Kansanäänestys kaksikielisyydestä

Henri Turunen
HELSINKI

/ #3 Kansanäänestys on todellista demokratiaa

08.07.2008 20:01

Moro muuten Jaakkolan Jussille.

Erittäin hyvä adressi valdideine perusteluineen. Tästä aiheesta on ollut muutama adressi täällä niin puolesta kuin vastaankin. On siis muutaman kerran aiemminkin todettu, että aihe on äärimmäisen altis pakkoruotsittajien svekohäriköinnille:

Aiemmin eräs kielipoliittisilta foorumeilta tunnettu svekohäirikkö sabotoi useilla tuhansilla häirikköallekirjoituksillaan pakkoruotsin vastustamiseen viittaavia adresseja (mm. http://www.adressit.com/kielivalinta ), minkä motiivi löytyy seuraavasta pakkoruotsin kannattajan kommentista:

http://www.adressit.com/keskustelu/1780/start/50#message_1058

"
#53
Sabotoiduilla adresseilla ei poisteta pakkoruotsia. Valitan.
En myöskään tiedä kuka se roisto on. Ehkäpä rikosilmoituksen myötä selviää. Mistä muuten tiedät että niitä oli kolme?

-Lasse-
Lars Dahl (Hanko, 13.12.2006 15:22)
"

Sen jälkeen samainen Lassie Dahl (on tietenkin pelkkä nimimerkki eikä kyseisen häirikön oikea henkilöllisyys) sattumalta narahtaa oman pakkoruotsia puoltavan adressin svekomultinikkeilystä:

http://www.adressit.com/pakkoruotsi1

"

Adressit.com:n ylläpidon tiedote:
Adressi on suljettu ylläpidon toimesta (21.1.2007)

Adressi on suljettu, koska adressin 3909 allekirjoituksesta 3226 kappaletta, eli 82,52 %, on lähetetty adressin tekijän käyttämistä IP-osoitteista.

Adressin tekijä ei ole vastannut yhteenkään kolmesta yhteydenotosta koskien adressin allekirjoituksien manipulointia. Viimeisimpäänkään viestiini, jossa kysyin, että onko hän syyllistynyt huijaukseen, ei vastattu, mutta ilmeisesti se oli kumminkin luettu, koska tuntia myöhemmin adressia oli muokattu. Adressin päättymisestä oli tiedotettu ja kommentit-osiossa adressin tekijä vähätteli IP-osoitteiden poikkeuksellisen pientä määrää suhteessa kokonaisnimimäärään sekä kertoi adressin luovutussuunnitelmista tietyille ministereille. 8.1.2007 olin lisännyt sähköpostiosoitteen pakolliseksi kentäksi tähän adressiin häiriköinnin vuoksi, mutta nyt adressin tekijä oli poistanut email-kentän. Tämän jälkeen samasta IP-osoitteesta, josta muutokset adressin oli tehty, lähetettiin 139 allekirjoitusta noin kahden tunnin aikana.

Adressin muokkaaminen on nyt estetty sen tekijältä, mutta kommentit-osioon tullee pian adressin tekijän vastine.

- Samppa Rehu (Adressit.com:n ylläpito)
"

Arin hanke on erittäin kannatettava kaikin puolin - kansanäänestys on sitä todellista demokratiaa, nykyinen nk. parlamentarismi on todellisuudessa fasistisen eliitin korruptiota -, joten pieni ennakkovaroitus tulevasta on tämän viestin muodossa paikallaan.