Adressi Israelin tueksi!

Antero Svartgård
Helsinki

/ #22

12.01.2009 17:35

Kyllä, sanot aivan oikeasti että moraali on oikean ja väärän erottamista. Mutta kyse ei nyt ole siitä, vaan siitä että mikä *on* oikeaa ja väärää? Natsien mielestä juutalaisten joukkomurha oli oikein, sinun mielestäsi ehkä väärin. Mistä saat sen ultimaattisen moraalin että juutalaisten joukkomurha oli väärin siitä huolimatta että se natsien mielestä oli oikein? Se on nyt tämän asian ydin.

Seuraavaksi otat esille pahan ongelman. Voin antaa linkkiä taas http://www.youtube.com/watch?v=bvN-eE6k2Uk jos sinua kiinnostaa. Ellei kiinnosta katsoa niin tuskin myöskään kiinnostaa keskustella asiasta.

Sitten sanot että dokumentit jotka asettavat uskonnolliset ryhmät huonoon kuvaan antavat samalla huonon kuvan itse teismistä. Tämä argumentti on virheellinen siitä syystä että sekoitat rationalismin ja tunnepohjan keskenään. Miten se että USA'n fundamentalistikristityt harjoittavat uskontoaan kyseenalaisesti vaikuttaa mihinkään siihen että kristillinen teismi on virheellistä? Ääriateisti Pekka-Eric Auvinenhan riehui vuosi sitten koulussaan, mutta onko tämä mielestäsi riittävä syy todistamaan että ateismi on virheellistä? Niin arvelinkin.

Minä annoin sinulle linkin videoon jossa ateisti ja kristitty keskustelevat onko jumalaa olemassa vai ei käyttäen apunaan jo olemassa olevia asioita todisteena. Annoin linkin siksi että väitteesi että "teismi on perusteetonta" on täysin väärä argumentti jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Viimeinen lauseesi on kyllä suoraan sanoen aika outo. Sanot toisin sanoen että "En lopeta virheellisten asioiden julistamista ennen kuin vastapuoleni on likvidoitu". Mitä tuohon voisi sanoa? Ehkä on parempi että annan sen seisoa siinä tuollaisenaan!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…