ALOITE AMPUMA-ASE MÄÄRÄYKSIIN

Erkka Hasu
Kotka

/ #17 Äärimmilleen tiukennettu

02.10.2008 00:41

Mistä rehtori saa tietää ne henkilöt, joilla on laittomia aseita?

Piipunpituus kannattaisi saman tien nostaa 1000 millimetriin. Ei mahtuisi niin helposti takin alle.....

Voi Jeesus mitä sontaa. BAD(e) itse on pahuuden ja väkivallan ruumiillistuma ja hänellä on omien sanojensa mukaan omistuksessaan HELPOSTI KÄTKETTÄVÄ JÄREÄ, LÄHES SARJATULTA AMPUVA PIENOISKÄSITULIASE:

http://www.oulunmiekkailuseura.fi/uutiset/index.php?uutinen=124

Väkivaltainen ja impulsiivinen käytös on riittävä syy huostaanottaa aseet määräajaksi tai perua luvat kokonaan. Myös väkivaltaisen, toisen ihmisen mahdollisimman tehokkaaseen eliminoimisen pyrkivän lajin kiivas harrastaminen on osoitus väkivallan ihannoimisesta. Kuinka voimme olla _täysin_ varmoja, ettei BAD(e) seuraavassa vähän pieleen menevässä kisatilanteessa vedä esille HELPOSTI KÄTKETTÄVÄÄ JÄREÄÄ, LÄHES SARJATULTA AMPUVAA PIENOISKÄSITULIASETTAAN ja ala tulittaa silmittömästi tuomaristoa ja vastapuolta? BAD(e)sta kannattaa tehdä ilmoitus poliisille pikimmiten jotta tällainen uhka saadaan ehkäistyä!


Tämä on vasvaveto sille, jota BAD(e) ja media kiivaasti harjoittavat: kiihotus kansanryhmää vastaan, tässä tapauksessa aseharrastajia. Aseharrastajat ovat todistettavasti koko Suomen kunniallisinta kansanosaa, ja heidän edessään tehtävistä terroriteoista katse kohdistuu herpaantumatta itse teon ylitse suoraan tähän kansanryhmään ja vaatii välittömiä toimia heidän eliminoimisekseen ja halventamisekseen. Laillinen aseenomistus on jo tänä päivänä lähes rikoksenomainen teko, joka johtuu jatkuvasta kansanryhmää, eli aseenomistajia vastaan kohdistuvasta kiihotuksesta ja mustamaalaamisesta. Massamedian kautta tehty kunnianloukkaus on aina vakava rikos. Periaatteessa koko adressi ja kaikki muutkin aseenomistajia vastaan tehdyt adressit voidaan tulkita kiihotukseksi kansanryhmää vastaan.


Ja miekkailu on kiellettävä :P