Avoin kirje Kirkkohallitukselle

Myöskin kansanlähetysläinen
Vieras

/ #44 Re: Herätysliikkeistä

31.03.2011 10:02

#38: U. Sarnivara - Herätysliikkeistä

Olisikohan U. Sarnivaralla nyt peiliin katsomisen paikka? Olisi myös mukava, jos haukkumisesi tueksi voisit osoittaa sen UT:n homovastaisuuten kannustavan artikkelin. Kenties sinulla on jotain henkilökohtaista kaunaa Kansanlähetystä kohtaan, mutta silti, väärän todistuksen lausuminen lähimmäisestä on erään tuntemani Raamatun tekstin mukaan väärin.

Kansanlähetyksen uskottavuus perustuu mm. siihen, että Kansanlähetyksessä rakennetaan kestävälle perustalle, Raamatun arvovallalle. Kirkko sen sijaan on menettänyt uskottavuutensa siinä, ettei ole enää varmaa, mihin voidaan uskoa, tuskin nyt ainakaan Raamattuun, mitä Arkkipiispan lausunnoista voi päätellä...?

Kenties et voi ymmärtää jonkun henkilön tai järjestön rakkautta evankeliumiin ja sen levittämiseen, mutta juuri siihen yhteistyöhön kirkon kanssa myös Kansanlähetys tähtää. Mitä muuten sanot siitä, että kirkko paukuttelee henskeleitään 4 miljoonalla jäsenellään, ja on heti kauhuissaan, kun muutama ateisti eroaa kirkosta? Luuletko, ettei tässä ole kyse huolesta verovarojen menettämisestä? Ainakaan sielujen pelastumisesta ei tunnuta olevan huolissaan...