Kannabis lailliseksi

höh
Vieras

/ #2894 Re:

30.03.2011 17:42

#2893: -

Kannattaa varmaan käydä joissakin maassa jossa se on hyväksyttävämpää ja  paremmin hallittua tai tutulta joka kasvattaa ja omaa hyvän hamppu tietouden (en tietenkään kehota rikokseen mutta jos välttämämttä sitä kokeilla haluat)

Suomen lainsäädännöstä johtuen diilerit hallitsevat kannabiksen myyntiä ja tästä johtuu se että kadulla myytävä kannabis voi olla erittäin vaarallista terveydelle.  Varsinkin sitä katuhasaa (pelti. levy, nippi, pl....) kannattaa välttää, siinä on yleensä vaikka mitä shittiä mikä moninkymmenkertaistaa terveys haitat.  Nykyään suomessa jatketaan sitä kukintoakin hiuslakalla tai lasikuitu spreillä, joten katukukkakin on aika kyseenalainen... Jos vielä olet alaikäinen niin ei kannata edes maistella ennen kuin olet täysikäinen, kaikki päihteet ovat haitallisia nuoren kehitykselle.

Toivottavasti tämä kannabis saataisiin lailliseksi niin vähenisi edes hieman nämä "kannabiksesta johtuvat" ongelmat.

Tällä hetkellä rikollisjärjestöt tiennaavat miljoonia noilla jatketuilla huonosti kasvatetuilla hampuilla.  Jos kannabis laillistettaisiin pääsisimme eroon tästä epäpuhtaasta kannabiksestä , koska voisimme valvoa laatua. Sekä saisimme suuret verotulot joita voisi käyttää vaikka esim päihteistä tuleviin ongelmiin.

 

Olisi aika lopettaa se ongelmien lakaseminen maton alle sanomalla "ei".

Kannabiksen kanssa on mielestäni sama tilanne kun alkoholin kieltolain kanssa, joissakin asioissa ei voi vain ajatella mustavalkosesti. Kieltäminen ei ole aina oikea ratkaisu.