Kannabis lailliseksi

Pette pettenen
espoo

/ #884 Simolle

30.10.2008 14:38

Kyllä saatan olla rasistinen ja siihen on monia syitä mutta halusin että joku myös vastaisi viestiini ja siksi tein sen provoisoivaksi (ja halusin 10 syytä).
Ihminen on ja tulee aina olemaan osittain rasistinen.
Arvasin että joku kommentoisi syytä nr. 10 Nojaa.. palataan aiheeseen.


Tiedän että kannabis tulee aina olemaan tai ainakin pitkän ajan.
Sen salliminen kuitenkin lisäisi sen käyttöä.
On ylinopeudenkin ajaminen kiellettyä ja tapahtuu sitä kuitenkin.
Jos rajoituksia ei olisi kaikki kaikki kaahaisivat ( tai ainakin monet )
Siksi pitää olla kannabiksen kieltokin että sen käyttö ei lisääntyisi.
Ja todellakin haluaisin vastauksen siihen että miksi ihmiset eivät vain muuta jonnekin missä se on sallittua. Jos se kannabis on NIIN tärkeä asia.
Arvostakaa enemmän kavereita, rakkautta, perhettä ym. ym. (kuulostipa jeesustelulta..nojoo) ja lopettakaa se polttelu ja turhat hamppumarssit ym.
Ihan tiedoksi vaan: En tue tupakkaa tai alkoholiakaan. Eli en niitten puolesta tässä taistele. Nekin voitaisi kieltää. Kannabiksen "särkylääkkeenä" voisin ehkä jopa hyväksyä kunhan lääkäri katsoo että varmasti menee oikealle henkilölle oikeaan käyttöön.


Seuraavat ei ole mielestäni 100% mielipiteitä:

- Laukasee kaikenlaisia psyykkisiä asioita kuten skizofreniaa & masennusta ja sitä on suomessa jo ihan tarpeeksi. FAKTA (ja omaa kokemusta.)

- Harvoin ihminen siirtyy esim tupakasta suoraan heroiinin käyttämiseen.
Usein on se kannabis käytössä ennenkuin niihin erittäin pahoihin aineisiin siirrytään. Vähän sama juttu että ei polta mutta kun alkaa juhlissa käydä
ja pari bisseä ottamaan niin alkaa se tupakkakin tarttua käteen. Osittain fakta.

- kannabiksen käytöstä ei tule "krapulaa" ja ei ole mitään "kannabismetriä" (alkometrin tapaan) eli pilvessä ajaminenkin lisääntyisi & käyttö arkipäivinä lisääntyy. Sanoisin että alkoholin juonti kerran viikossa on parempi kuin 3-5 kertaa viikossa pilvessä. Osittain fakta.