Konemusiikki kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Konemusiikki kiellettävä.

jukka seppälä
turku

#76 ja toiseks

21.07.2008 10:16

jos aiotte kieltää räpin niin sanon että pilasitte päiväni ! se on lempi musani. ja toiseksi mä oon järkevä enkä huumeita vedä >:( :)
Joni Rantanen
Espoo

#77

21.07.2008 12:41

Nyt ei voi kyllä muuta sanoakkun voi vittu! :D Miks ei samantien kiellettäs paskalla käynti, ja otetaan käyttöön se "Saan kävellä 'kävely kortilla' vain -kortti", niin ja eiköhän kielletä alkoholi juomien juominen baareissa yms. ! Eiköhän tehä tästä paskaläjästä vieläkin paskempi?
Topi Survo
Kuopio

#78

21.07.2008 12:42

rajota oikeesti
Varpu Vanhapiha
Jyväskylä

#79 jaahas

21.07.2008 15:23

tää kai on joku provo..

Hauskaa luettavaa juu. Meniks se niin päin et ensin kuunnellaan sitä "huumemusiikkia" ja sit vedetään huumausaineita..? Kultapieni se taitaa mennä niin että jos joku niitä huumeita käyttää, niin se ENSIN vetää sen fixin, ja Sitten kuuntelee musiikkia. kihii!
Varpu Vanhapiha
Jyväskylä

#80 terppa tarppa

21.07.2008 15:26

Jalleen kerran joku pössyttelijä työntää nokkansa joka ikiseen huumejuttuun.. Muistahan taas että pilven polttaminen on pikkasen eri asia kun muiden ns. kovempien huumeiden käyttö. Ja jos pitää valita kadun laidoista se mitä kulkee känniläinen tai se missä tulee joku piri/koka/heroiini- mäntti, niin minä ainakin menen sitä kännikaistaa ihan millon vaan.
Jorma Särki-Kampela
Vantaa

#81

21.07.2008 19:11

ffffffffffffffff
jukka seppälä
turku

#82 AARGHH!

21.07.2008 21:50

taas tänne tulee hyväksyjiä!Mielestäni myös rap-musiikki tulisi kieltää, koska rap-kulttuuriin kuuluvat varsin oleellisena osana mm. huumeet ja väkivaltarikokset. Myös heavy metal -musiikin kieltämistä tulisi harkita "hevarikulttuuriin" liittyvän haitallisen alkoholinkäytön ja kyseenalaisten uskonnollis-filosofisten oppien (mm. saatananpalvonnan ja uusfasismin) vuoksi.
MÄÄ OON ERIMIELTÄÄÄ!
räp ja metal on mun lempi musatylejä tai no oikestaan NU metal, rapcore,rap,
Urpo Martikainen
Kittilä

#83 Jep jep...

24.07.2008 20:17

Eiköhän tää jannu oo aika selvä feikki. Menee jo huonoks läpäks koko juttu, siinä vaiheessa kun sakarias esitti tetriksen kieltämistä niin eiköhän jokainen tajua että huomiota tässä vaan haetaan ja siinä kieltämättä on onnistuttu kun radioonkin on päässyt. Eiköhän ole parempi vain jättää sakke rypemään mielihyvässään ja jatkaa sen konemusiikin kuuntelua hyvällä omallatunnolla.
Riku Niittyla
Tampere

#84

26.07.2008 01:49

"Me allekirjoittaneet vaadimme siis, että ns. konemusiikki luokitellaan lainsäädännössä suoraan huumausaineeksi ja sen kuuntelemisesta on tehtävä huumausaineen käyttörikos." Hmm. Mun mielestä Konemusiikki ei tuo minkäänlaista hyvän olon tunnetta eikä vie minnekkään transsiin.. -.-'
Juho Laitalainen
Helsinki

#85 Voi Sakarias Sakarias

26.07.2008 11:17

Oletko viisas vai muuten vaan viisas? Olen pähkäillyt todella pitkään oletko trolli. Mutta kyllä näitä mailmassa riittää. Muista ettei sanahelinä riitä aina argumentiksi.

