä kuoroa?

 

*

Kaikilla meillä on rakkaita vanhuksia, mutta eivät kaikki manipuloi heidän kanssa. Suomen kansanalaisina pitäisi olla hieman tietoa lakista ja sen sian, että rasitatte mummoa, olisitte aikoja sitten voinut järjestä hänelle hoitopaikan ammattilaisten valvonnassa eikä rasittaa vanhusta median melulla.  

On myös semmoinen vaihtoehtokin - mennä häneen kanssa Venäjään ja pitää hänestä siellä huolta.

 

Sääli mummosta.

 

 

hki
Vieras

#50 Pysy poissa

23.06.2010 12:43

älä tule enää takaisin suomeen, pysy ryssän maassa vaan