EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!.


Vieras

#151

15.04.2014 17:36

EI HOMOPROPAGANDALLE!
Ihmoboy

#152 kuinka te tiukkapipot jaksatte

15.04.2014 17:40

Hei ihan oikeasti. Hankkikaa elämä. Tänne mahtuu ihan kaikki. Ja ihan kaikkea mikä just SINUA pikku pikku tiukkapipoa ei satu miellyttämään ei kannata lähteä jahtaamaan. Antakaa hyvät ihmiset kaikkien kukkien kukkia vaan. Kyllä tässä elämässä on kuulkaa paaaaaljon isompia juttuja jokaisen edessä..ennemmin tai myöhemmin! Jos et osaa katsoa silmät auki ni pidä ne silmät kiinni ja muuta vaikka luolaan. Siellä vielä tosin oltaisiinkin jos teikäläiset olisivat valtaosa Toivoo ihan tavallinen hetero kolmen lapsen isä.
Fransiskus forever

#153 Re: Itellan alamäen reaktio

15.04.2014 17:41

#1: Touko II Fransiskus - Itellan alamäen reaktio

Toivottavasti Touko II Fransiskus pääsee mahdollisimman pian Vatikaaniin, niin Suomesta tulee taas pikkuisen parempi paikka!

S7

#154 Re: kuinka te tiukkapipot jaksatte

15.04.2014 17:51

#152: Ihmoboy - kuinka te tiukkapipot jaksatte

Luolaan muutto voi ollakin edessä, jos tällaiseksi rupeaa maailman meno menemään. Lapset kärsii eniten. nuoriso oireilee kovasti, oikea seksuaalisuus miehen ja naisen avioliitossa on tehty vanhanaikaiseksi, tämä sukupolvi luulee tietävänsä asiat paremmin kuin itse Luoja. Mutta erehdymme pahasti siinä.


Vieras

#155

15.04.2014 18:18

Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. ;)

Vieras

#156

15.04.2014 18:24

postaan eeppiseen.
Isänmaan ystävä 2.

#157 Re: Hävetkää!

15.04.2014 18:31

#20: Isänmaan ystävä - Hävetkää!

Kuules nyt. Argumenttisi on erittäin hutera. Ei tässä ole kyse T. Laaksosen isänmaan puolustamisesta. Jos näin olisi, olisi voitu tehdä postari vaikka Laaksosen lärvistä. Kyllä tässä nyt on kyse ihan muusta. En halua pornografiaa postareihin, en hetero- enkä homoseksistä. Piste.

Hepulis

#158 Re: kuinka te tiukkapipot jaksatte

15.04.2014 18:35

#152: Ihmoboy - kuinka te tiukkapipot jaksatte

"Hei ihan oikeasti. Hankkikaa elämä. Tänne mahtuu ihan kaikki. Ja ihan kaikkea mikä just SINUA pikku pikku tiukkapipoa ei satu miellyttämään ei kannata lähteä jahtaamaan. Antakaa hyvät ihmiset kaikkien kukkien kukkia vaan"

 

Samat sanat sulle. Koita nyt vaan jaksaa ymmärtää ja sietää ja suvaita, että on muitakin mielipiteitä ja arvoja kuin sinun. En todellakaan halua elää maailmassasi, jossa kaikki on sallittua ja hyväksyttävää. Se se vasta pimeä luola onkin.

Toivoo neljän lapsen vanhemmat

Miia

#159 Homoerotiikkaa, kyllä kiitos!

15.04.2014 19:27

Nämä kun julkaistaan niin kipitän kiireen vilkkaa niitä ostamaan. Erittäin hyvännäköisiä, ai että! Kyllä kelpaa katsella. Ulkomaille varsinkin lähetän niin että saavat sielläkin tietää että meillä on niinkin hieno taiteilija ollut kuin Touko Laaksonen. Tosiaan ainoa mikä tässä harmittaa on se ettei nämä ole nuoltavia merkkejä. ;) Onneksi sitä varten on tuo toinen addressi.

Pusi pusi kaikille! Rauhaa ja rakkautta! Lähetän teille kaikille sitten postikortteja näillä merkeillä. Ehkä se piristää.
TomPom

#160 Juup

15.04.2014 19:42

Aivan sama. En allekirjoita. En ole ostanut yhtään postimerkkiä kymmeneen vuoteen. Nämä nettiadressit ovat aivan yhtä tyhjän kanssa.

Vieras

#161

15.04.2014 19:59

Hommafoorumin kaapiveikot taas vauhdissa.
Kaksimiestä=homo=paha!

#162 Re: Re:

15.04.2014 20:23

#21: Sampo Nurmi - Re:

Vertaatko oikeasti insestiä ja puukottamista saman sukupuolen edustajien väliseen seksiin (tai homoeroottisten taideteosten tuottamiseen, viestissäsi ei selviä, kumpaan "tyhmyydet" viittaa)?

