Lakkauttakaa Tyrnävän pentutehdas


Vieras

/ #169 Lainaus

03.10.2013 08:40

" 24.01.09,



Pari vuotta sitten siellä käytiin ja ihana villis saatiin. Tosin kieltämättä paikka oli hiukan outo... Luettelen nyt pari asiaa, toivottavasti ette pahastu:

* koiria oli kymmeniä. Heti sisään tullessa noin 10 pentua pyöri jaloissa.

*tutkin hieman taloa kasvattajan puuhaillessa: makuuhuoneen oven avatessani alkoi kamala räksytys, huoneessa oli valtavasti häkkejä, pinottu päällekkäin, lähes jokaisessa koira.

*chihuahuat juoksentelivat talossa räksyttäen ja p*skoen sohville

*lattialla oli häkissä koira, joka uikutti surkeasti. Kasvattaja vain ärähti sille: "HILJAA!" ja sitten selitti että: "Se lähtee jo huomenna pois niin ei viitsi päästää poiskaan häkistä!"

*lattialla istui suloinen pieni mustanharmaa pentu: kysyin, minkä rotuinen se oli niin kasvattaja vastasi: "Vie pois jos haluat, se on vahinkopentu muutenkin. (villiksen ja chihun risteytys)" Pentu oli pieni ja tärisi vähän... Koskettaessa oli hyvin välinpitämätön, aivan kuin ei olisi edes huomannut minua.

*pentu, jonka haimme, oli aivan yksin. Emoa ei näkynyt/ollut paikalla, saati sitten sisaruksia. Haettaessa pentu oli 7 vko. Emme koskaan nähneet sitä emonsa tai sisarustensa kanssa.

*talossa oli yksi ruskea villis, joka oli aivan puliksi ajeltu. Kun kysyin syytä, kasvattaja vastasi: "Ainiin, pitäisikin soittaa koiran omistajille, että leijonaleikkaus meni pieleen.." Leikkaus oli mennyt pieleen, joten hän oli ajellut koiran kokonaan kaljuksi! Mahtoivat omistajat ilahtua.

*chihujen silmät vuotivat ja olivat muutenkin huonosti pidetyn näköisiä.

Kun lähdimme, tuntui ihanalta saada pentu pois sieltä. En tiedä, mistä tuossa oli kyse, mutta outoa se minusta oli. Lisäksi, pentuamme ei oltu rekisteröity, isä ja emä kyllä olivat. Kun kysyimme, voisiko sille olla papereita, vastaus kuului: "No, voittehan te ottaa tuon aprikoosinkin. Sillä on paperit. Se tosin maksaa kaksi kertaa enemmän!" Oma pentumme maksoi 600?.

Itse pennussa ei ole mitään valittamista: on terve ja leikkisä. Hakupaikka vain tuntui niin oudolta... Hankimme luultavasti pian toisen koiran, emmekä kyllä hae pentua tuolta.Suosittelen hakemaan pennun muualta, on parempiakin kenneleitä! Kommentoikaa jos tiedätte jotain tärkeää asiasta tai paikasta!

Kiitos kun jaksoitte lukea! "