Kieltäkää käsiaseet , ei enää koulusurmia

Tuomas Liikala
Kihniö

/ #23 Käsiaseiden kielto.

26.09.2008 19:10

Ensinnäkin tähän voisin niin paljon asioita sanoa, mutta kerron nyt oman mielipiteeni..
Käsiaseiden kielto ei estäisi yhtään mitään. Ensinnäkin käsiase on hieman vajavainen ja laaja käsite, johon voidaan luokitella niin paljon eri aseita..
Jos käsiaseiden luvat kielletään, aseita saa/on paljon muitakin ja jos jollain maailman ihmeellä siivilihenkilöiltä aseet joskus saataisiin pois (joka nyt toki ei ikipäivänä ole mahdollista), käyttäisivät tällaiset henkilöt varmasti joitain muita keinoja, kuten esimerkiksi eräs poliisi oli jättänyt myöntämättä aseeseen luvan, jolloin kyseinen henkilö oli hankkinut jalkajousen.
Ja vaihtoehtoja on miljoonia.

Luvattomia aseita löytyy NIIN paljon, ettei edes niitä pystytä valvomaan.. Jos taas tehtäisiin lakipykäliä, mitkä kieltäisivät tietyt aseet, löytyy varmasti jokin asevalmistaja, joka tekee hieman kiertelevällä tavalla jonkin muun merkkisen/tyyppisen aseen.. Ampumaharrastajia on lukemattomia määriä, ja tällöin heidän harrastuksensa pitäisi kokonaan lopettaa. Lopetetaan samalla ralliautoilu, alkoholin myynti, monimoni muu asia jotka voivat johtaa samankaltaiseen tapaukseen. Kaupoista pois puukot ym leipäveitset..

En toki tarkoita, etteikö tämmöisten tapauksien pitäisi ehdottomasti saada loppumaan, mutta toimiva tapa kyseinen ei ole.
Voisin toki kirjoittaa loputtoman listan, mutta jääköön tämmöiseen hieman vajaaseen versioon..

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?