Muutos Kimmo Pyykkö-museoon


Vieras

/ #139

15.09.2013 07:42

Kunnan isiltä (lue: Isä Aurinkoisilta) ovat järkiargumentit hakusessa (mikä yllätys...), ja nyt pitää hamuta jo natsikorttia käyttöön.

Selvähän se, ihan silkka natsismiahan (kohta kai rasismiakin) on tuo, että hävyttömästi mennään ottamaan tavallisten kuntalaisten mielipiteet ja tarpeet huomioon. Ilkeämielisesti sekoitetaan kunnanisien keskenään sopimat sulle, mulle, sulle, mulle hiekkalaatikkoleikit. Kun Kokoomus ja Demarit (tai ainakin nokkamiehet) ovat jo kristillisen tasajaon merkeissä sopineet mihin kuntalaisten verorahat käytetään (siinä nyt mitään kuntalaisia tarvitse kuunnella), niin tullaan sitten sohlaamaan hyvät diilit, ihan pelkästään puoluepiliittisista syistä. Taisi arvoisilta kunnanisiltä päästä unohtumaan se pikkuseikka, mihin ne verorahat oikeasti olisi tarkoitus käyttää: kuntalaisten hyvinvointiin, sairaan- ja hammashoitoon, lasten koulutukseen, teiden pitämiseen kunnossa ja niiden turvallisuuden parantamiseen jne.

Kimmo Pyykölle rusettipäällisen lahjapakkauksen antamiseen minulla ei ole yhtään vastväitettä -kunhan lahjanantajat maksavat 100%:sti omista taskuistaan.