ALOITE AMPUMA-ASE MÄÄRÄYKSIIN

Esa Vanhanen
Jämsä

/ #28 Harmillista

23.10.2008 08:14

Harmillista, että ampumaurheilua harrastavat joutuvat kärsimään.
Poistetaanko pikkuisen väärää paisetta, sillä mielenterveyteen pitää keskittyä, että mielenvikaiset eivät tekisi hallaa tälle urheilu ja harrastetoiminnalle. Aito harrastaja joutuu kärsimään. Kuka takaa luvattomat aseet, etteikö niillä voisi tehdä rikoksia. Onhan poliisienkin asetoilailuista tuomioita jaettu. Poistetaanko poliisiltakin aseet?
Kukaan ei puutu noihin tiellä liikkuviin surmanloukkuihin, raskaanliikenteen kuljettajiin, jotka rajoitinta vasten päästelee 90 km/h liki 50 tonnia painavalla yhdistelmällä kymmenen metrin päässä edellä ajavasta, savuke toisessa kädessä ja viestikapula toisessa, ja kaikki virkavallan suojeluksessa, mutta nehän ovatkin ammattikuljettajia, joille kaikki tienpäällä on sallittua. Nuo ammattikuskit saavat huomattavasti parempaa jälkeä laillisesti, kuten Konginkankaalla... Miksi noiden "ammattilaisten" tappovälineisiin ei puututa?

HUOMIOI!!!!
KIELTÄMÄTTÄ, ON SUURIN OSA TUNNOLLISIA JA VASTUUNTUNTOISIA POLIISEJA JA AMMATTIAUTOILIJOITA, JOTKA OSAAVAT KÄYTTÄYTYÄ, KUTEN ASEIDENKÄYTTÄJISSÄKIN...