Merimetsot riistalinnuiksi


Vieras

/ #79

09.05.2015 17:46

Ehdottoman tärkeä asia on saada merimetsot pysymään rauhoitettuina ja suojeltuina. Niistä ei ole haittaa luonnollemme. Ihmiset itse paskovat ympäristönsä pilalle. Te tappamista haluavat ette ymmärrä luonnosta mitään. Merimetsot kuuluvat Suomen luontoon paremmin kuin pösilöt mökkiläiset ja kalastajat saaristossa. Kyllä kalaa riittää kateellisille kalastajille vaikka merimetsot söisivät omansa pois. Kai te luitte Turun Sanomista asiallisen artikkelin merimetsosta muutama päivä sitten. Jaa, ette lukeneet. Hakekaa lehti uudestaan käsiinne ja lukekaa ajatuksella se merimetsoja puolustava artikkeli, niin ehkä teidänkin aivoissanne saattaa pieni valonpilkahdus ja myötämielisyys tulla esiin meriemme uljasta mustaa viikinkiä kohtaan.

Ei syttynyt valo vaikka luittekin? Hakekaa sitten haulikot ja alkakaa ampua merimetsoja jos siitä ne kiksit saatte ja rauhan mieleenne. Se on kuitenkin luonnonsuojelulain vastaista.

Erittäin pieni murto-osa Suomen saarista on merimetson asuttamia, joten olkaa hiljaa ja asettakaa asia oikeaan suuruusluokkaan pienissä mielissänne.