Konemusiikki kiellettävä

Antero Svartgård
Helsinki

/ #93

23.08.2008 20:06

"Poliisi ratsasi taas kerran tänä vuonna Konemetsä-tapahtuman, jossa useat sadat ihmiset jäivät kiinni huumeidenkäytöstä. Kuinka tämä voi olla mahdollista hyvinvointivaltiossa!?"

- Tuskin on olemassa ainuttakaan maata jossa ei huumeidenkäyttöä esiinny.

"Syynä on tapahtuman edustama ns. konemusiikkikulttuuri, joka salakavalasti houkuttelee nuoret käyttämään erilaisia huumausaineita suonensisisesti jopa poliisitoimien uhalla."

- Minkä tahon mukaan nimenomaan konemusiikki on huumeidenkäytön takana? Pystytkö antamaan näytettä syytöksillesi?

"Tähän maahan ei tarvita enää ainuttakaan huumeidenkäyttäjää lisää! Tästä syystä huumeiden käyttöön johdattava konemusiikki tulisikin kieltää lailla."

- Entäpä metallimusiikki joka rohkaisee polttamaan kirkkoja sekä vihaamaan kristittyjä ja hyvyyttä? Entäpä rap-musiikki joka rohkaisee anarkismiin? Miksi tekstisi perustuu nimenomaan joidenkin tekno-biisien mieltäkääntäviin sanoituksiin (jos niitä nyt on)? Mikset yleisesti puhu "pahantekoon lietsovien lyriikoiden kieltämisestä"?

"Konemusiikki perustuu yksitoikkoisiin rytmeihin, joiden tarkoituksena on saada kuulijansa huumausaineiden käytölle otolliseen ns. transsitilaan."

- Sana "yksitoikkoinen" on täysin subjektiivinen käsite. "Transsitila" on erittäin tyypillistä myös metallimusiikille, joten mikset mainitse sitä?

"Konemusiikin tekeminen ei myöskään vaadi minkäänlaisia musikaalisia taitoja, vaan sitä pystyy tuottamaan kuka tahansa -- esimerkiksi uusia uhreja liigalleen etsivä paatunut huumerikollinen -- pelkällä napinpainalluksella."

- Mitäköhän tähän sanoisi? Kumpi kuullostaa paremmalta; "Täyttä paskaa" vai "Selvää skeidaa"? Luuletko että painat nappia kerran ja tadaa! Konebiisi on täysin valmis?

"Me allekirjoittaneet vaadimme siis, että ns. konemusiikki luokitellaan lainsäädännössä suoraan huumausaineeksi ja sen kuuntelemisesta on tehtävä huumausaineen käyttörikos."

- Etkös ensimmäisessä kappaleessa puhunut siitä että konemusiikki ROHKAISEE huumeidenkäyttöön? Nyt yht'äkkiä väität että konemusiikki itsessään on huume. Koeta nyt päättää! Vai oletko tosiaan sitä mieltä että huumeiden käyttö ja konemusiikin kuunteleminen aiheuttaa samoja reaktioita aivoissa? Onko sinulla tähän näytteitä?

Tiedän että adressisi on vitsi, mutta pakkohan jotain on kommentoitava.