Kokoomuspuolue lakkautettava


Vieras

/ #63 Demokratia ja kokoomus ovat kuin päivä ja yö

26.10.2014 18:32

Edustaako demokratiaa puolue joka oli tekemässä maasta kuningaskuntaa ja oli kuninkaan jo Saksasta hankkinutkin Venäjän myönnettyä itsenäisyytemme?

Erääksi Kekkosen suurimmista ansioista on katsottava kokoomuksen pitäminen hallituksen ulkopuolella vaikkakin se tapahtui pitkälti ulkopoliittisista syistä mutta samalla maata pystyttiin rakentamaan sodanjälkeisissä olosuhteissa kohti hyvinvointivaltiota ja hyvin pitkälti valtiojohtoisen perusteollisuutemme ansiosta jonka juuri kokoomus on valtaan päästyään on tehokkaasti hävittänyt. Kaikki maahan perustetut kaivoksetkin ovat ulkomaisessa omistuksessa vaikka lähestulkoon jokaisen malmion olemassaolo oli oman valtio-omisteisen kaivosyhtiömme tiedossa.

Jokaisella on mahdollisuus tutustua valtiopäiviemme asiakirjoihin jotka kiistattomasti todistavat sen että kokoomus on vastustanut kaikkia niitä uudistuksia joista hyvinvointivaltion voi katsoa muodostuneen. Nyt nämä esiintymiskoulutetut jäädytetty kestohymy huulillaan toimivat teinikokoomuslaiset purkavat sitä väittäen toimiensa pelastavan hyvinvointivaltion! Kenties- mutta vain itselleen muusta kansasta välittämättä.

Kokoomus on vastustanut kaikkia yrityksiä saada maan harmaata taloutta kuriin, se on suojellut pikavippitoimintaa, suojellut  ja vähätellyt veroparatiiseihin piilotettuja omaisuuksia.

Eduskuntaan suuren rahan voimin päässeet kokoomuksen edustajat ovat kaikkein laiskimpia edustajia, ovatpahan paikalla vain pääoman kannalta tärkeimmissä äänestyksissä ja muun ajan tekemässä omaa bisnestä tai nukkuvat istuntosalissa.

Sellainen maailmankuva jota kokoomuslaisuus edustaa on irvokas, epäoikeudenmukainen, ihmisarvoa polkeva, vain omaa etuaan häikäilemättä ajavien epäsosiaalisten ainesten luomus.

Kokoomuksen suhteeton asema perustuu vain siihen ettei syrjäytynyt tai heikommin toimeentuleva kansanosa käy äänestämässä riittävän aktiivisesti.

Korjataan asia seuraavissa vaaleissa, kun äänestysprosentti nousee 70 paremmalle puolelle on aivan yhdentekevää onko tuota kyseistä puoluetta olemassa vai ei.