Kieltäkää kasvissyönti

Heidi Manner
Joensuu

/ #66 Hassua.

26.02.2008 22:19

Tämä adressi on vähän samaa sarjaa "Palautetaan homous sairausluokitukseen"- adressin kanssa. Typerä ja huomionkipeä. Onnea miljoonan ihmisen haalimiseen.

Huomaan, että monet olettavat sekasyönnin olevan automaattisesti täydellinen tapa saada kaikki tarpeellinen elimistön hyvinvoinnin kannalta. Ensimmäisenä mieleeni tulivat mammanpojat ja amikset, jotka elävät oluella, lenkillä ja kebabilla. Tällainen ruokavalio ei varmasti täytä ruokaympyrän suosituksia, mutta sen täytyy olla terveellistä, koska siinä on LIHAA. On totta, että vegetaristit ja etenkin vegaanit joutuvat näkemään enemmän vaivaa saadakseen kaikki vitamiinit ja hivenaineet sekä muun tarpeellisen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että pitäisi luopua omista atteistaan tai riskeerata terveytensä. Kyllä, kasvissyönti on terveydelle parempi vaihtoehto. Se ei ole mielipideasia.

Koska olen ihminen, minulla on vastuu kaikista muista elollisista olennoista. Olemme täysin ylivoimaisia ja halutessamme voimme tappaa kaiken elollisen. En kuitenkaan halua ajatella, että se on välttämätöntä ja elämän tarkoitus. En tarvitse lihaa ja pidän säälittävänä tapaa tappaa puolustuskyvyttömät eläimet asein. Jos joku haluaa lihaa, se tulee metsästää itse, paljain käsin. Siitä vain jänismetsälle. Juokse jo.