Hasis lailliseksi

Aikuinen Nainen
Helsinki

/ #10

08.01.2007 03:41

Herätys, typerykset!

Elin kahdeksan vuotta kannabista miltei joka päivä käyttävän ihmisen kanssa. Aiemmin elämässä satasella mukana olleesta ihmisestä tuli täysi luuseri, työelämästä vieraantunut, lapsilleen ja läheisilleen skitsokohtauksia saava (niinä hetkinä, kun ei saanut kannabista - hirveät vieroitusoireet) idiootti. Mies myös huijasi läheisiltään rahaa ostaakseen kannabista.

Allekirjoittamalla tämän todella TYPERÄN adressin edesautatte mahdollisesti jonkun ihmisen elämän tuhoutumista. Huomioikaa: Usein ei tuhoudu pelkästään kannabista käyttävän ihmisen oma elämä, vaan käyttö vaikuttaa moneen muuhunkin ihmiseen, jotka tästä käyttäjästä välittävät ja hänen kanssaan ovat tekemisissä.

Voin vierestä, oikein aitiopaikalta, seuranneena sanoa, että kannabiksella ei ole mitään hyviä vaikutuksia. Tuhoaa aivot, tuhoaa ihmissuhteet, tuhoaa elämän.

Jotkut teistä vielä kehtaavat väittää, että kannabiksesta ei tule riippuvaiseksi. Voi teitä parkoja...Yritätte perustella itsellenne haitallisen aineen käyttöä keinolla millä hyvänsä. Seurasin, kuinka aineesta tuli riippuvaiseksi. Kuinka fiksu ja hyvä ihminen muuttui skitsofreeniseksi, harhaiseksi, psykopaatiksi..

Tehkää heti kaksi järkevää tekoa! Älkää käyttäkö kannabista! Älkää allekirjoittako tätä adressia!

Kommentoi adressia