Kerroppa millä perusteella konemuusiikki vaikuttaa siihen käyttääkö huumeita? Olet typerä eikä sille voi mitään. Kaikki argumenttisi ovat ristiriitaisia tai ilman todisteita. Tai muuten vain absurdeja.
Oona Kielo
Turku

#86 Apua

29.07.2008 21:22

Meinasin tuoliltani tippua kun luin kyseisen adressin! Varsinkin kohta:
"Me allekirjoittaneet vaadimme siis, että ns. konemusiikki luokitellaan lainsäädännössä suoraan huumausaineeksi ja sen kuuntelemisesta on tehtävä huumausaineen käyttörikos."
Oletko siis joskus konemusiikkia kuunnellessasi esim. nähnyt hallusinaatioita tai tuntenut outoja tuntemuksia? Itselleni eikä KENELLEKKÄÄN tuntemalleni ihmiselle ei kyllä ole niin käynyt, enkä muöskään ole minkään laiseen "transsitilaan" vaipunut. Tuota lukiessaan ei voi kyllä muuta kuin ihmetellä että kuinka idioottimainen ihminen voi olla, kun haluaa jonkin musiikkilajin tehtävän laittomaksi! :D
Teemu Lehtonen
Helsinki

#87 Ihmiset käyttää huumeita...

30.07.2008 10:09

...ne pitäisi kieltää lailla. :D

Tämä adressi on todenäköisesti vitsi, mutta tämä kuitti oli pakko heittää.

Kuuntelen itse konemusiikkia ja vieläpä tarkemmin ottaen elektronista tanssimusiikkia. Siitä huolimatta en ole koskaan itse kokeillut humehia.
Lisäksi teen itse vapaaehtoistyötä huumeita vastaan.
Mitä tämä kertoo kyseisestä adressista? ;P
Miika Lehtinen
Ypäjä

#88

30.07.2008 11:47

Tää on yks naurettavimmista adresseista ikinä :D
h m
h

#89

06.08.2008 23:19

Täähän on tosi vakavaa! pitäis kieltää myös dub musiikki sillä se tuottaa transsitiloja varsinkin kun polttaa vihreää samalla! kaikki musiikki joka on johtanut edes 1 ihmisen huumeittenkäyttöön tulee kieltää!!111oneeleven!!
NOT

Adressin tekijä antoi aihetta nauruun :D ei tähän voi mitään sanoa...
Pertti Peräkartio
Helsinki

#90

11.08.2008 13:41

Itse asiassa monen nuoren ensimmäiset huume- ja alkoholikokeilut tapahtuvat nimenomaan Assembly-tapahtuman yhteydessä. <--- Tuon väittämän lähde olisi kiva saada tietää? Konemusiikilla on yhtä epäsuora yhteys huumeiden käyttöön kuin jos kuuntelet räppiä niin olet tummaihoinen gangsteri.
Janne Nurmela
Karttula

#91 Huvittavaa

13.08.2008 00:25

Kerrassaan huvittavaa... En voi muuta todeta. Tästä tulee vahvasti mieleen entisaikojen kohut, joissa hevimusiikki yhdistettiin saatananpalvontaan. Ahdasmielisyyttä, vääriä/vääristettujä faktoja, tiedon puutettaa... ja ääretöntä typeryyttä. huumoriarvo tosin on kohdillaan. Näin voin todeta itse konemusiikin suurena ystävänä, jolla ei koskaan ole ollut minkäänlaista kiusausta käyttää huumeita. Lisäksi olisi hauska kuulla menestyvä konemusiikkibiisi, jonka teet "vain nappia painamalla".
Jaycob
Espoo

#92 TeknoNappi

23.08.2008 14:06

Hei voisitko sanoo mulle mist saa sellasii nappei jotka tekee konemusaa? Pliis!
Vastaa tänne: are.you.fucking@serio.us

Kiitti!!!11one111onehundredandeleven
Antero Svartgård
Helsinki

#93

23.08.2008 20:06

"Poliisi ratsasi taas kerran tänä vuonna Konemetsä-tapahtuman, jossa useat sadat ihmiset jäivät kiinni huumeidenkäytöstä. Kuinka tämä voi olla mahdollista hyvinvointivaltiossa!?"

