Konemusiikki kiellettävä

Anssi Valtonen
Lohja

/ #43 Niinpä niin...

16.07.2008 16:34

En minä ainakaan tunne ensimmäistäkään ihmistä noista konemusiikkibile-kuvioista joiden tietäisin vetävän alkoholia ja tupakkaa kovempia myrkkyjä, monet kun eivät vedä noitakaan. En minäkään vedä kuin tupakkaa ja batteryä.

Niinkuin joku täällä jo mainitsi, lähes kaikki musiikki tänä päivänä luodaan tietokoneiden avulla, näin ollen lähes kaikki musiikki on konemusiikkia, ja jos se kiellettäisiin kuten adressissa ehdotetaan, ihmisen musiikkikulttuurillinen kehitys ottaisi aika ison loikan taaksepäin. Ja poistaisiko se sitä alkuperäistä ongelmaa eli huumeidenkäyttöä? Epäilen.
Ja jos Sakarias tässä haluaa että kaikkien pitäis kuunnella iskelmää, niin voitaisiin unohtaa suomalaisen musiikin ulkomaanmarkkinat ja mahdolliset euroviisuvoitot. Suomalainen konemusiikki kun on tänä päivänä kova sana jos ei ympäri maailman niin ainakin euroopassa.

Tässä nähdään taas kuinka ihminen osaa olla kapeakatseinen ja tuomitsevainen vaikkei tiedä mistä puhuu. Ottakaa hyvät ihmiset asioista selvää ennen kuin päästätte ajatuksenne ilmoille älkääkä leimatko koko kulttuurinhaaraa muutamien mustien lampaitten takia.

p.s: uutiset eivät aina ole se tiedonlähde joka kertoo totuuden, se kun on nähty että jos konemusiikkitapahtumassa joku jää aineista kiinni, lööpit kattavat koko etusivun siitä kuinka taas satoja ihmisiä jäi kiinni huumebileissä, mutta jos sama tapahtuu esim. Ilosaarirockissa, pistetään kädet taskuun ja vihellellään...

Morjensta vaan...