Perintövero pois

Late

/ #177 100% perintövero

28.11.2013 09:40

Henkilön kuollessa hänen omaisuutensa ei enää ole hänen, sillä hänhän on lakannut olemasta. Se ei myöskään kuulu sukulaisille, sillä he eivät ole tuota omaisuutta omalla työllään ansainneet. Vaan tämä omaisuus tulisi käyttää koko kansakunnan hyväksi.

Toisaalta en minäkään rahojani nyt TÄLLE valtiolle antaisi. Mutta jos valta olisi kansalla ja ajettais aidosti kansan etua (kuten pitäisi olla), niin silloin kyllä antaisin rahani mieluummin sille, kun lapsilleni. Ja itsekkin haluan että omat lapseni pärjäävät omillaan, eivätkä odota rahaa kun kuolen.

100% perintövero takaa sen, että kaikki lähtevät samalta viivalta, ja menevät niin pitkälle kuin omat taidot riittävät. Ei enää mitään etuoikeuksia tai kultalusikoita suuhun kenellekkään. Jokainen superrikas suku tällä planeetalla lakkaisi olemasta. Tätä meidän kaikkien pitäisi alkaa joukolla vaatimaan, ja siinä voisi maailma muuttua.

Rikkaiden "perintönä" on olla johtajia, kun taas köyhien "perintönä" on olla työläisiä. Niimpä köyhillä ihmisillä ei mitään syytä vastustaa 100% perintöveroa.