- Tuskin on olemassa ainuttakaan maata jossa ei huumeidenkäyttöä esiinny.

"Syynä on tapahtuman edustama ns. konemusiikkikulttuuri, joka salakavalasti houkuttelee nuoret käyttämään erilaisia huumausaineita suonensisisesti jopa poliisitoimien uhalla."

- Minkä tahon mukaan nimenomaan konemusiikki on huumeidenkäytön takana? Pystytkö antamaan näytettä syytöksillesi?

"Tähän maahan ei tarvita enää ainuttakaan huumeidenkäyttäjää lisää! Tästä syystä huumeiden käyttöön johdattava konemusiikki tulisikin kieltää lailla."

- Entäpä metallimusiikki joka rohkaisee polttamaan kirkkoja sekä vihaamaan kristittyjä ja hyvyyttä? Entäpä rap-musiikki joka rohkaisee anarkismiin? Miksi tekstisi perustuu nimenomaan joidenkin tekno-biisien mieltäkääntäviin sanoituksiin (jos niitä nyt on)? Mikset yleisesti puhu "pahantekoon lietsovien lyriikoiden kieltämisestä"?

"Konemusiikki perustuu yksitoikkoisiin rytmeihin, joiden tarkoituksena on saada kuulijansa huumausaineiden käytölle otolliseen ns. transsitilaan."

- Sana "yksitoikkoinen" on täysin subjektiivinen käsite. "Transsitila" on erittäin tyypillistä myös metallimusiikille, joten mikset mainitse sitä?

"Konemusiikin tekeminen ei myöskään vaadi minkäänlaisia musikaalisia taitoja, vaan sitä pystyy tuottamaan kuka tahansa -- esimerkiksi uusia uhreja liigalleen etsivä paatunut huumerikollinen -- pelkällä napinpainalluksella."

- Mitäköhän tähän sanoisi? Kumpi kuullostaa paremmalta; "Täyttä paskaa" vai "Selvää skeidaa"? Luuletko että painat nappia kerran ja tadaa! Konebiisi on täysin valmis?

"Me allekirjoittaneet vaadimme siis, että ns. konemusiikki luokitellaan lainsäädännössä suoraan huumausaineeksi ja sen kuuntelemisesta on tehtävä huumausaineen käyttörikos."

- Etkös ensimmäisessä kappaleessa puhunut siitä että konemusiikki ROHKAISEE huumeidenkäyttöön? Nyt yht'äkkiä väität että konemusiikki itsessään on huume. Koeta nyt päättää! Vai oletko tosiaan sitä mieltä että huumeiden käyttö ja konemusiikin kuunteleminen aiheuttaa samoja reaktioita aivoissa? Onko sinulla tähän näytteitä?

Tiedän että adressisi on vitsi, mutta pakkohan jotain on kommentoitava.
palle runqkvist
jyväskylä hood

#94 Testituloksia todellisuudesta

27.09.2008 18:24

Kuuntelin juuri ensimmäistä kertaa elämässäni tätä ns. Tegnoa ja olen lähes paniikissa testituloksista

En käyttänyt huumeita
En saanut hallusinaatioita
En kokenut minkäänlaista tunne-elämän häiriötä
En saanut orgasmia
En koe huumausaineiden tai hallusinogeenisten kasvien kohdalta minkäänlaista vetovoimaa
En menettänyt tajuntaani
En kyllä tykännyt ko. kappaleesta
Ei tullut yhtään huumemyyjää ovelle tarjoamaan mitään
En joutunut minkään alakulttuurin orjaksi
En nauttinut koko kokemuksesta
Ei tapahtunut mitään ihmeellistä eikä erikoista
En menettänyt mielenterveyttäni
En osallistunut assemblyyn
En menettänyt unta taikka kärsinyt painajaisista

