Vetoomus: NATO, isäntämaasopimus ja Suomen laki

Surullista

/ #158 Suomesta puolueeton maa

13.09.2014 08:14

Venäjä ei voi luopua Ukrainasta, koska se rakentaa ja huoltaa sille tärkeitä aseteollisuuden strategisia aseita ja ohjuksia. Ehkä juuri siksi ja Syyrian sodan (kun Venäjä huoltanee sitä Krimin kautta ) vuoksi länsi halusi niin kovasti saada Ukrainaa EU:n ja Natoon. Kyseessä on suurvaltojen nokittelu ja me halusimme mennä siihen vapaaehtoisesti mukaan.

Ja ne jotka osaavat ajatellla maamme parasta ( puolueettomuus )  he ovat tämän armeijaa käymättömän kravatti Häglundin mielestä joko venäjän agitaattoreita tai kytköksissä Venäjään. ( YLE uutinen ) En usko sitä, mutta sen uskoisin helpommin, että osa poliittisesta johdostamme on kytköksissä USA:n pankkiireihin ja he vievät meitä kohti heidän halajamaa Venäjän luonnovarojen kuppaamista. Joka tapauksessa ajat tuleva huononemaan nopeasti ja se ketä siitä kiitämme on monelle joka itse osaa ajatella melko selvä asia.

Tosin niitä ihmisiä jotka tänne edes viitsivät laittaa nimensä on niin vähän että Suomi saa ihan sen mitä tilaa. Valtaosalle on Natolasit niin hitsattu korviin kiinni, että he eivät näe eivätkä kuule kuin sen että Nato pelastaa, siinä mielessä Nato on kuin Hitlerin puheet aikoinaan, ne huumaavat kansat niin että muuta ei enää päähän sovikaan. Tietenkin meillä pitää olla itsenäinen maa, joka itse päättää Natosta tai olla siihen menemättä. Maksamme Natosta sellaisen hinnan että moni ei vielä sitä ymmärräkään. Eugenin kaltaiset luulevat että Venäjän uhkailu tuo meille turvaa, vaan kun se on just toisinpäin.