Perheiden sirpaloituminen on ongelma, mutta postimerkin kieltäminen vaikuttaa jo melko radikaalilta toimenpiteeltä ja saattaa vahingossa sivutuotoksena korjata ilmaston lämpenemisen, mitä me EMME halua.

-Olisin toivonut, että merkin vastustus edes perustuisi sen voimakkaasti seksuaaliseen vivahteeseen, mutta siitä ei ole tietoakaan vaan homovastaisuus ja ahdasmielisyys on läpinäkyvämpää kuin Tomin housut.

Homous ei ole rappiota, suvaitsemattomuus on. Paljaat pakarat ovat postimerkit jo nähneet aiemminkin, mutta jos kuvassa on sen lisäksi toinenkin mies, se muodostaa joidenkin katsojien päässää irvokasta homografiaa.

PaljaatPakaratPrameilevat

#163 Re:

15.04.2014 20:30

#23: thanks but no thanks! -

Paljaspyllyisiä postimerkkejä oli jo 40 -luvulla. -Tosin ehkä astetta räväkkämättömämpiä, mutta oli kumminkin. -Ehkä vähän populistinen veto Itellalta, mutta taide on kyseessä.


Vieras

#164

15.04.2014 20:33

Homopostimerkit loukkaavat perinteisiä suomalaisia arvoja. Jos on pakko julkaista merkki kyseisen - ainakin minulle aikaisemmin tuntemattoman piirtäjän töistä, sen olisi voinut tehdä vähemmän homomaisesti ja hyvää makua kunnioittaen.
Mutta miksi edes julkaista tuon piirtäjän kunniaksi postimerkkiä? Suomessa lienee paljon muitakin vähemmän tunnettuja vähemmistöryhmien edustajia ja piirtäjiä, eikä heistäkään ole eikä tarvitse tehdä postimerkkiä.
Vai onko Itellassa tarve tehdä johtajien? homomyönteisiä mielipiteitä tunnetuksi maailmalla?
Eivätkö homot löydä ihan omat paikkansa ilman että siitä toiminnasta tarvitsee julkista tehdä?
Minua ja perhettäni loukkaavat kuvat ja aihepiiri näissä postimerkeissä.
Selvyyden vuoksi en kaipaa naiskasvojakaan postimerkkiin paljaan taapuolen etupuolelle.

Vieras

#165

15.04.2014 20:46

Järkyttää ja hävettää rakkaan isänmaamme puolesta!

Vieras

#166

15.04.2014 20:53

Erittäin tärkeä tavoite lapsiperheiden näkökulmasta, ettei postia ala ilmestyä ko. merkin kera. Yleensäkään erotiikka ja väkivalta ei kuulu postin tai Suomen valtion julkaisuihin.
Homous on edelleen luonnotonta

#167 Re: Re: Re: ..

15.04.2014 21:12

#78: - Re: Re: .Homouden funktio luonnossa on eri asia kuin ihmisillä. Se perustuu usein vain alistamisen tarpeeseen. Ja usein myös siihen että naarasta ole saatavilla.   Homous ihmisillä syntyy samaistumisongelmista omaan sukupuoleensa,  ja homouden taustalla on usein esim. insestiä.  Ehetyminen on täysin mahdollista ja kuten eräskin terapiaa yli tuhannelle homomiehelle antanut totesi, "lähes jokaisella homomiehellä on ollut huono ja epäkunnioittava suhde isäänsä".  Amerikkalainen x-gay ryhmä totesi kerran arvostelijoille: "miten selitätte 20 000 entistä homoa".  Homoudesta on päästy usein myös eroon rukouksen kautta  (ks.googlella  esim. tapaus Amadeus Oilinki). On täysin idioottimaista väittää että lapsi ei tarvitse äitiä ja isää. On sanomattakin selvää että molempien mallia tarvitaan. Tuohon postimerkkiin olisi pitänyt laittaa vielä pieni lapsi noiden karjujen viereen niin ehkä paremmin olisi tullut selväksi ettei karjujen eli miesten taipumukset viittaa lastenhoitoon ja hoivaamiseen.  Voidaan aivan yleistäen sanoa että pojat leikkivät autoilla ja tytöt nukeilla, siitä huolimatta että joitain poikkeuksia onkin. Jokainen päiväkodissa työskennellyt tietää tämän, eikä kyse ole suinkaan kasvatuksesta vaan täysin luonnollisista eroista, jota meidän aikana koitetaan kieltää. Lastenpsykiatrian prof. Tuula Tamminen toteaa: "Tehdyt tutkimukset eivät vielä riitä todistamaa että homoliittojen lapsille ei koidu liitosta mitään haittaa, ja että tutkimuksia pitää tehdä vielä lisää. Uusissa tutkimuksissa on todettu että jopa kolmen kuukauden ikäsen vauvan kehitykseen vaikuttaa se, että häntä nostelee sekä mies että naispuolinen henkilö".Toki elämä jatkuu ilman homojakin, mutta myös homoilla on myös luontainen tarve hankkia parille omia lapsia, mutta sehän on mahdotonta. Adoptio on vippaskonsti jota lapsettomat heteroparitkaan eivät aina halua. Päivänselvää on myös että kaksi erilaista rikastuttaa tosiaan enemmän.  Voiko olla mitään tylsempää kuin kaksi samanlaista jässikkää etsimässä toisistaan iloa, kun vaihtoehtona on herkkyys vastaam jämäkkyys, pehmeys vastaan kovuus ja karskius, kauneus vastaan komeus, hentous vastaan voimakkuus eli ts.  naisellisuus vastaam miehekkyys.  Vain  vastakkaiset sukupuolet voivat houkutella ihmisestä hänen parhaimmat ominaisuutensa esiin.   Peräsuoli ei ole tarkoitettu yhdyntään. Mutteri + pultti-systeemi on luonnollisin ja myös nautinnollisin.  Joka ei usko, hänen kannattaa kokeilla, ja tutustua naisen anatomiaan.  Kaikki muut ovat huonoja korvikkeita, myös lesboilla. Ramattu voidaan osoittaa todeksi,  ja onkin osoitettu  jo monta kertaa. Ongelmana on vain ihmisen epäusko. On turha aliarvioida uskontoa,  sillä  loppujen lopuksi kaikki käsitykset todellisuudesta perustuvat uskonvaraisiin oletuksiin eli ts. uskoon.  Myös heidän,  jotka luottavat vain tieteeseen.  Tämän myös tieteenfilosofia myöntää.