Olen varmasti poikkeustapaus tässä Herra S:n esittämässä yleistykseen pohjautuvassa kaavassa
valitan, laimeahko kokemus

Join kyllä kupin kahvia aamulla pitäiskö tästä huolestua?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.09.2008 23:21


Changis Firoozi
Jyväskylä

#96 läppä

26.10.2008 21:55

ei hemmetti allekirjoitin vahingos adressin.. vaikka olin toista mieltä.. no ei voivoi niin asiaan kuitenki...


konemusiikissa ei ole mitään vikaa. jos ihminen tykkää konemusaa kuunella, nii antaa kuunella. itse en oo kyllä kuullu noista huume jutuista. itse kuitenki kuuntelen konemusiikkia melkeenpä 24/7, koulussa, kotona, autossa, nukkuessa (tietokone päällä musiikki soi kajarista) eikä se vaikuta elämääni mitenkää, paitsi että tekis mieli vaa tanssia ;) pakko myöntää kyllä että efektit ja biitit konnektaavat aivoihin mut sehä on se tarkotus että se saa ihmisen tanssimaan.

ja toi oli todella naurettava väite että konemusiikin tekeminen on muka helppoa ja että siihen ei tarvitse taitoa.

ensinäkin sinun pitää tietää hyvin paljon erillaisia rytmejä, biittejä. sinulla pitää olla hyvä musiikkikorva. sinun pitää osata käyttää konetta, sinun pitää osata käyttää dj välineitä, kiekkoja, miksereitä, se ei ole pelkästään volumen kääntelyä ja kiekon vetämistä ees takasin. biisi pitää muokata sellaiseksi josta muutkin jopa tykkäävät, etkä pelkästään sinä.

räppärit ja rokkaritkin käyttävät (jotkut) aineita. joten jätä konemusiikki fanittajat rauhaan.

Musiikki on elämä, konemusiikki on elämäntapa.
Kasia Butkus
Kievari

#97 JES

07.12.2008 19:39

sain yhen transsin kerran ku kuuntelin infected mushroomii ja sit heräsin mun faijan muna suusta ja olin käyny kakkaamassa julkiselle valtatielle ja isän väliliha oli vielä otsallani hyi. kehoitan lopettamaan koko musiikin juu kiitos ja kumarrus

ps. olin myös pissannut keskellä moottoritietä sladdu tiellepäin
Laura Lehtonen
Raahe

#98

10.12.2008 18:45

Ei se konemusiikki kyllä siihen huumeiden käyttöön vaikuta XD Joku nipo taas keksiny hyvän vitsin.

Kyllähän taitelijatkin käyttää alkoholia kamalasti, jopa huumeita. Pitääkö taidekin kieltää :'3
Tero Teikäläinen
Turku

#99 Aineissa?

14.12.2008 20:59

Tero: "Hei, sä!"
Sakarias: "Mäkö?"
Tero: "Just sä. *Keskisormi pystyyn* Montako sormea näät?

Ettet itse ole kuunnellut tätä ko. musiikkia? Ja eikö 'yksitoikkioisia' rytmejä aivan akustisilla soittimilla saa aikaan? Laulun sanat tälläistä korkeintaan voisi aiheuttaa, ei pelkät rytmit.
Ville Heikkinen
Jalavus

#100

14.12.2008 23:17

Konemusiikki on vaarallista.

Konemusiikki saattaa aiheuttaa seuraavia vaikutuksia käyttäjälleen.
Hyväntuulisuus, rytmijalan vipattaminen, mielihyvä, kehonväreily\lämpöaallot, pään heiluminen ylös alas bassorytmin tahdissa ja joskus jopa orgasmi.

Liian pitkään kerralla nautittuna tai liian vahvat annokset saattaa aiheuttaa päänsärkyä, korvien vinkumista ja kuulon heikkenemistä!