EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Eipäs bluffata

/ #593 Re: Re: Re: Re: Yhyy yhyy

23.04.2014 11:45

#575: J - Re: Re: Re: Yhyy yhyy

"Ja Kalevalan vertaaminen tähän... huhheijaa. Jotakin sinulta on nyt jäänyt ymmärtämättä. Kuten kaikilta jotka tähän vetävät tuon neidonryöstön."

Kerro toki tarkemmin, mitä on muka jäänyt ymmärtämättä. Se, ettet kommentissasi kertonut mitä, vihjaa siitä ettei mitään olekaan jäänyt ymmärtämättä ja yrität vain bluffata, ettei tässä adressissa muka olisikaan kyse homofobiasta.

Kalevala-merkissä kuvataan alaston erittäin nuori nainen, jota vanha pervo äijä juuri yrittää raiskata, minkä seurauksena nuori nainen tappaa itsensä. Toki kyse on vanhasta kulttuurista, eikä Postin kannanotosta että tuollainen olisi nykypäivänä hyväksyttävää käytöstä, mutta näinhän se on Tom of Finlandinkin tapauksessa. Ja ToF on maailmalla paljon tunnetumpi kuin Kalevala.

Lisäksi postimerkkeihin tulevat ToF-kuvat ovat paljon kesympiä kuin tuo neidonraiskauspostimerkki. Yksi ero toki on: toisessa on kyseessä HETEROraiskaus, toisessa hyvin maltillinen HOMOerotiikka. Ja juuri tuo homous on se ongelma, kuten tämänkin palstan useimmista kommenteista raamatunlauseineen ja iljetys/kauhistus -herjoineen näemme.

Miksi nimimerkki J:n on niin vaikea myöntää, että tämä adressi on nimenomaan ja ennenkaikkea HOMOvastainen?