Irja Askolan erottaminen kirkon virasta

Askola raamattukouluun

/ #14

03.07.2014 01:28

Irja Askola ei osaa pukeutua niinkuin piispan kuuluisi. Julkisuudessa ollessaan pitäisi katsoa mitä päälleen laittaa. Neljän seinän sisällä kotona kulkekoon vaikka alasti!Ei julkisuudessa T-paidan retkuja, lilan väristä muoviristiä, killuttimia korvissa, lyhyitä hameita, että polvet näkyy, epäsiisti tukka (aina sen näköinen kuin olisi juuri sängystä noussut). Piispan pukeutumisessa odottaisi tietynlaista arvokkuutta.

Mutta mikä pahinta! Irja Askola johdattaa ihmisiä kadotukseen, koska ei noudata Raamatun totuuksia. Siellä on muun muassa selvästi sanottu, että miesten kanssa makaavat miehet eivät peri Taivasten valtakuntaa! On turha piiloutua suvaitsevaisuuden taakse. Irja Askola johtaa ihmisiä harhaan! Taivaspaikka ei hänellekään tule automaattisesti, niin piispa kuin onkin. Itsepähän vastaa Jumalalle tekemisistään tilinteonpäivänä. Paimenilla on kovat rapsut edessään, jos toimivat Raamatunvastaisesti.

Irja Askolan katseesta puuttuu sisäinen valo. Siinä on jotain pimeää! Kaikesta päätellen häntä ei ohjaa Pyhä Henki vaan itse paholainen.

Kohdalle sattui tuossa juttu, että Askola on halunnut vuokrata islamisteille luterilaisen kirkon tiloja!!! No huh huh Irja! Että vielä sekin! Pyhän häväistystä!