Cheryll takaisin BB-taloon!

Jani Aalto
Nastola

/ #24 Voi elämä..

13.11.2008 08:16

"Kuunnelkaahan tätä anti-Cheryll -fanittajat! Tällä allekirjoituksella ei ole tarkoitus koota vain Cheryllin fanien nimiä listaan siksi, että olisimme halunneet nähdä häntä pidempään, vaan koko homman ideana on se, että tämä on sen verran hämärä juttu että vaikuttaa todellakin sovitulta häädöltä."

Miksi juuri sitten Cheryllin kohdalla tämä adressi? Onko muka ensimmäistä kertaa että palvelu noilla tökkii? Ei todellakaan ole. Eiköhän oteta koko kööri takaisin taloon ja aloitetaan alusta? Hieno idea! Eiköhän sille olisi adressin paikka..

"Monet Cherylliä inhonneet ihmiset ovat tiettävästi allekirjoittaneet, sillä se on oikeuden mukaista, ei siksi että he pitäisivät välttämättä C:stä."

Lisää "faktoja"?

"Sinulle, joka sanot Cheryll- -ääntenkin olleen jumissa: Mitä merkitystä tällä on? Ei se tarkoita että adressi olisi perätön, päinvastoin!"
"Ja toistan edelleenkin, kyse ei ole C:n fanien vihasta ainoastaan siitä että hän putosi, tämä ei ole mikään faniadressi, vaan kyse on tosiaankin ihmisten oikeuksista!"

Mitä merkitystä sitten koko adressilla on? Jos te vingutte että "ei mennyt cheryll- äänet perille" niin adressin ei pitäisi olla edes "Cheryll takaisin BB-taloon!" vaan tyyliä "Vaadimme selvitystä SubTV/Metronomelta palvelun toimivuudesta." eikä millään tavalla (korkeintaan esimerkkinä) viitata Cherylliin. Ei tätä adressia olisi sulta tullut jos sieltä olisi joku muu tippunut..se on 100% varmaa FAKTAA.