Vieras

#168

15.04.2014 21:14

Ryssätkin ymmärti vastustaa homopropagandaa
parlamentissaan yksimielisesti.
Sampo Nurmi

#169 Re: Re: Re:

15.04.2014 21:21

#162: Kaksimiestä=homo=paha! - Re: Re:

Mielestäni viestini oli aika selvä. Ei se että joku on sotaveteraani tarkoita sitä, etteikö myöhemmin voisi tehdä jotain hölmöä. Bill Clintonkin oli merkittävä mies merkittävässä asemassa ja silti harrasti avioliiton ulkopuolisen seksin muodossa tyhmyyksiä.

Suomessa ja maailmalla on jo paljon rappiota, pitää paikkansa. Kuinka kauan haluamme rappion jatkuvan ja onko meillä aavistustakaan mihin se johtaa? Mielestäni satoa korjataan jo.

Aika ikävä juupas-eipäs-homo-hetero -sävy muuten muodostunut tälle keskusteluketjulle. Tulee ihan mieleen suomi24:n keskustelut. Asiallista keskustelua on varmaan turha toivoa.


Vieras

#170 Re: Re: Re: Re:

15.04.2014 21:28

#169: Sampo Nurmi - Re: Re: Re:

Keskustelu on yhtä asiallista kuin koko adressi.


Vieras

#171

15.04.2014 21:35

Emme halua viedä viestiä maailmalle , kun mm,Irja Askola, pidetään suomi puhtaana ,ei ylistetä mitään saastaista.

Vieras

#172

15.04.2014 22:17

Pientä rajaa Posti! Olisiko Vennamon aikana tuollaista tehty? EI!
Tim Tim

#173 Re: Hienoa Itella

15.04.2014 22:41

#80: Tom Tom - Hienoa Itella

Juu. Lisää suvaitsevaisuutta vaan ja seuraavaksi Itellan kaapeista tulevat ulos eläimiin sekaantujat.

Hyi että. Lopetan omalta ja yrityksen osalta Itellan palvelujen käytön.

Onneksi on hyviä lähettipalveluyrityksiä, ja heidän läheteillään on housut jalassa niin edessä kuin takana, miehillä ja naisilla.

Tom postarit kunniaan

#174

15.04.2014 22:44

kylläpä suomalaiset ovat ahdasmielisiä ja sisäänpäin kääntyneitä. Tällaisethan postimerkit vain kertovat kuinka edistyneitä me olemme: vaikka meillä on nuori kulttuuri (nippanappa parisataa vuotta), on se nopeasti kehittynyt suvaitsevaksi kaikelle, mikä kertoo kehittyneisyydestämme. Tällaiset vastustavat adressit, niillä voi pyyhkiä lattiaa..
Kunnioita sinä muitakin

#175 Re: Peppua

15.04.2014 22:44

#99: Peppua - Peppua

Minun puolestani voi kaikki alastomat takapuolet siirtää pois julkisuudesta, olivat miesten tai naisten, tai lasten. Viekää vaan heti pois.