Pro Puijo - Puijon vanhojen metsien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pro Puijo - Puijon vanhojen metsien puolesta.

Kuopiolainen

#26 Luonnonrauhaa

17.12.2012 18:46

Kerrankin ihmiset oikealla asialla. Kuopiossa pitää suojella muitakin luontokohteita kuin Puijoa. Onko aina pakko kehittämisen viitan alla hakata ja tasoittaa kaikki luontokohteet? Ja rakentaa tilalle parkkipaikkoja, hyvästi luonnonrauha.. Eikö jotain voi kehittää siten että tehdään hiljaisia luontopolkuja sen sijaan että rakennetaan parkkipaikkoja? Eivät eurooppalaiset tänne tule golfia pelaamaan jos tuota kenttää joku yrittää perustella sillä että saadaan maailmalta tänne pelaajia. Ajattelevatko golfin harrastajat ollenkaan muita kuin itseään? Tehtiinpä tuo golf-kenttä millä rahoituksella tahansa niin lopulta kuopiolaiset ovat kuitenkin maksajina. Ja takuulla kenttä rajoittaa vapaata liikkumista alueella. Kustannukset ja liikkuminen ovat toisaalta pikkutekijöitä sen rinnalla että luonto on aina joka joutuu maksamaan, kun kirves lyödään ensimmäiseen puuhun golf-kentän tieltä on tehty jotain peruuttamatonta. Luonnon palaaminen alkutilaansa kestää minimissäänkin ajatellen parisataa vuotta. Maailma on täynnä esimerkkejä typeristä urheilulejeista joissa luontoa raiskataan armotta. Autourheilu, ampumaradat, hiihtostadionit, jalkapallokentät jne. suurin osa on tehty viljelykelpoisen luonnon päälle. Eikö ihminen koskaan opi? Antakaa Puijon honkien humista rauhassa!
HESE

#27 LUONTO VOITTI

17.12.2012 21:38

Luonto voitti, se on oikein. Nyt on golffareiden käännettävä katseet puijosta, johon golfin vaatima täysikokoinen kenttä ei olisi kaikestahuolimatta sopinut kuitenkaan. Nyt kaikki golffari, lyökää viisaat päänne yhteen ja suunnitelkaa ja toteuttakaa toisaalle Kuopioon uusi hieno ja tasokas sekä mieleisenne golfkenttä. Golf on hieno ja vaativa urheilulaji ja se vaatisi kyllä Kuopioon jo oman kuopiolaisten pelaajien arvoisen pelialueen, vaikka etelä kuopioon.

Vieras

#28 Kiitos

18.12.2012 12:03

Uskoni demokratiaan sai eilisen oikeamielisen päätöksen johdosta vahvistusta. Valtaosa kaupunkilaisista vastusti Puijon golfkentän laajennusta. Päättäjien päätös oli senmukainen. Kiitos paljon! Luottamukseni politiikkaan alkaa palautua.

Vieras

#29 Re: Re: MATKUS GOLF

18.12.2012 22:14

#21: - Re: MATKUS GOLF

Muille perheenjäsenille, ei-golffareille, löytyisi Matkuksesta puuhaa koko päiväksi ,kun me kiertäisimme silläaikaa rataa.

Ehdotttomasti golfkenttä Matkukseen-kiitos. Puijo saakoon olla rauhassa kovilta palloilta. Pelaisin itsekin mieluummin eteläisessä-Kuopiossa.


Vieras

#30 Re: Kiitos

18.12.2012 22:17

#28: - Kiitos

Kiitos valtuustolaisille,jotka ymmärsivät äänestää Puijon rauhallisemman -lempeämmän-kehityksen puolesta!Eli "Ei!"

Oikeus tapahtui äänestyksessä.

nomen est omen - nimi on enne

#31 Re: Re: Re: MATKUS GOLF

18.12.2012 22:42

#29: - Re: Re: MATKUS GOLF

Jo nimi "Matkus-Golf" on houkutteleva. Vetovoimainen. Matkus alkaa olla jo tavaramerkki. Sinne golfkenttä, ilman muuta. Ja kaupunkirata Kuopion torilta, mualiman navalta, Matkukseen. Olisi välillä hauska ja ekologista matkata julkisella kulkuneuvolla, ehkä kaupunkijuna on tulevaisuuden trendi - tai pakko, kun öljy hiipuu.

golfari

#32 matkusgolf

25.12.2012 22:56

Matkuksen parkkiapaikan viereisessä ojassa on nähty sammakonkutua ja lento-oravan pipanoita, ei sinne voi enää mitään rakentaa, näin on vihervasemmistofasistit jo päättäneet.

Vieras

#33 Re: matkusgolf

26.12.2012 17:30

#32: golfari - matkusgolf 

Valehtelet, ettei vaan ollut omia eritteitäsi ?

V.K-Z

#34 Re: UPEA HARVINAISUUS MAAILMASSA

29.01.2013 12:14

#3: HESE - UPEA HARVINAISUUS MAAILMASSA

Kiitos, olen todella samaa mieltä asiasta emme todellakaan saa tuhota kaunista luontoamme !! Olen golffari..mutta silti en halua että Puijon kaunis metsäalue tuhottaisiin. Golffareilla on jo tarpeeksi paikkoja Kuopion salueella (Tahkovuori,Tiirintorppa jne)

 

V.K-Z

#35 Re: Luonnonrauhaa

29.01.2013 12:25

#26: Kuopiolainen - Luonnonrauhaa

Olen myös Kuopiolainen/(Juankoski/Akonpohja/Akonvesi).

Kerrankin puhutaan asiaa. Luontokohteita pitää suojella...pitää siistinä ja hoitaa parhaan kykymme mukaan.Luonto on niin tärkeä ihmiselle..sen rauha ja kauneus. Asun saksassa, mutta kesälomallani palaan aina luontoon etsimään rauhaa.Kun tekee raskasta työtä...luonto on paras paikka tankata itseensä voimaa ja valoa.

Älkää pilatko rakasta luontoamme !!!

UUS NATSI

#36 卐UUS NATSI卐

11.10.2019 21:30

EU OON SUOMEN PÉRSEREIKÄ!

FASISTI

#37 luonto on sydäntä lähinnä ;)>

17.05.2020 16:40

 

 

suojellaan metsiiäämmeee !

 

americcalaiset tuholais korporaartiot ulos maastamme tuhoamsataa metsiämme !

 

se on suomalaisten hommaa ei usalaisten negrujen !