Kannabis lailliseksi

Sime

/ #3134 @.@

05.08.2011 14:24

To young padawan NoName.
"laskelmassani käsittelin kannabiksen laillistamista jonka seurauksena kannabiksenkäyttäjiä tulisi puolet enemmän" --- Ei tolkkua.

Toinen asia mikä pitäisi ymmärtää on se, että tuo psykoosin riski johtuu kieltolaista (kun nyt esimerkkinä sauhuttelija pelkää poliisin tuloa). Puhun nyt siis terveestä yksilöstä.

Seuraava aihe: Se että olet niinsanotusti käyttänyt kannabista ei tarkoita että tietäisit kasvista.
En edes usko että olet käyttänyt, mutta perun tämän olettamuksen jos voit vastata kahteen kysymykseen; poltitko? Mitä käytit?

Arvauksesi meni pieleen, olin kylläkin hyvin närkästynyt. Mistä oletat etten olisi lukenut viestejäsi ajatuksella läpi? Olisi hyvä muistaa etten ole syntynyt kannabismyönteiseksi eli olen ollut vastaan, mutta todisteet saivat ajatukseni muuttumaan.

Tämä on jo sanottu mutta ei vissiin mennyt jakeluun, eli kannabis ei ole uusi päihde vaan vuosituhansia vanha. Uutta ei olla haalimassa vaan vapauttamassa käyttäjät piinasta, josta ei ole kenellekään hyötyä.

Meinasin ottaa vielä otteen alkupään viestistäsi jossa sanoit lukeeneesi tietosi netissä olevista jutuista ja tutkimuksista, no olitpa poistanut sen... Nyt kuitenkin sanot niitä huuhaa-tutkimuksiksi.

Ps. Ilmeisesti haluat vain keskustella mielipidetasolla, älä vain sekoita sitä oikeaan keskusteluun. Mielipidetasolla asiat ovat täsää aiheessa mustavalkoisia ja se on erittäin huono asia keskustelun kannalta.