Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Arvander

/ #198 Hallitusohjelma 2015 ja yhteiskuntasopimus

28.04.2015 18:53

Mitenkäs on? Tuleeko tänne esille nostetuista epäkohdista, kuinka monta merkityksi hallitusohjelmaan? Entä eduskuntapuolueiden omiin eduskuntakauden mittaisiin ohjelmiin?

Nythän on syytä muistaa, mitä tapahtui vuosina 2003-2007, kun pääministerinä oli keskustan Matti Vanhanen. Nykyinen kansanedustaja, jonka poliittisen uran piti päättymän vakaviin polvivaivoihin. Ainakin tv-haastattelussa Perheyrittäjäin liiton edessä. Vaan ei hätiä mitiä.

Tässä yksi Suomen historian härskeimmistä jutuista Vanhasen korjattavaksi ja otettavaksi mukaan keskustan lanseeraamaan yhteiskuntasopimukseen. Josta ainakin toistaiseksi tuntuu puuttuvan oikeusvaltio kehikko.

Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011

Julkaistu
by Suomi 2017 - Suomi 2.0

Suomi jatkaa läntisten YK-maiden johtavana ihmisoikeusrikosvaltiona. Kova väite heti tämän artikkelin alkuun. Perustelen väitteeni saman tien.

Hallitus ja eduskunta saattoivat vuosina 2003 – 2007 voimaan ”kahden lääkärin loukku” – lakipaketin nimellä tunnetun potilaiden niittokoneiston. Nostaen samalla vakuutuslääketieteen täysin ylivertaiseen asemaan. Vakuutuslääketiede tunnetaan myös Suomen Akatemian alaisissa tiedepiireissä puhtaana pseudo- eli valetieteenä. Siksi vakuutuslääketiedettä ei löydy Suomen Akatemian tiedeluetteloista. Ei ole koskaan löytynytkään, mutta rahallahan on ennenkin saanut aika lailla aikaiseksi.

Toivottavasti kasvava suorien yhteydenottojen ja katutasolla tapahtuvien erilaisten kontaktien otto alkaa nostattamaan päättäjiemme ihonpintaan, kunnolla kylmäävän ja omatuntoa herättelevän hien.

Älkää kuitenkaan unohtako missään vaiheessa omien ammattiliittojenne vastuuhenkilöitä, koska minun mielestäni he ovat ”neuvotelleet” ja hoitaneet jäseniensä asiat tässä toimialueessa helvetin huonosti. No, rahalla ja vastakaupoilla saa kaikenlaista Suomessakin.

Nelikanta on osa isoksi kasvanutta harmaata hallintoa

Seuraavissa konkreettisissa hallituksen esityksissä ja niistä nelikannassa voimaan saatetussa lainsäädännössä vakuutusyhtiöiden ylivertaista asemaa vahvistettiin eduskunnassa vuosina 2003 – 2007 entisestään. Laillisuusvalvonta tuntuu olevan Suomessa pysyvästi koomassa…

Kuitenkaan tästä härskisti läpiajetusta kokonaisuudesta ei löydy mitään mainintaan pääministeri Matti Taneli Vanhasen I hallituksen hallitusohjelmasta.

”Hallitusohjelma Vanhasen hallitus 2003 – 2007”-kopio tämän artikkelin lopussa.

Eikä tuossa ollut vielä kaikki.

Tilannekuvaa koskien ihmisoikeuksia ja oikeusturvaa Suomessa:
- vuoden 2011 kevään tilanteita ja tietoja hallitusneuvotteluista

Hallitusohjelman tekijät 2011
Julkaistu toukokuu 20, 2011
by Suomi 2017 - Suomi 2.0

"Helsingissä tänään perjantaina, 20.5.2011, käynnistyneet hallitusohjelmaneuvottelut ovat kaikilta osin mielenkiintoiset. Itseäni ainakin kiinnostaa tietää, kuinka paljon vaalirahoittajia istuu taas sorvaamassa hallitukselle ainakin nimellistä työohjelmaa.

Vaalirahoittajien läsnäolon tunnustaminen on mielestäni tärkeää, koska heidän intressissään on myös vahtia sitä, että hallitusohjelmaan ei päädy missään nimessä heidän asemaansa heikentäviä ohjelmakohtia. Kuten aiemminkin on tehty.

Otan esimerkin lakisääteisten eli pakollisten vakuutusten alueelta.

Ajatellaan tilannetta, jossa on tullut ilmi pahoja epäkohtia, jotka ovat selkeästi muun muassa perustuslain vastaisia.

Kabineteissa sovitaan, että ne on nyt pakko kirjata hallitusohjelmaan, jotta voidaan näyttää epäkohdista pitkään pommittaneille kansalaisille, että korjaamiseen tähtäävät toimenpiteet on otettu nyt tosissaan."