VAADIMME VIRKAMIESKUNNAN MÄÄRÄN PIENENTÄMISTÄ!

Tarja

/ #5 Mkä on oikea tarve,kyllä kuudesosa riittää.

17.08.2013 03:23

Mikäpä ei ole mässäillessä ja rahmutessa pakolla viedyillä rahoilla.Useampikaan veronmaksaja ei halua maksaa,koska ei ole mitään tilannutkaan.
On todella väärin kun kansalaisilta ryöstetään kohtuuttomasti kaikki omaisuus ja rahat.
Virkanaiset ja virkamiehet haluavat itsellensä rohmuta toisilta kaikki ikivanhat perintöomaisuudetkin omaan käyttöönsä ja omistukseensa.
Rohmujen määrä on todellakin paisunut Suomessa aivan naurettavan suureksi ja tuntuu edelleenkin vain paisuvan,kuin vanhan mummon pullataikina ennen,että meni yli taikinan reunan.
Mitä sitten asialle voitaisiin tehdä,elättää,kuin paisuvat maahanmuuttaja pakolaiskansatkin.
Ainoa vaihtoehto on lakko ja vaatia muuttamaan lakia verotuksen pienentämiseksi vapaehtoiseksi,kyllä ne kaikki häipyvät siitä kotikonnuillensa työtä tekemään.Tietenkin välttämätön täytyisi pitää pystyssä,kuten Postipankki,josta lainaa saa ja permapankki-siementä.Kekkosen aikana kauhisteli kansa,kun virkamiesten määrä oli mennyt jo yli sadantuhannen,mutta nyt se onkin jo kuulema kuusisataa kuusikymmentä tuhatta.Ja kulut heistä jossakin parinsadan miljardin paikkeilla vuodessa,eläkeläisineen.
Viimeisin lisäys on yle,jonka rahoitus siirtyi verotuksen kerättäväksi.Kyllä sinnekin varmasti kerääntyy mahdollisimman paljon joutilaitakin.