Kannabis lailliseksi

Sibbe The Great
Rampesteri

/ #906

03.11.2008 19:56

"Ihminen (Homo sapiens sapiens) on eläin. Tämä vertaus kuullostaa varmaan erittäin tyhmältä mutta oletko nähnyt esim koiran tai kissan polttavan? Ei niillä ole mitään biologista tarvetta paeta todellisuutta. Tietenkin ollaan aivan eri älykkyystasolla mutta hei nisäkkäitä ollaan silti molemmat?

En tiedä kuinka pitkän ajan kannabista on käytetty (jostain kuulin ja luin 4000 vuotta?) mutta suurin osa meistä pärjäsi 200 000 vuotta ihan hyvin ilman mitään huumeita. En usko että ensimmäisillä suomalaisilla ihmisillä oli tarve käyttää huumeita.(OK en tiedä tätä mutta niin ainakin arvelen). Ihminen sopeutuu ja elää ympäristönsä mukaan. Suomessa ei (ainakaan tietääkseni) luonnollisesti kasva cannabista eli sen eläimet (ihmiset mukaanlukien!) EI pitäisi käyttää huumeita. Tiedän kyllä että sen kasvattaminen ulkona on mahdollista kesäisin. Mutta se kasvi ei kuulu tänne."

Onpahan tuokin todistettu että useat linnut ja esim. elefantit syövät käyneitä hedelmiä juuri niiden sisältämän alkoholin takia. Eli perseet on vedettävä.

Ja mistä sitä tietää mitä sieniä on jotkut luolaihmiset vetäny että on saatu hanuri olalle???