Kirjolohen istutuksia lisää Seinäjokeen!

Seinäjoen vapaa-ajan Koskikalastajat

/ #3 Oikealla asialla todellakin ollaan

18.08.2014 16:06

Ehdottomasti nimi tähän! Kasvavan kaupungin läpi kulkee näinkin kaunis joki, joka saa koko ajan huomiota enemmän. Kun aikaa kuluu "kauan" tästä eteen päin on saatu toivon mukaan jo paljon aikaan. Kuten jo ennemmin mainittu; hiljaa hyvä tuloo! Asiat ovat kuitenkin menneet eteen päin melko mukavastikkin. Kun ääni kuuluu niin myös päätöspaineet kasvavat. Tänä päivänä ei enään hävitä vaan yhteisvoimin voi saada paljonkin aikaan.

Seinäjoki on kaunis ja turvallinen paikka aloittaa kalastusharrastus. Vanhempien on helppo käydä mm. Törnävällä perheen junioriporukan kanssa kokeilemassa kalastusta. Lähijoki on kotijoki, joka tarvitsee todellakin huomiota ja haluamme kaikki näyttää sen minkälaiset todelliset mahdollisuudet joessamme on.

Vaikka asustamme kaupungissa tai sen lähistöllä on kalastusmahdollisuudet oivat. Uusi sukupolvi tulee ja monikaan ei ole edes päässyt kokeilemaan mato-ongintaa. Alkaako virkistyskalastus olemaan kadonnutta lajia Seinäjoen kaupunkialueella? Vastaus on: EI. Yhdessä voimme vaikuttaa ja antaa tukemme. Opastakaamme ja nauttikaa yhteisista hetkistä. Aika kuluu ja me vanhenemme... ketkä pitävät meidän jälkeen ääntä kalastuksesta? Uusi sukupolvi.

Kirjolohen menestys joessa on taattua jos olosuhteet pysyvät siinä missä nyt on. Kala viihtyy ja on hyvin elinvoimaisena. Peukku pystyyn!