Luontaishoitoja uhataan rajoittaa Suomessa

Kalevi Riikonen
Mäntsälä

/ #31 Tilastoja manipuloidaan tarkoituksella

24.02.2009 00:16

Ns. virallisen terveydenhoidon ja -huollon todelliset vaikuttajat ovat lääketeollisuuden ja lääkefirmojen "myyntitykit". Tunnettua on, että terveydestämme vastaavien politiikkojen ja päättäjien tieto pohjautuu 99.999999999% vain ja ainoastaan lääkäreiden antamiin tietoihin ja lääketehtaiden omiin puolueellisiin (manipuloituihin) tutkimuksiin.
Esim. rokotteiden haitallisimmat terveysriskit tulevat ilmi vasta 30 vuorokauden jälkeen. Oireyhtymien raportointi kirjataan tarkoituksella lyhemmän ajan sisällä tapahtuvista (vakavista) sivuvaikutuksista. Yli 30 vuorokauden jälkeen ilmenevät ongelmat eivät sisälly enää heidän selontekoonsa.
Samoin on erilaisten tarkoituksella harhauttavien "tieteellisten" tutkimusten siistiminen. Miten on mahdollista, että maksimaalista taloudellista voittoa toteuttavan lääketeollisuuden sallitaan valvoa itse itseään ilman oikeudenmukaista ja puolueetonta ulkopuolista tutkintatoimintaa.
Nämä suurella rahalla ostetut ja manipuloidut lääketeollisuuden tutkimusraportit toimivat yhteiskunnallisena terveydenhoidon ja -huollon valheellisena perusteena. Usassa on lääkkeiden haittavaikutukset yleinen kuolinsyy. Samoin on myös meillä vaikka tarkoituksellinen valtiollista suojelua nauttiva lääketeollisuuden "puoskarointi" yritetäänkin pitää tarkoin salassa.
Suomi on tunnettu urheilumaana joten reilu kaksinmittely olisi jos Pekka Pohjonen pumpattaisiin täyteen terveysministeriön ohjeistuksen mukaiset kaikki rokotteet ja "ennalta ehkäisevät" lääkkeet terapeuttien tarkoin valvomassa laboratoriossa.
Vastassaan hänellä olisi luontaislääkinnällistä suuntaa edustava terapeutti, joka osallistuisi käyttäen henkilökohtaisesti omia terapioitaan, kasviuutteitaan, kehonpuhdistus-, vitaali-, aminohappo- ja ravintotäydennysaineitaan terveytensä ylläpitämiseen.
Molempien terveyden tilan tarkka tutkimus ennen ja jälkeen vuoden kestävän testauksen kertoisi kumpi suunta on lähempänä ihmisen luontaista evoluutiota.
Kaikki terveydelliset ongelmat, joita ylilääkitys oireen oireen oireen .... oireelle jne. sivuvaikutuksineen on aiheutettu, on vertaansa vailla olevaa yleisesti hyväksyttyä laillistettua puoskarointia. Kun potilas kuolee, niin se tietenkin on luonnollinen poistuma ns. virallisessa terveyden (lue; sairaudella rahastamisen) järjestelmässä.
Kansalaisten tulisi mitä suuremmassa määrin huolestua siitä ihmisarvoa alentavasta lääketeollisuuden rahastamissuunnitelmasta, mihin demokraattisesti valittuja edustajiamme ohjataan harhauttamalla suurella rahalla. Maksetuilla tutkimustuloksilla ja osatotuuksilla yritetään saada päättäjät tekemään luonnonmukaisen, kokonaisvaltaisen terapia- ja hoitomuotojen saanti mahdollisimman vaikeaksi.
Riittävä määrä enemmän tai vähemmän sairaita takaa lääketeollisuuden ihmisarvoa alentavan rahastamisen jatkuvuuden. Langattoman viestinnän aikaansaama mikroaaltoteknologian säteilysairaudet sivuoireineen ovat nopeasti lisääntyneet, kuten solutason stressi, jatkuva väsyneisyys, huonot yöunet. Mm. nämä oireyhtymät tuottavat myyntitakuun sairauksilla rahastamiselle. Sama mikä tapahtuu mikroaaltouunissa tapahtuu meille kaikille epäterveellisestä ympäristöstämme johtuen.