Heinolan lintutarhan säilymisen puolesta

Kirsi-Marja Aho
Warkaus

/ #37 Heinola muistetaan Heinolana vain LINTUTARHASTAAN

05.04.2009 22:36

Yhteiskunnassa on sama "jarruton" ja järjetön tahti päätöksenteossa niin irtisanomisasioissa , kuin nyt Heinolassa tämän perinteikkään HEINOLAN LINTUTALON suhteen .Anton Bosleyn ja monen monen muun valtava työpanos ollaan Heinolan kaupunginvaltuuston toimesta valmiit uhraamaan rahagiljotiinilla .
- Arvoisat Heinolan päättäjät . Heinolan imago kauniina kesäkaupunkina liittyy kiinteästi Heinolassa olevaan Lintutaloon ja sen ympäristöön lintu-lampineen.
Ilman lintutaloa Heinola on vain mikä tahansa persoonaton Suomalainen "tuppukylä". Lintutalo maineineen ei ole rahalla mitattavissa , eikä sen imago-arvo myöskään ole rahalla mitattavissa .Puhumattakaan osaamisesta lintujen hoidon suhteen !!! Jo 60 -luvulta lapsuudesta Heinolassa , lintutalo on ja kuuluu Heinolaan - eroittamattomana osana Heinolan IMAGOA !!!
-Muualle muuttaneena VAIN Lintutalo on Heinolassa se paikka , joka on MUST , aina kun Heinolaan tulee käymään .
Joku on kirjoittanutkin tällä areenalla siitä , kuinka Heinolassa ei olla virkamiesten taholta edes ryhdytty ajattelemaan toimia lintutalon säilymiseksi .
Tämä ajatus on ollut itselläni varmaan jo 30-vuotta . AINA käydessäni Heinolassa ,olen ihmetellyt , miksei Heinolan kaupunki panosta enempää tämän maineikkaan - Ei vain Suomessa , vaan laajemmaltikin ,arvostetun lintutarhan eteen ? ...Oletteko todella NIIN sokeita , ettette näe , mikä arvo tällä lintutarhalla on - koko Heinolan kaupungille ?
- Heinolan kaupunki ei ole edes yrittänyt toimia saadakseen tämän kulttuurillisesti ja imagollisestikin arvokkaan nähtävyyden ja lintusairaalan toimimaan ...Siihen on kaikki edellytykset ...Miksi ette edes yritä ?
- Tylsä , hengetön ja YLIMIELINEN on Hannele Rämön kommentti , ettei " Heinolan tarvitse koko maan lintuja hoitaa" . Hannele Rämö , näytätpä kovin huonosti tuntevan Heinolan Henkisen Historian , johon Lintutalo ehdottomasti kuuluu .
Toivon tämänkin palstan avulla löytyvän kansanliike - ei todellakaan joku Facebook-sivusto , vaan konkreettisia toimia niin varojen , kuin varsinkin ideoiden kehittämiseksi , jolla rahoitetaan Lintutalon toiminta .

IDEANI ON : RYHDYTÄÄN LINTUTALO-KUMMEIKSI .
Ei vain nimeä adressiin , vaan nimi ja 25 eur lintutalon tilille .
Ilmoittakaa tilinumero , että pääsen heti kannattamaan !!!